Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enstrüman çalan?

Sludgebob Çevrimdışı
8 Haz 2019
18
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Soru net :) Kim ne çalıy? Ben aralıklarla da olsa 11-12 senedir bass çalıyorum mesela ama hala Sid Vicious'tan halliceyim :D Gitar maceram da sahil gitaristi seviyesinde. Evle iş arasındaki mesafeyi kısaltıp normal insanlar gibi 2 gün haftasonu tatiline kavuşur kavuşmaz kendimi tamamen vermeyi düşünüyorum. Asıl dev hayalim akordeon ama

Sludgebob Çevrimdışı
8 Haz 2019
18
4
Cinsiyetiniz nedir?
Başlığa bir kez daha baktım ve yapayanlış anlaşılmaktan korktum şu an (giggle)

nefs

Normal Üye
10 Haz 2019
6
0
Cinsiyetiniz nedir?
Dedemin teşvikiyle, aslında bir tık baskısıyla diyebilirim, küçük yaşlarda bağlama ve ud ile tanıştım. Bizzati kendisi öğretti. Her ikisini de çalabiliyorum. Ancak, uzun senelerdir ne udu ne bağlamayı elime almış değilim. Kaldı ki, şu an içimde ikisinide çalmak için en ufak bir arzu da yok diyebilirim. :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bas gitarla ilişkimizin hazin bir hikayesidir, bir çeşit kavuşamayan çiftler gibi ya da kısa süre kavuşup ayrılan ama buluşamayan Leyla ile Mecnun gibi...
Efendim, hikaye çocukluk zamanında başlar, uzun saçlı gençlerin meylettiği, 6 telli enstrümanın yanında , tok sesiyle bateriye eşlik eden uzun saplı güzele.... Aile baskısı ile müziğe piano/org ile istemeyerek adım attım, bir daha da o tuşlu dikdörtgenlerden hazzetmedim, aklım hep 4 telli güzellikteydi. Askerden döndükten sonra ilk işim bşr bas gitar ve amfi almak oldu. O esmerin kıvrımlarını ilk gördüğümde aşık olmuştum, mutlaka o kıvrımlara sarılmalı ve tınısını duymalydım. Gell zaman, git zaman uğraşmama rağmen az buçuk çalmayı başardım, daha sonra ders alarak iyiden iyiye çalabilmeyi başardım. DRi'lar , compressor'ler iyiden iyiye aradığım sesi bulmuştum . Heyhat araya giren akitler, vaatler ve sorumluluklar arasında , esmer güzellik de rafa kaldırıldı. Arada bşr tınlatsam da yeteri kadar vaktim olmadı.
Kısa süre önce gerçekleşen taşınma sürecimde, kocaman amfiyi kaybettim. Esmer güzellik tamamen sessizliğe büründü...
Evet dostlar, bu hikayenin hazin sonu böyledir. Dağ dağa kavuşur, insan bas gitarına kavuşamaz :(

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bas gitarla ilişkimizin hazin bir hikayesidir, bir çeşit kavuşamayan çiftler gibi ya da kısa süre kavuşup ayrılan ama buluşamayan Leyla ile Mecnun gibi...
Efendim, hikaye çocukluk zamanında başlar, uzun saçlı gençlerin meylettiği, 6 telli enstrümanın yanında , tok sesiyle bateriye eşlik eden uzun saplı güzele.... Aile baskısı ile müziğe piano/org ile istemeyerek adım attım, bir daha da o tuşlu dikdörtgenlerden hazzetmedim, aklım hep 4 telli güzellikteydi. Askerden döndükten sonra ilk işim bşr bas gitar ve amfi almak oldu. O esmerin kıvrımlarını ilk gördüğümde aşık olmuştum, mutlaka o kıvrımlara sarılmalı ve tınısını duymalydım. Gell zaman, git zaman uğraşmama rağmen az buçuk çalmayı başardım, daha sonra ders alarak iyiden iyiye çalabilmeyi başardım. DRi'lar , compressor'ler iyiden iyiye aradığım sesi bulmuştum . Heyhat araya giren akitler, vaatler ve sorumluluklar arasında , esmer güzellik de rafa kaldırıldı. Arada bşr tınlatsam da yeteri kadar vaktim olmadı.
Kısa süre önce gerçekleşen taşınma sürecimde, kocaman amfiyi kaybettim. Esmer güzellik tamamen sessizliğe büründü...
Evet dostlar, bu hikayenin hazin sonu böyledir. Dağ dağa kavuşur, insan bas gitarına kavuşamaz :(

Bak sen, gençte ne aktiviteler ne yetenekler varmış :) Parkta iki tıngırdatırsın artık, gelen geçene piyasa yaparız, akdeniz akşamları tadında :D :yuvarlan:

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bak sen, gençte ne aktiviteler ne yetenekler varmış :) Parkta iki tıngırdatırsın artık, gelen geçene piyasa yaparız, akdeniz akşamları tadında :D :yuvarlan:

Amfi ve jeneratör ile neden olmasın :eek: O kadar yükü taşımışken çadır da kurarız :)
Ama bir perküsyon ve gitarisy de lazım. Haha olay yine gruba geldi iyi mi.:D kadikoylun üstat , sizin konular neden hep bu noktaya geliyor :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Amfi ve jeneratör ile neden olmasın :eek: O kadar yükü taşımışken çadır da kurarız :)
Ama bir perküsyon ve gitarisy de lazım. Haha olay yine gruba geldi iyi mi.:D @kadikoylun üstat , sizin konular neden hep bu noktaya geliyor :D

Konuyu dağıtmadan, son gördüklerimizden sonra bizim bi Üsküdar seferimiz gelmiş artık, ne dersiniz sn. Dreadnaught ? (giggle)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizi takip edicem gittiğiniz yerde :) kapıyı tıklatıp tıklatıp kaçıcam , hiç rahat vermiycem :D bilesin Dreadnaught

Sıkıntı yok, zile olan kabloları keseriz :) Aman dikkat, birisi yapacağı pilav için kurban arıyordu, kendi ellerinizle teslim olacaksınız bu gidişle :D
Siz kesin piyano çalıyorsunuzdur...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizi takip edicem gittiğiniz yerde :) kapıyı tıklatıp tıklatıp kaçıcam , hiç rahat vermiycem :D bilesin @Dreadnaught

Pembişiyle gelene kapımız açık, tek gelene kepenk kapalı :D Sahi siz sinem ile tanışacaktınız sanki (giggle) Sevgili padovanım ile birlikte gelip zil çal-kaç operasyonu yapabiliriz esasında mütekabiliyet ilkesi gereği :ponpon:

Bu arada ilkokul 1 de mandolin çalıp, sonra üşengeçlikten 2 ay sonra bıraktım; ses desen zaten boru gibi, konuyla ilgili birşey yazamadık sonuç itibariyle...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Piyano çalamıyorum malasef :) ama çok güzel kapı tıklatırım :) o kişi yakalarsa horoz etine pilav yapar hiç şüphem yokk:D ama sizede benden rahat Yok :D insan içeri buyur eder bi kadeh bi şey ikram eder üstadım :D

Kapımız her zaman size açık, ancak ev sahibi ben değilim, sıkıntı orada :) Yoksa ne varsa yer içeriz, aşkolsun...
Isırılmak ya da ısırılmamak işte bütün mesele bu
Bu arada konuyu toparlamak adına; ucuza amfi bulabileceğim yer var mıdır?

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
796
Cinsiyetiniz nedir?
Küçük bir veletken evde sap sap piyanoda takılırken 9.senfoniyi hiç bir halt bilmeden çalayazınca, hey dostum sende kulak var ellame, kesin piyano öğrenmelisin diyen öğretmen, anne, baba baskısıyla başladım. org falan epey bir ırgatlıktan sonra, aykırıyız ya :D bağlamada karar kıldım. odam kireç tutmuyor'u çalmayı başarınca zirvede bıraktım :D güzel sanatlar resim bölümünüde kazanamayınca anladımki, ben bir şeyi sonuna kadar götürüp yapıp edenlerden değilmişim. hemen hemen her alanda böyle oldu diyebiliriz aslında :D gemiyle dünyaya açılma, roman/şiir yazma, film çekme var oğlu var. İşin tuhafı şimdi bahsettiğim şeylerin hepsine uyuz oluyorum.
Küçükken başladığın şeyde sebat etmek en iyisi ve en doğrusuymuş aslında. Ana baba faktörü önemliymiş. Kafamıza vura vura öğretmediler.
Ben olsam budaklı meşe odunuyla döverdim kendimi.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapımız her zaman size açık, ancak ev sahibi ben değilim, sıkıntı orada :) Yoksa ne varsa yer içeriz, aşkolsun...
Isırılmak ya da ısırılmamak işte bütün mesele bu
Bu arada konuyu toparlamak adına; ucuza amfi bulabileceğim yer var mıdır?

Karaköy Selanik Pasajı, bir de Tünel'den aşağıya inerken sağlı sollu müzik aleti satan dükkanlar...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hamama giren terler kaderde varsa ısırılmak neye yarar düşünmek :) ben içecek bi şeyler bulurum yeterki kafamı sokayım o kapıdan :D ucuz amfi dersen Feriköy son durak Pazar günleri bit Pazar’ı var , malüm yakın senlen gelirim sevgili @ Dreadnaught:D

Bira ile ilgili aksesuar konusunda da bizim elimizden bi tut sn. Moria , o pazar için son zamanlarda çok sosyetik oldu diyorlar da (giggle)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
var bi proje Sn @kadikoylu üstadım bakalım organize olmak lazım :) yanlız sizin operasyonda baskın basanındır yaparımda pembiş nerden bulucam yaparsınız bi güzellik şu gariban derwishe :D deermiişimmm yazıktır günahtır libidoma :D

O zaman hemen iş programı yapalım, birlikten kuvvet doğar :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
üstad three +three herkes freee mi diyorsun o zaman 3+1 bir ev lazımmm :D

Yahu ne yaramaz çocuklarsınız siz...
Ailelerinize şikayet edecem hepinizi...

Bu konu altında konuşulacak grup, müzik grubu olur...(giggle)
Sizin aklınızda hep başka şey var (mm)

Söyleyecem aylin 'e beyzbol sopası ile dalsın size... vurmalı sazlar grubu yaparsınız artık

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne oldu bilmiyorum, ama kesin birşey oldu...
Aynı mesajım iki kez yayınlanmış oldu...

Ayrı ayrı beğenmek ve cevap vermek zorunda kalmayın diye...

Silip
İçeriğini değiştirdim (giggle)

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben kariyerimi blok flütle oyun havaları çalarken noktaladım.Biz de yok öyle ateşin başında gitar çalıp kız tavlama numaraları :D Genel dinleyici sınıfından olmaya mecbur bıraktı müzikal yeteneğimiz bizi.kader utansın :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooo blok flüt ciddi travma sebebidir. O içinde biriken tükürüğü sallayarak çıkarmak, istenilen notaya tam basamadığınızda çıkan ses....[video=youtube_share;a3XjyhJbdUA]https://youtu.be/a3XjyhJbdUA[/video]

adonis84

Normal Üye
3 May 2017
26
68
Cinsiyetiniz nedir?
Keman, gitar türleri , klarnet çalıyorum temel vurmalar haricinde enstrümanlara özel ilgim var, beste vb yapıyorum bazen sanatçı abilerin arkasında çalıyorum bazen sahne alıyorum ama yaş ilerlerliyor virüs bilmem ne derken uzaklaşıyoruz. Müzik benim için başka dünyalara giden bir yol yani hislerimi öyle tercüme ediyorum bazen. Müzik, Kötü geçen çocukluğumda anneden babadan önce geldi

Metality Çevrimdışı
20 Mar 2021
80
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eskiden telli bütün herşeyi çalardım ama zaman darlığı bıraktım. Evde 2 elektro bir bass, bir akustik, birde keman var ama favorim kkv gitarım arada bir sevişiriz vs 🤘

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
130
141
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu başlığını şimdi fark ettim. Zaten yakın vakitte diriltilmiş. Lise yıllarımda verdiğim ani bir kararla "bana bağlama alın" :) bağlamaya öğrenmeye başladım. Devam eden yıllar bağlamayla geçti. ... Üniversite yıllarında yine müzik ve bu sefer kontrbas eğitimi aldım. Günümüzde ise müzik eğitimciliğinden para kazanıyorum.

mengene hasan

Normal Üye
24 Ara 2022
14
7
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pandemide akustik bir gitar aldım, hala çalıyorum. En son ''Belki Alışman Lazım''ı çalmayı öğrendim, keyifle çalıyorum.

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
246
592
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok uzak bir geçmişte bateri çalıp konsere çıkmışlığım, sünnet düğüne gidip 2 saat boyunca "can't touch this" ve "kasap havasına" ( 2 saat boyunca döndüre döndüre çaldık ve en sonunda düğün sahipleri fark edip bizi paketledi) eşlik etmişliğim var ki facia bir hikâyedir.

mengene hasan

Normal Üye
24 Ara 2022
14
7
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok uzak bir geçmişte bateri çalıp konsere çıkmışlığım, sünnet düğüne gidip 2 saat boyunca "can't touch this" ve "kasap havasına" ( 2 saat boyunca döndüre döndüre çaldık ve en sonunda düğün sahipleri fark edip bizi paketledi) eşlik etmişliğim var ki facia bir hikâyedir.
Hocam ''can't touch this'' çalarak sünnet düğününün eğlencesini katlamışsınız bence. Daha önce eşine rastlanmadık bir düğün deneyimi yaşatmışsınız, helal olsun :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar