Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Buradan bakınca haksızsın diyemeyeceğim çünkü çok haklısın. Acaba tadı nasıl şimdi
Fotoğraf tan güzel görünüyor ama yakından görmekte fayda olabilir
Görünüş Harika tadı da merak konusu....
Buradan bakınca haksızsın diyemeyeceğim çünkü çok haklısın. Acaba tadı nasıl şimdi
Teşekkürler tatlımÇok güzel çıkmış dudaklarınız.
lezzetli gözüktükleri dogrudur![]()
Güzel sadece kelime olarak kalır birde tadına baksınlar dilini tatsınlar seni hissetsinler
Güzel de kelimemi bence muhteşem ötesi kusursuz bal dudaklar![]()
Waouwwww sırf dudak mi yüz hatları çok iyiymiş
Bencede görmek gerekir diyelimFotoğraf tan güzel görünüyor ama yakından görmekte fayda olabilir![]()
Beklerim tatlımburdan karar verilemiyor yakindan uzun uzun incelemek gerek![]()
Görünüşü güzel gerçekten ama tadına da bakmak lazım
Teşekkürler tatlımsadece dudaklar değil yüz hatlarınızda cok güzel deniz hanım
Teşekkürler tatlımGörünüş Harika tadı da merak konusu....
Ayrıca sadece dudaklar değil göğüs frikiği de mükemmel...
Bakalım görelimGüzel sadece kelime olarak kalır birde tadına baksınlar dilini tatsınlar seni hissetsinler![]()
Bal gibi
Biraz mı ? Birazı aşırı de tam yerini bulsun biraz demek haksızlık olur o minacik dudaklarabilmem biraz bağımlılık yapıyorsun diyorlar ama ne kadar tabi bilmiyorum
![]()
Tadı çok güzel @DENİZ ... Evet ,bağımlılık yaptığını ve doyamadığımı defalarca söylemiştim...bilmem biraz bağımlılık yapıyorsun diyorlar ama ne kadar tabi bilmiyorum
![]()
Anladik sonunda Istanbul'da neden gunes acti, havalar isindi. Senin gelisin ile baglantiliymis demek =)
hosgeldin umarim tatilin iyi gecmistir. O dudaklara bir buse kondurmak icin insan neler vermez
Biraz mı ? Birazı aşırı de tam yerini bulsun biraz demek haksızlık olur o minacik dudaklara![]()
İyilik dizisindeki Damla’ya benziyorsunuz Deniz hanım….![]()
Anladik sonunda Istanbul'da neden gunes acti, havalar isindi. Senin gelisin ile baglantiliymis demek =)
Mükemmellik detaylarda saklıdır…Teşekkürler tatlımyalnız çok detaycıyız anladığımız kadarıyla
![]()
Dudaklarınız çok güzell
Teşekkürler tatlımMükemmellik detaylarda saklıdır…
Teşekkürler tatlımYüz güzelliğini de yanına eklemek gerek![]()
Demi bnde öyle düşündüğümden paylaştımvalla çok güzelmiş değil diyen yalan söyler
Bildiğin adaya dönüştüm diyorsun yani hmmmİstanbul'un 4 bir yanı Deniz'lerle çevrili artık demek ki![]()
Dudakları görünce o şey nasıl olur dedirtiyor insana![]()
Ritim önemli ritime ayak uydur tatlımgüzelde laf mı lütfen bu dudaklar kalp ritim bozukluğuna sebep olur
Issız bir adada mahsur kalmak umudu var ise demek kiBildiğin adaya dönüştüm diyorsun yani hmmm![]()
Issız bir adada mahsur kalmak umudu var ise demek ki![]()
![]()
kemikli ve oturmuş bir çeneyi ve yakıcı kedi gözlerinin hakkını teslim etmek lazım
Yalnızca dudaklar mı yüz saçlar tam altın oran![]()
Bilmem bir an ruh halim değişti ve size sormak istedim nasıl uzaktanAşk olsun Deniz hanım. Dudaklarınızın güzelliğinden ve muhteşemliğinden şüpheniz mi var?![]()
Uzaktan muhteşem de, yakından muhteşem ötesidir diye düşünüyorum.Bilmem bir an ruh halim değişti ve size sormak istedim nasıl uzaktan![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!