- 25 Ocak 2021
- 51
- 18
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederimHani bazı fotoğraflar vardır, mekan güzel, ışık güzel, çekim güzel. Dönüp dönüp bakarsın belli aralıklarla... Tam da öyle bir manzara karşımızdaki. Dönüp dönüp bakıyorum belli aralıklarla. Her baktığımda ayrı bir heyecan, her baktığımda ayrı bir tahrik unsuru...
Eme bilir miyim 🫶
İstemek önemliKim istemez ki![]()
İstemek başarmanın yarısıdır demiş atalarİstemek önemli![]()
Ahahaha bak bunu sevdimLütfen ellemeyin, gözünüzle sevin yazmak gerek![]()
Doğruİstemek başarmanın yarısıdır demiş atalar![]()
Kim istemez ki![]()
Harika bir görüntü. Yakından görmek ve Dokunmak isterim.
Keşke. İlk fırsatta. Sadece dokunabiliyor muyuz? Yani başka alternatifler yok mu?
OnlarıBu soruyu duymamış olayım lütfendokunmak ne demek ben onları…
![]()
dokunabilirim
Ohoo neler var nelerKeşke. İlk fırsatta. Sadece dokunabiliyor muyuz? Yani başka alternatifler yok mu?![]()
ikisini birbirine yapıştırıp arasında kaybolmak
Ben dokundum. Dounmaklada kalmadım. Hala dokunmayanlar varsa çok şey kaybetmişlerdir
Bir tanesine dokunurum ama birisi saklanmış
Değil mi amaBen dokundum. Dounmaklada kalmadım. Hala dokunmayanlar varsa çok şey kaybetmişlerdir![]()
Aman çok kaybolmayinikisini birbirine yapıştırıp arasında kaybolmak
Oda olur öperekisterim, ama ellerimi kullanmam.
dokununca yakmaz, elektrik çarpmaz değil mi? Öyle güzel gözüküyorlar ki insan korkuyor
Carpabilirdokununca yakmaz, elektrik çarpmaz değil mi? Öyle güzel gözüküyorlar ki insan korkuyor
iki gözümün çiçeği
İki göğüs çiçeğiiki gözümün çiçeği![]()
ne iyi kızsın.Oda olur öperek![]()
Çokne iyi kızsın.
Çokne iyi kızsın.
Evet biraz 🫠memenin biri biraz utangaçmış.
Heyecan iyidirgörmek bile heyecaan yaratırken, dokunmak paha biçilemez![]()
Çok şeyler olabilirsadece dokunmakla kalınmaz onlara
Sopa iyi fikirmişbir ara dokun bana diye bir yarışma vardı en uzun dokunan arabayı alıyordu öyle bir durum söz konusu olur mu yoksa yapışıp bırakmayanları sopayla dövüyor muyuz? =)
görmek bile heyecaan yaratırken, dokunmak paha biçilemez![]()
Evet kesinlikledokunmak.. öpmek.. koklamak.. viskinin yanına çikolata değilde, bir yudum viskiye 1 kere öpmek lazım.. @STAREYLÜL
PammukDosssdogalll. Pambikkk gibi
Sadece dokunmak mı
Artık neler olur bilememSadece dokunmak mı![]()
Aman keyifle dokunun dil altı hapi şartBen dokunmak isterdim aslında. Çok güzel olurdu. Kalbim dururdu o anda sanırım.![]()
Bombaya dokunmak kadar heyecan verici
KalmayalimAma sadece dokunmakla kalamayızki![]()
Program yaparsanız olur tabiTabiki ne zaman istersen
Tabikiöpmek selbest mi acaba
görmek bile heyecaan yaratırken, dokunmak paha biçilemez![]()
Üç yıl önce çekilmiş bu kadar güzel göğüsler şimdi kim bilir nasıldır offff offf dokunmak nasıl olsun inşallah
Şimdi daha güzelÜç yıl önce çekilmiş bu kadar güzel göğüsler şimdi kim bilir nasıldır offff offf dokunmak nasıl olsun inşallah
Dokunmak yetmez uzun uzun emmek lazım
O da olabilirDokunmak yetmez uzun uzun emmek lazım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!