Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim hayatım güzel dileklerin içinBebegim dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşaallah yeni yaşin saglik huzur getirsin sana yeni yasindan insaallah istegin birşeyler gerceklesir iyiki seni tanımişim. Bnm kanatsız MELEĞİM❤❤![]()
Doğum günün kutlu olsun minnoşsaglıklı nıce yıllara
![]()
Budami oglakAha bak biri daha geldi![]()
Evet onunda 8 OcakBudami oglak![]()
Evet onunda 8 Ocak
[/QUOTE
Mesaj alinmistir ozmn![]()
OğlakAha bak biri daha geldi![]()
Eywallah unutmam üstadBu kiyagimi unutma![]()
Doğum günün kutlu olsun aşkımBebegim dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşaallah yeni yaşin saglik huzur getirsin sana yeni yasindan insaallah istegin birşeyler gerceklesir iyiki seni tanımişim. Bnm kanatsız MELEĞİM❤❤![]()
Teşekkür ederim aşkım hep beraberDoğum günün kutlu olsun minnoşsaglıklı nıce yıllara
![]()
Teşekkür ederim aşkım benim iyiki varsınDoğum günün kutlu olsun aşkım❤
Nice mutlu güzel yaşlara
![]()
Sende iyiki varsın aşkımTeşekkür ederim aşkım benim iyiki varsın❤
Nice mutlu saglıklı senelere bi tanemBebegim dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşaallah yeni yaşin saglik huzur getirsin sana yeni yasindan insaallah istegin birşeyler gerceklesir iyiki seni tanımişim. Bnm kanatsız MELEĞİM❤❤![]()
Teşekkür ederim baharım hep beraber aşkımNice mutlu saglıklı senelere bi tanem❤❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!