Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif İstanbul Outcall Partner

23 Kas 2014
121
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bu yazım Foruma Elif'i tanıtan sn. @doktorhektor'a ve de kendisiyle görüşüp paylaşan ve numarasını rica ettiğimde beni kırmayan forumdaşlarıma ithaf olunmuştur. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Doktor bilhassa elif'i daha yakından tanıyor, iletişim bilgilerini ondan istemenizi rica ederim. Çünkü numarayı aldığınızda kimden aldın diye soruyor. Ben henüz bir kere görüştüğüm için ben versem tanımaz.
Elif'in orijinal konusu kilitlendiği için yeni bir başlık açtım. Orijinal konu:http://forumzamparalar30.xyz/forum/paylasim-amp-deneyim/34306-elif-istanbul-anadolu-yakasi.html

Elif fidan gibi bir Özbek güzeli. 20li yaşların tahminen son kısmında. Türkçe konuşuyor, iletişimi çok çok rahat. Kendi yeri yok, şişli yahut kadıköy merkezi yerlerinde günlük kiralıkta görüşebiliyor. Biz kendisinin ayarladığı bir günlük kiralık dairede görüştük.

Kızımız 0 beden. 170 boy 50kg bir karış beliyle öne çıkan bedeninin geri kalanı gibi uzun güzelce bir yüzü var. Cildi tepeden ayağa pürüzsüz ve tertemiz. İnce olmasına rağmen rahatsız edici bir kemik teması yok, dokunduğunuz her yerde kadın teninin sıkı-yumuşaklığını hissediyorsunuz.
Memelerine bilhassa değinmek isterim ki, memeleri çok küçük A boy. Ama meme uçları kiraz gibi kocaman, ısırasınız geliyor.

Servisleri her açıdan tatmin edici, bir kere eğleniyor ve eğlendiriyor. Sohbeti muhabbeti çok keyifli ama büyük kültürel çıkarımlar değil ateşli bir kadınla beraberken konuşulacak konuları özenle seçiyor bence.. Türk erkeği neyi sever çözmüş kızımız özenle uyguluyor. Beraber bir iki bira da içtik ve keyfimiz pekişti. Gelirken getirmesini istediğim kıyafetleri yanında getirmiş ve izin isteyip giyindi. Zaten o giydiklerini de başka bir müşterisi hediye etmiş. Bana nasip oldu. :)

Yatakta gayet aktif ve istekli. Orali tam olması gerektiği ayarda, sizi keyif sınırında tutuyor ve zerre diş hissetmiyorsunuz. Yer yer deep de yapmaya çalışıyor. Kızımız erkekleri traşlı tercih ediyormuş. Bu da size not olsun.
Oral dışında pozisyon zenginliği de var. Ama o normal asıl güzeli aklınıza fikirler sokması. Güzel yaramız aklı erkek aklına uyumlu çalışan ve sizi daha da üst uyarı seviyelerine çıkaran biri. belki de benle çok uyuştu.

Gelelim eksilere: Bu kadar güzel sevişen yaramaz bir kız benle duş almak istemedi, giyinirken izlemek istedim kabul etmedi.
Diğer eksi, CoB yapmak istemiyor kondoma boşal dedi. CoB istemediği için ben de CiM CiF sormadım zaten. Böyle güzel yaramaz bir kızda beklenmedik sınırlar bunlar.
Anal zaten yapmıyor ama bu bir eksi değil sadece belirtiyorum.

Harika geçen 2,5 saatin ücretini yazmıyorum. Kend's'ne sorun. Ama bir ipucu vereyim, biraz daha günümüz ekonomik şart ve koşullarına uygun :)

Gerçekten çok keyifli vakit geçirebileceğiniz, eğlenebileceğiniz güzel bir kız, tavsiye ederim

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
283
533
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım ve bilgi için teşekkürler.

fanciful86 Çevrimdışı
28 Nis 2012
224
123
Cinsiyetiniz nedir?
yer sikintisi olmasa iste cok iyi olacak.

sahilden Çevrimdışı
19 Tem 2012
658
2
Cinsiyetiniz nedir?
Elifin kapatılan iki konusu olduğu için bende buradan devam edeyim;
Öncelikle sayın doktorhektor 'a sevgili Elif'in telefon numarasını yazdığım özel mesajda benle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum ki,
onun sayesinde telefonunu paylaştığı gün yani dün sevgili Elifle görüştüm.
Klasik olacak ama Elif anlatılmaz yaşanır.:)
Hakkında güzel yazılanlar az bile, bir insanda olumsuz bir yön hiç mi olmaz;
İnanın Elif teki artıların yanın da hiç bir eksi yok.
Elif'in yanında sohbetle, sevişmeyle, seksle inanın tam bir rehabilite hatta tedavi oluyorsunuz.:)
İyi ki ödüllendirmişim Elif ile kendimi, şiddetle tavsiyemdir Elif'i hak edebileceklere. :)

milo Çevrimdışı
22 Ara 2010
632
122
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için teşekkürler. Elif hanıma millet'in müdavim olması yakındır :)

19 Eyl 2010
363
34
Cinsiyetiniz nedir?
ben de 3 kez görüştüm. en kısa zamanda tekrar tekrar görüşeceğim.

inşallah bu konu da gereksiz tartışmalar sebebi ile kapatılmaz. anlamsız tartışmaların sıklıkla Elif'in başlıklarında yaşanması hoş değil. forumdaşlar bu konuya ve forum kurallarına dikkat ederse sevinirim.

sevgiyle...

gntlmn Çevrimdışı

gntlmn

Normal Üye
8 May 2010
26
0
Cinsiyetiniz nedir?
bana da bi yardımcı olur musunuz yaaa

Extrimus

Normal Üye
8 Ocak 2016
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,

Elif Hanımın telefonunu PM ile gönderebilir misiniz?

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Elif'in yada başka her hangi bir hanım kızın bilgilerini, yeni üye olmuş veya paylaşım yapmamış arkadaşlara göndermek istemiyorum. Forumu aktif ve ayakta tutmak ancak paylaşım yapmakla mümkün... Herkese iyi eğlenceler diliyorum...

19 Eyl 2010
363
34
Cinsiyetiniz nedir?
Elif'in yada başka her hangi bir hanım kızın bilgilerini, yeni üye olmuş veya paylaşım yapmamış arkadaşlara göndermek istemiyorum. Forumu aktif ve ayakta tutmak ancak paylaşım yapmakla mümkün... Herkese iyi eğlenceler diliyorum...

Doktor doğru demiş. Elif'i foruma kazandırdığı için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

waistress

Normal Üye
26 Ocak 2011
35
2
Cinsiyetiniz nedir?
uzun zamandır forumdayım, kendisine nasıl ulaşabilirim acaba?

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,668
14
uzun zamandır forumdayım, kendisine nasıl ulaşabilirim acaba?

kardeşim , hakikaten sıkıcısınız yani
2011 den beri forumdasınız
bu şekilde iletişim bilgisi isterseniz banlanırsnız
bir de uzun zamandan beri forumdayım diye yazıyorsunuz
2011 den buradasınız , topu topu 2 mesaj
bence forumda değilsiniz
ısrar ederseniz zaten olamayacaksınız
pes yani

Bu Elif ten de ziyadesiyle sıkıldım ,foruma 5 kuruş hayrı yok ,zararı çok
Zaten kafam güzel
Elif diyeni banlarım
Bilginiz olsun..

BOBBY

Normal Üye
23 Tem 2013
36
2
Cinsiyetiniz nedir?
Çok yaşayan mı bilir, çok gezen mi atasözü aklıma geldi. :)

6 yıldır forumdasın. Bu hızda gidersen 90 yıl sonra 30 mesaj atıp, limiti aşacaksın. Bol şanslar...

Foruma katkıda bulunmadan, böyle mesajlar atarak ancak ban lanabilirsin.

Tavsiyem, deneyimlerini paylaşman, foruma katkıda bulunman.

sahilden Çevrimdışı
19 Tem 2012
658
2
Cinsiyetiniz nedir?
kardeşim , hakikaten sıkıcısınız yani
2011 den beri forumdasınız
bu şekilde iletişim bilgisi isterseniz banlanırsnız
bir de uzun zamandan beri forumdayım diye yazıyorsunuz
2011 den buradasınız , topu topu 2 mesaj
bence forumda değilsiniz
ısrar ederseniz zaten olamayacaksınız
pes yani

Bu Elif ten de ziyadesiyle sıkıldım ,foruma 5 kuruş hayrı yok ,zararı çok
Zaten kafam güzel
Elif diyeni banlarım
Bilginiz olsun..

Haklısınız üstadım;
Aslında onaylı partner olsa foruma hayrı dokunur, bi teklif edelim bakalım. :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar