Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yasla başını şimdi degajeme doğru muydu
işte Hatunnnnnn
Sılaaaam esmer bombamişte HatunnnnnnBu ne bomba hareketler Böyle bayıldım
![]()
Sevgili @sinan06 40'ın üstünde konum açıldı keşke okusaydinizFrida Hanım sadece masaj mı yapıyor arkadaşlar giden biri oldumu hiç
Beklerim ne zaman dilerseniz...O meshur masaja birgun kavusabilmek umidi ile sonsuz tesekkurler....
Gel sabah olmadanBirinç birinç, kaptırım geliyorum degajeye![]()
Yerim seni benn çomçok hemideSılaaaam esmer bombam![]()
Yerim seni benn çomçok hemide![]()
Olmaz toprağım ben yemeye başlayınca az yemek nedir bilmemAz ye toprağım, biraz da bana kalsın ama![]()
Bu bizim frida mı ya... Hani fotoğraf yüklemeyen... Bir türlü yanına gidemediğim...
Biraz foto olayını açıkcası kafama takmıştım. Artık aşalım bence bunlarıTatlılığa bak yahenüz görüşme bile yapmadık bizim frida mi ya diyecek kadar benimsemiş evet hepimizin fridasıyım
![]()
Biraz foto olayını açıkcası kafama takmıştım. Artık aşalım bence bunlarıgörüşelim be
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBirbirinden değerli o kadar çok konu var ki ve birbirinden değerli Beylerin hakkimda yazdıkları takılma fotoğraflara aşalım bunlarıfotoğraflar geliyor sabret
![]()
Bence de Frida hanım yeni fotolar hakkınızda daha çok bilgi sahibi olmamızı sağlayacak.Ayrıca yenilik iyidir , hatırlamamızı tekrarlar.
Fotoğraf çok hoş.
tabi ki öyle. birde benim gibi fridayı merak edenlerin olduğunu düşünürsen ortalık alev alacak. ama şunu söyliyim frida candır.Bence de Frida hanım yeni fotolar hakkınızda daha çok bilgi sahibi olmamızı sağlayacak.Ayrıca yenilik iyidir , hatırlamamızı tekrarlar.
Fotoğraf çok hoş.
Teşekkür ederimBence de Frida hanım yeni fotolar hakkınızda daha çok bilgi sahibi olmamızı sağlayacak.Ayrıca yenilik iyidir , hatırlamamızı tekrarlar.
Fotoğraf çok hoş.
Malesef öyle oldu geç olsun güç olmasın efendimKısmet olmadı efenim degajeye gelmek![]()
Hemde böyleSevgili Frida dan daha fazla foto paylaşımı bekliyoruz![]()
Keşke boydan bir sekreter görseydik
Yasla başını degajene doğru immm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!