Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif'le bilmem kaçıncı görüşme

1 Ağu 2019
53
99
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif'le dün kaçıncı kez olduğunu hatırlamadığım 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yine aynı güzellik, yine aynı fit vücut, bakımlılık, şirinlik vs..
En önemlisi tabi benim için çok önemli evi çatı katı olduğu için yazları çok sıcak oluyordu. Aksiyon esnasında sıcağı sevmiyorum. Çaresi bulunmuş klima taktırmış serin serin tam istediğim gibi. Elif'in güzelliği de buna dahil olunca muhteşem bir kızla yine muhteşem bir görüşme oldu. Seviyorum kendisini ne diyeyim.

Delatter

Normal Üye
26 May 2024
32
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif hanim merak ettiğim kadinlardan paylaşım için teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
709
5,605
Elif'le dün kaçıncı kez olduğunu hatırlamadığım 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yine aynı güzellik, yine aynı fit vücut, bakımlılık, şirinlik vs..
En önemlisi tabi benim için çok önemli evi çatı katı olduğu için yazları çok sıcak oluyordu. Aksiyon esnasında sıcağı sevmiyorum. Çaresi bulunmuş klima taktırmış serin serin tam istediğim gibi. Elif'in güzelliği de buna dahil olunca muhteşem bir kızla yine muhteşem bir görüşme oldu. Seviyorum kendisini ne diyeyim.

"...Yine aynı güzellik, yine aynı fit vücut, bakımlılık, şirinlik vs....."

Güzel yazına cok gec cevap veriyorum ama cok tesekkurler.

1740311133449.png

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar