Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bir yana diğer diziler bir yana.Her sezonun son 3-4 bölümü ne olacak diye bekliyorsunuz.Tek kötü yanı üç ayda bitiyor sezonları ve 9 ay beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Eminim hoca üçüncü sezonda sallanmıştı dörtte toparladı ama 5 ve 6 dağıttı direk. Mantık hataları senaryo boşlukları aldı başını gitti. Şimdi yedinin ilk iki bölümünü izledim toparlayamayacak gibi. Hayırlısı.
Muhteşem bir dizi. Ne yazık ki 8. yani bu sezon final sezonu dizinin. İlk yedi sezonunu soluksuz izledim desem yeridir. Bir de bu dizi roman uyarlamasıdır aslında. Jeff Lindsay'ın yazarlığını üstlendiği bu eser 7 kitaplık bir seriden oluşuyor. İlk 4 kitabı Türkçeye çevrildi ve dizi sadece birinci romandan esinlenilerek başlatılmıştır.
ben böyle güzel bir dizi görmedim bence güzel bir final oldu kasım ayında blue ray & dvd box set i satışa cıkacak en guzel tarafı bu box set in teması dexterin malum kan lam larını sakladıgı kucuk sırın kutunun ıcınde olaacak bılgınıze
Michael C. Hall yakalandığı hastalığı daha önceden yenmişti. Dizinin bitiş sebebi de dolayısıyla bu değil. Dizinin yapımcısı olan SHOWTIME kuruluşunun taktiridir.