Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TesekkurlerCok güzeller gerçekten muhteşem![]()
duo en büyük hayallerimden kısmet bakalım
Kızlar cok tahrik edici durmussunu yapmayin aklımız kalıyor
Kızlar cok tahrik edici durmussunu yapmayin aklımız kalıyor
Forma yeni katildi busem hanim bekleriz efenimDiğer hanimefendi kim acaba arzu hanim
Formda kendisi busem hanim yeni katildi aramizaNe güzel bir duo..Yanındaki kimin nesi![]()
Tesekkur ederizMuhteşem ikili yan yana
Tesekkur ederiz beklerizduo en büyük hayallerimden kısmet bakalım![]()
Insaallah![]()
![]()
Yeni yılda Duo olarak ANKARA ya bekliyoruz sizleri.....
![]()
Anadolu yakasindayiz busem hanim forma yeni katildiHangi yakada duo? Biraz daha bilgi alabilirmiyiz
Muhteşem ikili olmuşsunuz![]()
Tesekkur ederiz tatlimBarutla ateş misali olmuş yan yana gelince, keyifli geceler![]()
Ayıptır 1 tane bulamayan var![]()
izmiri yazin dusunuyoruz nasip kismetİzmir yakasına da bekleriz❤
Bekleriz ama haberdar edin biziizmiri yazin dusunuyoruz nasip kismet ♥
Tabi tabii izmire gelirsem kayla hanimlada tanismak istiyorumBekleriz ama haberdar edin bizi❤
Kuzum tabiki ne demek bende tanımak isterim whatsapptan genelde irtibat halinde olsaktaTabi tabii izmire gelirsem kayla hanimlada tanismak istiyorum![]()
Sende bitanesiiiCanımsın seviliyorsun![]()
Bende optum tatlimmKuzum tabiki ne demek bende tanımak isterim whatsapptan genelde irtibat halinde olsaktayüz yüze tanımak bende isterim öpüyorum seni
![]()
Biz tesekkur ederiz tatlim yine beklerizBusem hanımla randevulaşmıştık, sonra öğrendim ki Arzu hanımla birlikte kalıyorlarmış, bende o zaman bu duo yu kaçırmayayım dedimgerçekten güzel bi akşamdı, hem Busem hanım a hem Arzu hanım a teşekkürler bu güzel akşam için
![]()
Anadoku yakasi atesehir tatlimHangi yakada duo? Biraz daha bilgi alabilirmiyiz
Cikar cikar siz dayanirsinizbu duoya dayanabilicek cikar mi![]()
Bekleriz ama haberdar edin bizi❤
Insaallah nasip olur tatlimduo en büyük hayallerimden kısmet bakalım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!