Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daisy ile ilk görüşme - Mükemmel ötesi

okrilla1

Normal Üye
19 Ocak 2020
3
14
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy ile yakın zamanda görüşme imkanı buldum. Uzun zamandır forumu takip etsem de forumdaki ilk görüşmemdi ve harika geçti.

Kendisi hakkında açılan referanslarin üzerine ne söyleyebilirim bilmiyorum ama benim tecrübem de ilk iletişimden sonuna kadar mükemmeldi.

Kapıdan içeri girdiğim andan dikkati, ilgisi hep üzerimdeydi. Güzel bir sohbetin ardından hem duşta, hem sonrasında masajda memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Asla bir isteksizlik söz konusu değil.

Birçok farklı tür masajı deneyimlemis biri olarak Daisy'nin ritüelini kesinlikle ayrı bir kategoriye koyuyorum.

Bir not daha, fotoğraflarda göründüğünden daha fit ve güzel birisi.

Geçirdiğim güzel 2 saat için teşekkür ederim.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy ile yakın zamanda görüşme imkanı buldum. Uzun zamandır forumu takip etsem de forumdaki ilk görüşmemdi ve harika geçti.

Kendisi hakkında açılan referanslarin üzerine ne söyleyebilirim bilmiyorum ama benim tecrübem de ilk iletişimden sonuna kadar mükemmeldi.

Kapıdan içeri girdiğim andan dikkati, ilgisi hep üzerimdeydi. Güzel bir sohbetin ardından hem duşta, hem sonrasında masajda memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Asla bir isteksizlik söz konusu değil.

Birçok farklı tür masajı deneyimlemis biri olarak Daisy'nin ritüelini kesinlikle ayrı bir kategoriye koyuyorum.

Bir not daha, fotoğraflarda göründüğünden daha fit ve güzel birisi.

Geçirdiğim güzel 2 saat için teşekkür ederim.
Sevgili okrilla1, seninle tanıştığıma memnun oldum. Forumdaki ilk görüşmen olmak ayrı keyifti. Bir çok masaj deneyimi olmuş bir kişi olarak benim erotik masajımı memnuniyetle anlatman beni mutlu etti. Fotolar konusunda haklısın. Daha iyi fotolarla aranızda olmayı arzuluyorum. Zaman ayırmışsın ve bu iltifat dolu paylaşımı yapmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Sevgiler ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar