Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi Engel

Bal_porsuğu

Normal Üye
21 Eki 2022
3
1
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba. Bu mesajı doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Zaten ilk mesajım o yüzden biraz araştırıp buraya yazmak mantıklı diye düşündüm. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Forumda eskiyim (takipçi olarak)
Geçenlerde Carmen’e watsapp üzerinden ufak tanıtıcı bir mesaj ve gecelik görüşme için plan yapabilir miyiz referansım olmadığını ve outcallda da referans isteyip istemediğini sordum. Bu şekilde bir yazı yazdım. Kendisi hiçbirşey yazmadan direkt olarak beni engelledi. Sebebi nedir bilmiyorum. Kendisi cevaplarsa sevinirim. Hatamız kusurumuz nedir bilmek istiyorum. Saygılar☺️

Painkiller84

Normal Üye
14 Ocak 2025
16
10
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba. Bu mesajı doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Zaten ilk mesajım o yüzden biraz araştırıp buraya yazmak mantıklı diye düşündüm. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Forumda eskiyim (takipçi olarak)
Geçenlerde Carmen’e watsapp üzerinden ufak tanıtıcı bir mesaj ve gecelik görüşme için plan yapabilir miyiz referansım olmadığını ve outcallda da referans isteyip istemediğini sordum. Bu şekilde bir yazı yazdım. Kendisi hiçbirşey yazmadan direkt olarak beni engelledi. Sebebi nedir bilmiyorum. Kendisi cevaplarsa sevinirim. Hatamız kusurumuz nedir bilmek istiyorum. Saygılar☺️
Çok takma ya 😏😏

gamsız güneş Çevrimiçi
10 Ocak 2025
329
295
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Takılma arkadaşım bir sürü seçenek var diğer pempişlerde şansını deneyebilirsin 👍

23 Tem 2009
69
22
Cinsiyetiniz nedir?
Refaransız görüşme yapmıyorum diye 3 kere üst üste yazmış. Ayrıca fotoğrafsız ve referansız görüşme kabul etmiyorum diye yazmış. Bunları okudunda anlamadın mı yoksa okuyamadın mı…bazı şeyleri zorlamamak gerekir. Bay eski yorumcu bu senin ilk mesajın

Byzagor

Normal Üye
16 Ağu 2021
9
53
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen hanım kendisi melek gibi üslubunuza dikkat ettiyseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

Bal_porsuğu

Normal Üye
21 Eki 2022
3
1
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Refaransız görüşme yapmıyorum diye 3 kere üst üste yazmış. Ayrıca fotoğrafsız ve referansız görüşme kabul etmiyorum diye yazmış. Bunları okudunda anlamadın mı yoksa okuyamadın mı…bazı şeyleri zorlamamak gerekir. Bay eski yorumcu bu senin ilk mesajın
Profil resmim mevcuttu yazdığımda. Outcal referans bilgisi vermemiş. Uzun süredir takipteyim kendisini. Bilmeden etmeden konuşmayalım

Salior⚓️

Normal Üye
8 Mar 2025
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baskasını denıyebılırsın dostum niye telas yapıyorsun ki a olamz b olur yani sonucta sevgılın nısanlın karın degıl yanı cevap vermeyınce kendını kasmalar dogru mu !

16 Şub 2024
510
193
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🤯

ArslanMert

Normal Üye
8 Eyl 2020
8
16
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence sizin iletişiminizde bir problem var düzgün bir şekilde iletişim kurmuş olsaydınız Carmen görüşmek istemese bile bunu düzgün bir şekilde size izah ederdi direk engel atması bana pek inandırıcı gelmedi

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
408
620
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun, diyalog nasıl gelişti bilemiyoruz fakat sizi engelleyen birisini sizin de engellemeniz ve asla görüşmemeniz gerekir. Kendinizi bu tarz iletişime sokmayın. Sonuç alamayacağınız gibi siniriniz bozulur sadece.

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
408
620
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun, diyalog nasıl gelişti bilemiyoruz fakat sizi engelleyen birisini sizin de engellemeniz ve asla görüşmemeniz gerekir. Kendinizi bu tarz iletişime sokmayın. Sonuç alamayacağınız gibi siniriniz bozulur sadece.
Bu arada sizin beyanınıza göre yazdım. Bazen engelleme mevzusu iletişimin alışagelmedik bir tarzından dolayı olabiliyor. Benim anlatmak istediğim engellenmişseniz engellenmişsinizdir. Diyelim ki gerekçesini öğrendiniz bu gerekçe başka birisinde geçerli olmaz gibi. O yüzden konuyu geride bırakmak gerekir. Kısmet değilmiş diyip geçmek gerekir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar