- 30 Eki 2017
- 64
- 48
İzmir ziyaretimde diana ile unutulmayacak bir görüşme gerçekleştirdik. Kısıtlı bir zamanım vardı ve anlık görüşme talebimi kabul edip beni evinde misafir etti. Evi de kendisi de tertemiz ve mis gibi. Kendisi muhteşem vücut hatlarına ve pürüzsüz bir tene sahip yüz güzelliği ise dönüp dönüp bakılacak cinsten minyon bir afet adeta. Kısa bir duş faslından sonra odaya geçtik ama ben ne yaşadım öyle hala aklımdan çıkmıyor. İnanın en iyi deneyimlerimden biri oldu diyebilirim. Bu kadar istekli uzun bir ön sevişme ve sonrasında yaşadıklarımız benim için unutulmazların arasına girdi diyebilirim. Diana aynanız gibi, nasıl davranırsanız o karşılığı buluyorsunuz. Temiz titiz ve kibar olduğunuz sürece hayatınızın en iyi deneyimlerinden birini yaşayabilirsiniz.
Son söz sana dianacım ne desem bilmiyorum bana yaşattıkların için çok çok teşekkür ediyorum. İzmire yolum düştükçe ve sen beni kabul ettiğin sürece yanında olmayı dört gözle bekliyor olacağım
Son söz sana dianacım ne desem bilmiyorum bana yaşattıkların için çok çok teşekkür ediyorum. İzmire yolum düştükçe ve sen beni kabul ettiğin sürece yanında olmayı dört gözle bekliyor olacağım