Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Hanım'la Part Two

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Herkese merhaba,

Elif hanımla ikinci görüşmeyi gerçekleştirdik. Bilenler bilir, bu hanımefendiyi anlatmak için kelimeler kifayetsiz
kalır. Bu yüzden fazla saçmalamadan konuya girmem gerekirse; kapıdan girdiğim andan, kapıdan çıktığım ana
kadar hücrelerimin yenilendiğini hissettim. Hoş sohbeti,zerafeti,gülmeyi bilen gözleri hanımefendiyi tarif etmekte
eksik kalır. Bu yüzden saatler dakika gibi geçti. Hiç bitmesini istemediğiniz anlar vardır hayatta. Elif hanımla geçirilen
saatler de bundan sonra , bitmesini istemediğim anlara girecek. İlişki konusunda prensip gereği detay vermiyorum.
Ama yaşamak lazım diyorum...

Huge29 Çevrimdışı

Huge29

Normal Üye
4 Ağu 2018
37
3
Cinsiyetiniz nedir?
Elifmhamım forumdan mı bulamadım kendisini ilanlardada

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Herkese merhaba,

Elif hanımla ikinci görüşmeyi gerçekleştirdik. Bilenler bilir, bu hanımefendiyi anlatmak için kelimeler kifayetsiz
kalır. Bu yüzden fazla saçmalamadan konuya girmem gerekirse; kapıdan girdiğim andan, kapıdan çıktığım ana
kadar hücrelerimin yenilendiğini hissettim. Hoş sohbeti,zerafeti,gülmeyi bilen gözleri hanımefendiyi tarif etmekte
eksik kalır. Bu yüzden saatler dakika gibi geçti. Hiç bitmesini istemediğiniz anlar vardır hayatta. Elif hanımla geçirilen
saatler de bundan sonra , bitmesini istemediğim anlara girecek. İlişki konusunda prensip gereği detay vermiyorum.

Güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim..

ezhel

Normal Üye
11 Eyl 2018
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
elif hanım a ulaşamadım burdaysa bana dönebilir mi?

occaner Çevrimdışı
19 Tem 2017
99
86
Cinsiyetiniz nedir?
Elif Hanima nasil ulasabilirim acaba ? Please help :)

sercianno Çevrimdışı
5 Kas 2017
57
39
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, kendisiyle yakın zamanda görüşmek isterim.

muhammetfth Çevrimdışı
15 May 2017
64
118
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
bi ben ulaşamıyorum kendisine aylardır birisi yardımcı olsun lütfen :)

7 Tem 2016
124
66
Cinsiyetiniz nedir?
Vay..Elif hanım foruma gelmiş....hatıralar aklıma gelmiş...(xxx99) numara aktif mi hala..

zxcvasdf

Normal Üye
7 Mar 2010
34
1
Cinsiyetiniz nedir?
darisi basimiza
Herkese merhaba,

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar