Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dün gece bir rüya gördüm içinde bir melek olan

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
evet arkadaşlar forumda ilk defa forumdan bir bayan hakkında paylaısm yapıyorum. sık görüşme yapan biriyimdir ama işlerimi sessiz sedasız hallederim . yorum yazmam konu açmam. bu ilk olucak cünkü gerçekten gönülden isteyerek açıyorum.

yoğun olan işlerimden dolayı son bir kaç günlük boşluğumu tnaışmak istediğim insanlarla gecirmek istedim ve ölede yaptım. dünde bunalrdan biriydi. bana daha önce hayır diyen , ilk defa yok diyen bayan bir arkadşaımın yardımıyla sonunda evet demişti. ee eveti duyarızda dururmuyuz. işler gelişmeye başladı tabi

Dün bir rüya gördüm arkadaşlar rüyamıydı gerçekmiydi hala anlamış değilim.... dün o kadar hoş bir bayan tanıdımki giyimiyle sohbetiyle misfirperverliğiyle adeta bir rüyada gibiydim . hatta inananın bugün işyerinde bir ara uyuya kalmışım acaba rüyamıydı yaşadığım dedim ve ancak banka hesabıma bakınca gerçek olduğunu anladım.

dün sabah bir arkadşaımında yardımıyla Damla Egeli hanıma ulaşıp randevulastık aksam buluşmak üzere. hayatımda ilk defa bir bayanın yanına bütün gün çalıstıktan sonra gittim içimde bir tedirginlikle. atladım taksiye, işten çıkar çıkmaz taksime koyuldum yola .yolda hediye düşünürken hiç bir şey bulamadım ve çiçek almayı uygun gördüm kendisine . daha sonra evine yaklastığımda kendisini aradım ve kısa bir konusmadan sonra elimle koymus gibi buldum. kapı açıldı bir anda, aman allahım o neydi o kimdi . bu gördüğüm gerçekmiydi bir anda inanamadım. ama karsımda duran kişi gerçekti tam tanışmak isteidğim merak ettiğim tam bir türk latin güzeli karışımı bir bayan gibiydi adeta . Biraz çekindim o şok tan sonra içeri girsem mi girmesem mi acaba yalnıs mı geldim . dışarıya çıkıp apartman adına bile bakmak aklıma gelmedi değil . ama lakin doğru yerdi o muhteşem güzellik karsımdaydı . beni içeri buyur etti ve içeri giridğimde bir şokla daha karsılastım hayatımda gördüğüm en temiz ve en tertipli evlerden biriydi hatta bu ortamda gördüğüm en düzenli ve derli toplu evdi . koltuğa geçip oturdum ve o muthiş güzellik,o üstüne muthiş oturmuş ve ona inanılmaz derecede yakışan o mini elbisesiyle yanıma oturdu . bir kaç dk sonra ne içmek istediğimi sordu ve tam bir ev sahibi edasıyla istediğim çayı yapıp servis etti. bu da benim için büyük bir artıydı o an gözümde değeri biraz daha arttı . soh bet sohbeti açtı çayımızı yudumlarken kendimi içim el vermesede kendisinden uzak bir mesafeye odurarak dizginlemek istedim çünkü böle bir güzelliğe sanki dokunursam yok olup gidicek gibiydi. içimdeki hayvanatı dizginlemem gerektiğine inanaraktan mümkün olduğu kadar kendimi tutmaya çalıstım . ama ne yapalım işte ne kadar tutmaya çalıssanda bir yerden sonra tutamıyorsun . ve ufak ufak olaylar gelişmeye baladı onu her öptüğümde inanılmaz bir tat alıyordum sadece öpüşmüş olmak için öpüşmüyordu sanki gerçekten bunu isteyerek yapıyordu . ve onu her öptüğümde dudağımdainanılmaz güzel bir tatın varlığı hisedilip tüm bedenimi dolaşan vucudumdaki kanım sanki hiç akmadığı kadar hızlı akıyordu . ona her dokunduğumda sanki isteyipte hiç bir zman ulaşamadığım bir şeye ulasma duygusu içine gömülüyordum. çok geçmeden yatak odasının yoluna koyulduk. ve o müthiş tatlı, o hoş sohbetli kız gitmiş yerine inanılmaz seksi bir kız gelmişti bir kez daha gözlerime inanmıyordum. bir insan hem tatlı hem komik hemde bu kadar seksi olabilir miydi acaba. içerde beni sohbeti ve misafir perverliğiyle mest eden insan şimdide muthiş bir vucutla kalımı başımdan alıyordu. prensibim gereği o güzel dklara girmiyeceğim ama sunuda söğlemeden edemiyeceğim. hem güzel hem tatlı olupta bu kadar yatakda iyi olan bir bayan ilk defa tanıdım. siz bir şeyleri talep etmiyorsunuz kendi zaten ne yapılması gerekiyorsa bir dümene gecip olaya yön veriyor adeta .o özel anlara hiç girmiyeceğim ama unutamıyacağım analrdı gerçekten.
banyoya gititğimde temiz havlunun yanında diş fırçöasınıda düşünmesi tamemen aklımı başımdan almıstı . bir kez daha taktirimi kazanmıstı. içeri gecitğimde ise tüm öküzlüklerime rağmen o tatlı o güzel kız tek kelime etmemiş beni rahat ettirebilmek için elinden geleni yapmıştı. içimden işte budur ya dedim budur gerçekten gidilip görülmek istenen bayan budur yanında saatlerce kalınmak işstenen bayan.....

tüm o güzel dakikalardan sonra sabah işe erken gideceğim için uyuma yoluna koyulmustuk ve tam dalmadan önce o yaptığı espriler komiklikler adeta 40. yıllık dostmusum gibi hissettirdi bana ve inanın çok güldüm bu güzel bayanın yaptığı esprilerle aslında güzeller hep saftırlar tezini çürüttüğünü hissettim çünkü bu güzel şirin gözükebilen ve böle kaliteli espriler yapan bir insan inanın çok zeki bir insandır bana göre.... neyse ya çok uzattım ama uyurken onu seyretmek kadar güzeli yoktu adeta yanıdir meleğin uyuduğunu bilmek . bunu ntarifinbi anlatmayı istesemde anlatamam arkadaşlar. ama en şaşırdığım ve taktir ettiğim konu ise o güzel o muthiş insan pazar sabahı saat 7 de uyanmıs ve beni işe gitmek için uyandırmış ve yolcu etmişti adeta bu olay karsısında gözüme inanamadım ve bütün günde yaşadığım o incelikler ve güzellikler karsısında bu kadar güzel bir gecenin gerçek olamıyacağına inanarak geçiridm taki yorgunluktan azıcık sızıp gözümü açtığımda banka hesabıma bakana kadar işte ozman para çektiğimi görüdm ve dün gecenin gerçöek olduğuna inandım.

dün kendisine çiçekten başka bir hediye verememiştim ve kendisinin sohbet esnasında kitap okumayı ve şiirleri sevdiğini anlamıştım benidme ço ksevdiğim bir şiiri burdan kendisine armağan etmek isterim.

elini tutsam elini tutsam dünaynın öbür ucuna benimle gelir misin.
bekle desem , dünyanın bir ucunda beni bekler misin
denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun
karanlık bastırdığında deniz fenerim
hava açtığında yıldızım olur musun
bulutlar göğü kapladığında pusulam olur musun
mihengim , turnusol kağıdım,yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim olur musun,
kapılar kapandığında kapım
yollar aşıldığı vakit yolum
saklanmak istediğimde duvarım olur musun
özgürlüğüm ve mapusanem olur musun
üşürsem evim yorganım, sığındığım kuacağım olur msuun
çölümde vaham olur musun. vahamda hurma ağacım
dağın tavsanı çölün ceylanı gecenin hayaleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın
şark şak yarılsa bile , gökten umudunu kesmiyen kraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana
gitmek istersem , gitmek istersem kanatlarım olur musun
kalmak istersem ayağımda prang*** hurileirm olur musun
soğanda sarımsakta gözüm yok tiğh çlöünde gözüm yok
ateş almaya gidersem kırk vakit sonra dönsemde aynı yerde beni bekler misin
arkadaşlarım kavmim beni terkederse ve ben arkadaşlarımdan kavmimden kaçarsam bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin
ot bitmeyen bir vadidede yalnız Allaha emanet edilip gidersem sende beni kınamaksızın ardımdan gelir misin
ümidimi kaybetmeden ümidim
neşemi kaybettiğim zamandada çoşkum
kalbim işkale uğrarsa rehberim olur musun.
arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, hzurum, sürurum, ruhum, ziynetim, nurum, nimetim, cennetim olur musun.

herşey için çok teşekkür ederim Damla Egeli ve herşeyden öncede bu kadar iyi ve güzel bir insanı benimle tanıştıran kaderime şükrederim . hoşçakalın arkadaşlar

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Böyle uzun paylaşımları pek okumam ama konu zeynep ünal olunca okumadan edemezdim.Gördüğüm şu Altın kimin elinde olursa olsun değerinden hiç birşey kaybetmez.Zeynep ünal hanımefendi de ister murattt ile olsun,ister Ali dayı ile olsun,isterse başka biri ile olsun,altın gibi değerinden hiçbirşey kaybetmiyor,aksine değerine değer katıyor.Giden mutlu tanıyan daha çok mutlu oluyor.Ne diyelim Zeynep ünalların çoğalması dileğiyle....

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
336
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
gönüller fethedilmiş, rüyalara dalınmış yine :) zeynebim her zamanki gibi harikasın. yaşayana ve yaşatana teşekkürler.. sevgiler.. :)

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
canım benim =) çok eğlenleceli ve güzel bi gecenin ardından bu güzel sözleri duymak güzel geldi. seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana.

seninle tekrarını yaşamak dileğiyle sevgileeerr öpüyorummmm muckkk :asik:

bende çok isterim en yakın zamandada girişimlerde bulunacağım. :) gerçi uykusuzluk ve yorgunluk yüüzündne biraz harf hatası ve devrk cümleler olmus kusuruma bakmayın artık o kadar.

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
621
124
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep Hanım mükemmeldir, ikinize de teşekkürler.

hakanersun Çevrimdışı
26 Eki 2011
366
4
Cinsiyetiniz nedir?
Muhteşem saatler ve muhteşem bir paylaşım.Arkadaş paylaşım yapmadığını söylemiş ama bundsn sonra yeni paylaşımlarını bekliyoruz.Hem ne kadar ayıp yaşayıp da bu güzellikleri paylaşmamak.Zeynep Ünal'a da yaşananlar için ayrı bir teşekkür.

elderwolf Çevrimdışı
27 Haz 2009
1,093
0
Cinsiyetiniz nedir?
oltaya gelmeyelim, mesaj alınmıştır.

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
uzun yazılmış paylaşımlar okumak bana göre değil..ama farkediliyor ki murat zeynebimizle güzel zamanlar geçirmiş..yaşayana ve yataşatana çok teşkrler bizlerle bu güzel olayı paylaştıkları için..ikinizide sevgiler..

teşekkür edeirm bu ince tavrınız için

Tugay Yolu Çevrimdışı
14 Ocak 2010
208
0
Cinsiyetiniz nedir?
Çok güzel bir paylaşım olmuş zeynep hanıma sevgiler paylasim icin tskler murattt

celikkkk Çevrimdışı
11 Tem 2009
858
16
Cinsiyetiniz nedir?
valla bu yazılanları inanılmaz bir hazla okudum....Sevgili Zeynep ile henüz tanışmadığım halde hislerimde yanılmadığımı bir kez daha anladım....paylaşım için teşekkür ederim Murat....
evet arkadaşlar forumda ilk defa forumdan bir bayan hakkında paylaısm yapıyorum. sık görüşme yapan biriyimdir ama işlerimi sessiz sedasız hallederim . yorum yazmam konu açmam. bu ilk olucak cünkü gerçekten gönülden isteyerek açıyorum.

yoğun olan işlerimden dolayı son bir kaç günlük boşluğumu tnaışmak istediğim insanlarla gecirmek istedim ve ölede yaptım. dünde bunalrdan biriydi. bana daha önce hayır diyen , ilk defa yok diyen bayan bir arkadşaımın yardımıyla sonunda evet demişti. ee eveti duyarızda dururmuyuz. işler gelişmeye başladı tabi

Dün bir rüya gördüm arkadaşlar rüyamıydı gerçekmiydi hala anlamış değilim.... dün o kadar hoş bir bayan tanıdımki giyimiyle sohbetiyle misfirperverliğiyle adeta bir rüyada gibiydim . hatta inananın bugün işyerinde bir ara uyuya kalmışım acaba rüyamıydı yaşadığım dedim ve ancak banka hesabıma bakınca gerçek olduğunu anladım.

dün sabah bir arkadşaımında yardımıyla zeynep hanıma ulaşıp randevulastık aksam buluşmak üzere. hayatımda ilk defa bir bayanın yanına bütün gün çalıstıktan sonra gittim içimde bir tedirginlikle. atladım taksiye, işten çıkar çıkmaz taksime koyuldum yola .yolda hediye düşünürken hiç bir şey bulamadım ve çiçek almayı uygun gördüm kendisine . daha sonra evine yaklastığımda kendisini aradım ve kısa bir konusmadan sonra elimle koymus gibi buldum. kapı açıldı bir anda, aman allahım o neydi o kimdi . bu gördüğüm gerçekmiydi bir anda inanamadım. ama karsımda duran kişi gerçekti tam tanışmak isteidğim merak ettiğim tam bir türk latin güzeli karışımı bir bayan gibiydi adeta . Biraz çekindim o şok tan sonra içeri girsem mi girmesem mi acaba yalnıs mı geldim . dışarıya çıkıp apartman adına bile bakmak aklıma gelmedi değil . ama lakin doğru yerdi o muhteşem güzellik karsımdaydı . beni içeri buyur etti ve içeri giridğimde bir şokla daha karsılastım hayatımda gördüğüm en temiz ve en tertipli evlerden biriydi hatta bu ortamda gördüğüm en düzenli ve derli toplu evdi . koltuğa geçip oturdum ve o muthiş güzellik,o üstüne muthiş oturmuş ve ona inanılmaz derecede yakışan o mini elbisesiyle yanıma oturdu . bir kaç dk sonra ne içmek istediğimi sordu ve tam bir ev sahibi edasıyla istediğim çayı yapıp servis etti. bu da benim için büyük bir artıydı o an gözümde değeri biraz daha arttı . soh bet sohbeti açtı çayımızı yudumlarken kendimi içim el vermesede kendisinden uzak bir mesafeye odurarak dizginlemek istedim çünkü böle bir güzelliğe sanki dokunursam yok olup gidicek gibiydi. içimdeki hayvanatı dizginlemem gerektiğine inanaraktan mümkün olduğu kadar kendimi tutmaya çalıstım . ama ne yapalım işte ne kadar tutmaya çalıssanda bir yerden sonra tutamıyorsun . ve ufak ufak olaylar gelişmeye baladı onu her öptüğümde inanılmaz bir tat alıyordum sadece öpüşmüş olmak için öpüşmüyordu sanki gerçekten bunu isteyerek yapıyordu . ve onu her öptüğümde dudağımdainanılmaz güzel bir tatın varlığı hisedilip tüm bedenimi dolaşan vucudumdaki kanım sanki hiç akmadığı kadar hızlı akıyordu . ona her dokunduğumda sanki isteyipte hiç bir zman ulaşamadığım bir şeye ulasma duygusu içine gömülüyordum. çok geçmeden yatak odasının yoluna koyulduk. ve o müthiş tatlı, o hoş sohbetli kız gitmiş yerine inanılmaz seksi bir kız gelmişti bir kez daha gözlerime inanmıyordum. bir insan hem tatlı hem komik hemde bu kadar seksi olabilir miydi acaba. içerde beni sohbeti ve misafir perverliğiyle mest eden insan şimdide muthiş bir vucutla kalımı başımdan alıyordu. prensibim gereği o güzel dklara girmiyeceğim ama sunuda söğlemeden edemiyeceğim. hem güzel hem tatlı olupta bu kadar yatakda iyi olan bir bayan ilk defa tanıdım. siz bir şeyleri talep etmiyorsunuz kendi zaten ne yapılması gerekiyorsa bir dümene gecip olaya yön veriyor adeta .o özel anlara hiç girmiyeceğim ama unutamıyacağım analrdı gerçekten.
banyoya gititğimde temiz havlunun yanında diş fırçöasınıda düşünmesi tamemen aklımı başımdan almıstı . bir kez daha taktirimi kazanmıstı. içeri gecitğimde ise tüm öküzlüklerime rağmen o tatlı o güzel kız tek kelime etmemiş beni rahat ettirebilmek için elinden geleni yapmıştı. içimden işte budur ya dedim budur gerçekten gidilip görülmek istenen bayan budur yanında saatlerce kalınmak işstenen bayan.....

tüm o güzel dakikalardan sonra sabah işe erken gideceğim için uyuma yoluna koyulmustuk ve tam dalmadan önce o yaptığı espriler komiklikler adeta 40. yıllık dostmusum gibi hissettirdi bana ve inanın çok güldüm bu güzel bayanın yaptığı esprilerle aslında güzeller hep saftırlar tezini çürüttüğünü hissettim çünkü bu güzel şirin gözükebilen ve böle kaliteli espriler yapan bir insan inanın çok zeki bir insandır bana göre.... neyse ya çok uzattım ama uyurken onu seyretmek kadar güzeli yoktu adeta yanıdir meleğin uyuduğunu bilmek . bunu ntarifinbi anlatmayı istesemde anlatamam arkadaşlar. ama en şaşırdığım ve taktir ettiğim konu ise o güzel o muthiş insan pazar sabahı saat 7 de uyanmıs ve beni işe gitmek için uyandırmış ve yolcu etmişti adeta bu olay karsısında gözüme inanamadım ve bütün günde yaşadığım o incelikler ve güzellikler karsısında bu kadar güzel bir gecenin gerçek olamıyacağına inanarak geçiridm taki yorgunluktan azıcık sızıp gözümü açtığımda banka hesabıma bakana kadar işte ozman para çektiğimi görüdm ve dün gecenin gerçöek olduğuna inandım.

dün kendisine çiçekten başka bir hediye verememiştim ve kendisinin sohbet esnasında kitap okumayı ve şiirleri sevdiğini anlamıştım benidme ço ksevdiğim bir şiiri burdan kendisine armağan etmek isterim.

elini tutsam elini tutsam dünaynın öbür ucuna benimle gelir misin.
bekle desem , dünyanın bir ucunda beni bekler misin
denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun
karanlık bastırdığında deniz fenerim
hava açtığında yıldızım olur musun
bulutlar göğü kapladığında pusulam olur musun
mihengim , turnusol kağıdım,yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim olur musun,
kapılar kapandığında kapım
yollar aşıldığı vakit yolum
saklanmak istediğimde duvarım olur musun
özgürlüğüm ve mapusanem olur musun
üşürsem evim yorganım, sığındığım kuacağım olur msuun
çölümde vaham olur musun. vahamda hurma ağacım
dağın tavsanı çölün ceylanı gecenin hayaleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın
şark şak yarılsa bile , gökten umudunu kesmiyen kraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana
gitmek istersem , gitmek istersem kanatlarım olur musun
kalmak istersem ayağımda prang*** hurileirm olur musun
soğanda sarımsakta gözüm yok tiğh çlöünde gözüm yok
ateş almaya gidersem kırk vakit sonra dönsemde aynı yerde beni bekler misin
arkadaşlarım kavmim beni terkederse ve ben arkadaşlarımdan kavmimden kaçarsam bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin
ot bitmeyen bir vadidede yalnız Allaha emanet edilip gidersem sende beni kınamaksızın ardımdan gelir misin
ümidimi kaybetmeden ümidim
neşemi kaybettiğim zamandada çoşkum
kalbim işkale uğrarsa rehberim olur musun.
arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, hzurum, sürurum, ruhum, ziynetim, nurum, nimetim, cennetim olur musun.

herşey için çok teşekkür ederim zeynep ünal ve herşeyden öncede bu kadar iyi ve güzel bir insanı benimle tanıştıran kaderime şükrederim . hoşçakalın arkadaşlar

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
valla bu yazılanları inanılmaz bir hazla okudum....Sevgili Zeynep ile henüz tanışmadığım halde hislerimde yanılmadığımı bir kez daha anladım....paylaşım için teşekkür ederim Murat....

açıkcası çelik tanışmadan önce bende yaşıyacakalrımı kestiremiyordum ama tanıstıktan sonra anladım ki ben daha önce ne yapmışım..:)))

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
yazdıklarını henüz okumaya zamanım olmadı sevgili murat ama eğer konu zeynepse eminimki yaşanan herşey mükemmel... yaşayana ve yaşatana tşkler...

vay vay iki güzel bir forumda olunca samanlık seyran olurmuş bende oturdum sizin yazıdklarınız okuyorum :)))

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşim için tşkler anlaşilan o rüyadan hiç uyanmak istememişsiniz amazon kadini zeyno:):)

babik

Normal Üye
29 Eyl 2011
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
bende ulamak için çaba sarf ediyorum.. şimdilik başarısızım ama..umarım zeynep hanımla görüşme fırsatım olacak

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynocan:) zeyna kostümü giysene kiss çok yakisir bak:)

safakk Çevrimdışı
17 Ara 2009
141
0
56
Cinsiyetiniz nedir?
@KOPELI Ne oluyor? ben zeynep ile ilgili görüşümü yazıyorum, yayınlanmıyor. bunun neresi flood?

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
nen bu zeynoda bağımlılık yaptı etkisi geçsin diye bekliyorum :))) yoska sigara gibi alamadan duramıycam he :))

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
QUOTE=KOPELİ;403186]Aha Zeynonun Kostümüdemi Varmış ?? DD[/QUOTE]

;)olmazmı bana dedi seni kırbaçlarım ;);)

REDNOSE Çevrimdışı

REDNOSE

Emekli Zampara
18 May 2009
4,294,965,008
6
Cinsiyetiniz nedir?
;););) zeyno aklima sezercigin filimi geldi orda bir fisti vardi bu durumda fistik oluyorum galiba;);)

5 May 2012
226
1
Cinsiyetiniz nedir?
kayıptın ama hızlı dönüş yaptın murat birde görüştüğün kişi böyle tatlı olunca başka oluyor değil mi?? :)
o abi beni biliyon basladımmı durmak yokta bu zeyno aklımızı başımızdan aldı böle acayip bir şey olduk çözmedim daha su üstümdkei etkisi geçsinde ozman daha sağlıklı konusuruz belki :))) bağımlılık yapıyor abi zeyno ne yapalım

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
336
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
o abi beni biliyon basladımmı durmak yokta bu zeyno aklımızı başımızdan aldı böle acayip bir şey olduk çözmedim daha su üstümdkei etkisi geçsinde ozman daha sağlıklı konusuruz belki :))) bağımlılık yapıyor abi zeyno ne yapalım

sevgili muratt zeynomun etkisi geçmez :) bekleme boşuna :D

altdok Çevrimdışı
5 Kas 2009
176
1
Cinsiyetiniz nedir?
ne mutlu zeynep'in nefes kesici güzelliklerini keşfedenlere... ahhh ahhh... şu kadarını söyleyeyim, brezilya'ya gideceğinize zeynep'e gidebilirsiniz... o denli latin yani...

MAĞDUR Çevrimdışı
29 Ara 2011
230
0
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep hanım ile tanışmak için ben de can atıyorum. Geçtiğimiz haftalarda bir İstanbul ziyaretim oldu ama denk getirememe ihtimalim olduğundan kendisini boş yere rahatsız etmek istemedim. Nitekim hakkaten işler ters gitti :)

Ama yine gelicemmmmm :DDD

Tugay Yolu Çevrimdışı
14 Ocak 2010
208
0
Cinsiyetiniz nedir?
Zeynep hanımı bir toplantida görmüştüm boyu posu hersey cok güzel iri iri gozleri var:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar