- 14 Eki 2019
- 817
- 1,608
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün forumda olup merak ettiğim,ilgimi çeken Irmak Hanıma misafir oldum.Resimlerde albenisi var günlerden pazar trafik yok,koyuldum yola..Yazışmasında net mütevazi kararlı.Lokasyon Kurtköye yakın.Samandıra üzerinden yakın.Gitmek isteyen bir şekilde gider,görür diyelim.Benim de aynen böyle oldu.Kapı açılır güzel gülümseyen bir bayan kucağında sevimli minik tatlış köpek
zararsız hayvan kokluyor sev okşa gelmiyor sonra yani üzerinizde vs gezmiyor..Bunu dip not olarak eklemek istedim..Gülümseyen öpme Irmaktan.Koyulduk sohbete.İkramlar mevcut.Evi temiz,banyosu temiz.Evde köpek olduğundan öyle koku vs yok.Rahat etmeniz için elinden geleni yapıyor.Sohbeti her konuda konuştuğumuz ve samimiydi.Doğal biri,olduğu gibi.Yüzü güzel,fizik güzel benim kalemim.Bakışlar etkileyici.Neyse duş fasılası geçtik odaya sevişmesi çok istekli,hiç öf pöf aman demedi.Moddan düşürmedi,istekli arzulu öpüştü.Zoraki ya da kendini geri çekmedi.Teni çok güzel kokuyor.Dudaklar,göğüsler,kalçalar,kıvrımlar,ayaklar,gamzeler çok hoş.Kadınlığı aynadaki görseli o bölgede deformasyon yok.Zevk veriyor.Kendi zaten zevk alıyor hazzı karşılıklı yaşatıyor.Oralı güzeldir kıvamında tahrik edici.Doggyde manzara müthiş.Kalçalarının arasında olmak,kıvrımlarına dokunmak tensel temas haz,doruk.sıcaklık hararet içinde beden bedene serinlemek unutulmazdı.Elinden gelenin fazlasını yapıyor,zamana takılmıyor.Bu yönden de beni benden aldı.Ben doğalılığını sevdim,doğallık kişilik,karakter olarak olduğu gibi ve yatakda doğal akışına bırakması,keyifle sevişmesi
Hoş bir kadınla sakin,keyifli,romantik iki saat geçirdim..Kapıda uğurlarkenki içten sarılma,yanağıma Buse kondurması da iz bıraktı.Misafirperverliğin,sohbetin,samimiyetin,ilgin,alakan,arkadaşça oluşun ve yaşattığın keyifli anlar için çok teşekkür ederim
iyi ki tanıştık sevgili Irmak