- 29 Kas 2012
- 490
- 543
Selam forum milleti
Uzun bir sessizliği sevgili Eylülle bozmaya karar veren ben,telefonu açıpta gel tabi ki neden olmasını duyunca,beyaz şarap sparişiyle birlikte yollara düşerim,yol derken tamamen bildiğim yer olunca kolay ulaştım,
Merdivenler biraz yorsa da hiç bir şey enerjimi aşağı alamazdı,bunda Eylülle kısa yazışmaların çok etkisi olduğunu söylemeliyim,
Eylül'le kapıda merhabalaştıktan sonra salona geçtik,şaraplar bardaklara kondu ve sohbete koyulduk,bu sefer çok konuşmadan dinlemeyi tercih ediyorum,nedenini sormayın söylemem
(abi kız kitap kurdu,biraz fazla okumuş)haddimi bilerek keyifli bir sohbet,arada öpüşmeler,olay dayanılmaz olunca duşa girdim,çıktığımda Eylül yatak odasının kapısında bekliyor,
Ant sen işini bilirsin,elbise boyundan ipli çöz be abi
beceriksizlik had safhada,çözmezsem olmaz tabiiki,güzel bir öpüşme,sevişme,keyifli oral ve zevkli bir birleşmeyle ikimizin aynı anada boşalması,Duş yapılıp tekrar salonda şarapla muhabbete devam,tabii bu sefer çenem açıldı biraz
Ama baktım Eylül dudaklarıyla susturuyor,dayanamadık tekrar yatak odasına geçtik,tekrar keyifle ve zevkle güzel bir birliktelik yaşadık,
Duş sonrası kalan şarabımızla biraz daha sohbet ve ayrılma vakti,
Teşekkürler Sevgili Umay,keyifle,zevkle güzel bir kaç saat yaşattığın,için
Uzun bir sessizliği sevgili Eylülle bozmaya karar veren ben,telefonu açıpta gel tabi ki neden olmasını duyunca,beyaz şarap sparişiyle birlikte yollara düşerim,yol derken tamamen bildiğim yer olunca kolay ulaştım,
Merdivenler biraz yorsa da hiç bir şey enerjimi aşağı alamazdı,bunda Eylülle kısa yazışmaların çok etkisi olduğunu söylemeliyim,
Eylül'le kapıda merhabalaştıktan sonra salona geçtik,şaraplar bardaklara kondu ve sohbete koyulduk,bu sefer çok konuşmadan dinlemeyi tercih ediyorum,nedenini sormayın söylemem
Ant sen işini bilirsin,elbise boyundan ipli çöz be abi

Ama baktım Eylül dudaklarıyla susturuyor,dayanamadık tekrar yatak odasına geçtik,tekrar keyifle ve zevkle güzel bir birliktelik yaşadık,
Duş sonrası kalan şarabımızla biraz daha sohbet ve ayrılma vakti,
Teşekkürler Sevgili Umay,keyifle,zevkle güzel bir kaç saat yaşattığın,için