Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha ne diyecekler acaba reklamın iyisi kötüsü olmaz😃😃

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün bana atılan iftira konuşma değiştiren uygulama varmış onunla yapılmış konuşmanın aslını gönderdim Jokere kapandı ama genede burada dursun

Ekli dosyalar

• E995DDF1-8A70-401C-8504-4031A43478E9.jpeg
    E995DDF1-8A70-401C-8504-4031A43478E9.jpeg
    125.5 KB · Görüntüleme: 193
  • 6BD0ABE5-8658-4C7E-AC59-E56D96327503.jpeg
    6BD0ABE5-8658-4C7E-AC59-E56D96327503.jpeg
    107.1 KB · Görüntüleme: 191
  • WhatsApp Görsel 2023-11-13 saat 14.41.32_63bc4553.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-11-13 saat 14.41.32_63bc4553.jpg
    96.1 KB · Görüntüleme: 190
theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
406
620
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun… konunuzu dağıtmak veya farklı amacım yoktur. Başka bir platformda benzer konunuzu açan üyeye bilgi için teşekkürler dediğim ve o konunun dışındaki bir gerçeklikten bahsettiğim için siteden atıldım. Sağlık olsun… sanırım anın heyecanı ve galeyanından ötürü siteden attılar.

Orada cevap hakkım olmadığından ötürü buradan yazayım. Sizi tanımıyorum, sizin hakkınızda halka açık şekilde hiçbir karalamam veya yön göstermem, çarpıtmam , yargım, değerlendirmem vs… olmamıştır. Kendinize iyi bakın. İyi insanlarla karşılaşmanız ve keyifli deneyimler yaşamanız dileğimle.

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle geçmiş olsun… konunuzu dağıtmak veya farklı amacım yoktur. Başka bir platformda benzer konunuzu açan üyeye bilgi için teşekkürler dediğim ve o konunun dışındaki bir gerçeklikten bahsettiğim için siteden atıldım. Sağlık olsun… sanırım anın heyecanı ve galeyanından ötürü siteden attılar.

Orada cevap hakkım olmadığından ötürü buradan yazayım. Sizi tanımıyorum, sizin hakkınızda halka açık şekilde hiçbir karalamam veya yön göstermem, çarpıtmam , yargım, değerlendirmem vs… olmamıştır. Kendinize iyi bakın. İyi insanlarla karşılaşmanız ve keyifli deneyimler yaşamanız dileğimle.
Çok teşekkür ederim beni daha dinlemeden inandınız o yüzden çıkartıldınız böyle bir konunun yalan olduğu belli idi zaten 🫢💋 neyse iyi dileklerimiz için teşekkür ederim

Atakanata Çevrimdışı
28 Kas 2022
221
320
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün bana atılan iftira konuşma değiştiren uygulama varmış onunla yapılmış konuşmanın aslını gönderdim Jokere kapandı ama genede burada dursun
Prenses hanım çok geçmiş olsun
Olacak şey var olmayacağını şeyler var
Size dünyalarıda verseler siz yapmazsınız
Çok geçmiş olsun
Saygılarımla

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
406
620
Cinsiyetiniz nedir?
Çok teşekkür ederim beni daha dinlemeden inandınız o yüzden çıkartıldınız böyle bir konunun yalan olduğu belli idi zaten 🫢💋 neyse iyi dileklerimiz için teşekkür ederim
Sağlık olsun inandığımı belirten ifade hangisi idi anlamadım.. neyse ben araya kaynadım o konuda. Site sahibinin aceleciliği ve bıkkınlığından uğraşamadı sanırım. Sağlık olsun. Hayat böyle… ah vah edecek kendimi savunacak değilim. Sizin hakkınızda o çevrimde hiçbir ibareyi onaylamam, direkt size yapılmış bir ithamım ve söylemim yoktur. Burada da belirtmiş oldum👌 çok mühim değil fakat bahsedildiği tarz bir insan olmadığımdan buradan yazayım dedim. hoşçakalın 🤗

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
224
132
Cinsiyetiniz nedir?
Açıkçası atılan konuşmalarda ki saat farkı arada çok ciddi zaman boşluğu olması ve bu teklife rağmen hala son gönderinizde buluşmanın planlanmış olması ki bana göre bunu asla yapmayan teklif edenle görüşme kesinlikle sağlamaz. Bu durumda sizin çok da masum olmadığınızı gösteriyor. Şahsi fikrim bu yönde beni de çok ilgilendirmez açıkçası. İnanan veya inanmayan ona göre kendi muhakemesini yapar zaten.

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Prenses hanım çok geçmiş olsun
Olacak şey var olmayacağını şeyler var
Size dünyalarıda verseler siz yapmazsınız
Çok geçmiş olsun
Saygılarımla
Bunu siz biliyorsunuz ama bilmeyenler varmış inandılar ama karalama olduğu ortaya çıktı çünkü mesajın aslı ben de

couple1907 Çevrimdışı

couple1907

Normal Üye
23 Eki 2023
17
24
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sağlık olsun inandığımı belirten ifade hangisi idi anlamadım.. neyse ben araya kaynadım o konuda. Site sahibinin aceleciliği ve bıkkınlığından uğraşamadı sanırım. Sağlık olsun. Hayat böyle… ah vah edecek kendimi savunacak değilim. Sizin hakkınızda o çevrimde hiçbir ibareyi onaylamam, direkt size yapılmış bir ithamım ve söylemim yoktur. Burada da belirtmiş oldum👌 çok mühim değil fakat bahsedildiği tarz bir insan olmadığımdan buradan yazayım dedim. hoşçakalın 🤗
Hocam konu nedir bilmiyorum ama, imlâ kurallarına dikkât eden adamdan zarar gelmez :) geçmiş olsun.

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Açıkçası atılan konuşmalarda ki saat farkı arada çok ciddi zaman boşluğu olması ve bu teklife rağmen hala son gönderinizde buluşmanın planlanmış olması ki bana göre bunu asla yapmayan teklif edenle görüşme kesinlikle sağlamaz. Bu durumda sizin çok da masum olmadığınızı gösteriyor. Şahsi fikrim bu yönde beni de çok ilgilendirmez açıkçası. İnanan veya inanmayan ona göre kendi muhakemesini yapar zaten.
Sizi bilen biliyor prenses hanım zaten 5 bin tl vereyim demesinden belli yalan olduğu :ROFLMAO::ROFLMAO:
Sorma ya 😃😃😃

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
406
620
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam konu nedir bilmiyorum ama, imlâ kurallarına dikkât eden adamdan zarar gelmez :) geçmiş olsun.
Teşekkürler✌️Elimden geldiğince dikkat etmeye gayret ederim. Bu ortamdayız diye gerçek hayattan bir haber değiliz. Oturmayı kalkmayı bilmeyen hödük gibi muamele yapılması hoş değildi. Yorulan dinlenmesi gerekir. Yorgun insan hata yapmaya açıktır. Konuyu çok önemsemiyorum. Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum fakat üzerine daha fazla aksiyon alacak değilim. Sonuçta herkes insan hatalı muhakeme yapmış bile olabilir. Cevap hakkı verilmeden, sorgusuz sualsiz siteden atılma oluyorsa zaten öyle bir ortamda bulunmak benim için uygun olmaz. İsabet olmuş. Prenses hanım belirttiği gibi asılsız bir iddiaya hemen inandığım siteden atılmışım. Ömrümde daha saçma bir uzaklaştırma gerekçesi duymadım🤣 site admininin yorgunluğuna saydım. İki kere yazdım üçüncü yazıyorum sağlık olsun… hanımefendinin konusunu meşgul etmeyeyim. Herkese keyifli deneyimler.

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konu karalama uygulama ile yapmış çoğunu esas mesajları adminlere artım zaten saat farkı 20 dakika orada özür diledi sonra randevu oluştu sonra devam edince engelledim bu yani

23434rssdfdsf Çevrimdışı
4 Kas 2022
173
591
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hoşçakalın sevgiyle kalın😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar