- 10 Tem 2020
- 208
- 456
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Elif ile bir mazimiz var dönüp dolaşıp yörüngesinden kaçamadığım bir çekim kuvveti var. Ne midir bu çekim hani o gözlere bakıpta konuştuğunda o sessi akar böyle içine kalbine ruhuna doğru. Özlemişim çok özlemişim sesini tebessümünü mahcup hallerini beni memnun etmek için çırpınışını edalı hafif kıskanç bakışlarını. @elif özbek seni tanımış olmak benim için bahtiyarlık ve evet her pembişin bende yeri ayrıdır seninde yerin bambaşka. Yörüngenden çıkamadım çıkmakta istemiyorum. En saf ve temiz hali ile hani sevgili tadında diyorlarsa tadında değil bildiğin sevgili öyle mış muş değil ta kendisi. Kapıda beni gördüğündeki heyecanı sarıldığındaki o hasreti hissettim. Demek ki mutluluğun tarifi bu. Yazsam roman olur mısralara döksem destan olur ya işte öyle dir Elifim. Diğer detayları arkadaşlarımız zaten yazmış ama her birliktelikte vücutların birbirine karışması birlikte doyuma ulaşması budur. Bir yerde okumuştum ruhların sevişmesi hah işte onu yaşadım. İyiki varsın Elifim. Özlenensin özleniyorsun hep özleneceksin.