Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Doğum gününüz kutlu olsun efendim iyi eglencelerBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Biz ne ara votkaya geçtik ?![]()
Ceren mıDoğum günün kutlu olsun Eylül . Cerenle seni mutlu edenler eksik olmasın. Sağlık ile mutlu yaşların olsun
Hay ben bu otomatik yazma seçeneğinin çevrende ile Ceren ne alaka yahu ahahahaCeren mı![]()
Canım çok incesin çok teşekkür ederim inşallah seneye beraber olsunNice güzel yaşlara.. ıyi eğlenceler.. benim icin de atın bi tek![]()
Beni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun.keyfiniz daim olsun hanımlar
![]()
afiyet olsun . derin su ya selamlar . arkadasınada mutlu yııllarBiz ne ara votkaya geçtik ?![]()
İyi eglenceler kızlar afiyetler olsun @STAREYLÜL dogumgünün kutlu olsun cnm nice saglıklı senelereBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Afiyet olsun dogum günün kutlu olsun nice saglıklı yaşlaraBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Nice yıllara canımBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Ohh demlenin hanımlarBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Eylül hanım doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dilerim nice mutlu senelereBeni yalniz bırakmayan ve bu günümü unutmayan sevgili dostlarım teşekkür ederim @Derin Su @HANDE @GECE çok teşekkür ederim tekrar Ekli dosyayı görüntüle 68652
Çok teşekkür ederimDört Gönül Gözünün dost bakışlarıyla donanan masaya
Çirkefin kiri de bulaşamıyor haliyle...
Kızlar,
HAYAT Sizin!
Tasası mı?
O da karalar bağlayanın!
Sevgili @STAREYLÜL
Sevgili @Derin Su
Sevgili @GECE
Sevgili @HANDE
Her gününüz ve her anınız
SİZİN KADAR GÜZEL OLSUN.
Not:
Her ne kadar polemik yaşasak da bu satırları Sevgili @HIDIR beyler lütfen üzerine alınmasınlar!
Doğum günün kutlu olsun Aslan kadınÇok teşekkür ederim
Canım benim çok teşekkür ederimİyi eglenceler kızlar afiyetler olsun @STAREYLÜL dogumgünün kutlu olsun cnm nice saglıklı senelere❤
![]()
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımYeni yaşında bütün güzellikler seninle olsun canım. Nice güzel yaşların olsun![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!