Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Çok Olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denyo34

Normal Üye
25 Eyl 2021
3
29
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkes olumlu yazmış. Bende yazılan referanslara güvenerek 4 saatlik bir görüşme planladım. Günüm berbat geçti. Öpüşme, oral yok. performans 10 üzerinden 2 telefonla o kadar uğraşıyor ki suratınıza bile bakmıyor. 4 saat anlaşmıştık ancak artık dayanamayıp 1,5 saat sonra gitmesini istedim. Gitmesini ben istediğim için 4 saat ücretini de aldı. Gününüzün berbat geçmesini istemiyorsanız bir kere daha düşünün derim. Sonuçta insanlar mutlu ayrılmak istiyor. Yazılanların yalan olduğunu düşünüyorsanız denersiniz. Hayatta en pahalı metod deneme yanılma yöntemidir.

truemanshow

Normal Üye
20 May 2021
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabi ki hanımefendinin açıklamasını da dinlemek lazım fakat olumsuz referanslar daha önemli ve yararlı oluyor. Paylaşım için teşekkürler

Caranthir Çevrimdışı
9 Eyl 2021
43
47
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkes olumlu yazmış. Bende yazılan referanslara güvenerek 4 saatlik bir görüşme planladım. Günüm berbat geçti. Öpüşme, oral yok. performans 10 üzerinden 2 telefonla o kadar uğraşıyor ki suratınıza bile bakmıyor. 4 saat anlaşmıştık ancak artık dayanamayıp 1,5 saat sonra gitmesini istedim. Gitmesini ben istediğim için 4 saat ücretini de aldı. Gününüzün berbat geçmesini istemiyorsanız bir kere daha düşünün derim. Sonuçta insanlar mutlu ayrılmak istiyor. Yazılanların yalan olduğunu düşünüyorsanız denersiniz. Hayatta en pahalı metod deneme yanılma yöntemidir.
Geçmiş olsun hanım efendi kim açıklamada yazmiyor

Caranthir Çevrimdışı
9 Eyl 2021
43
47
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gördüm şimdi kim olduğunu referans için tesekkuler.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
833
1,629
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun.Öpüşme,oral yoksa 1 saat rakamını takdim edip gönderseydiniz keşke..Burada suistimal ve kötü niyet mevcut.Öpüşme neden yapmıyorsunuz?Neden oral yok?bunlar servislerinizde yazıyor..Bu şekilde 4 saat ücret alamazsınız yaptığının doğru olmadığını söylemeliydiniz..Şimdi hanımefendi savunma yapar pis vs diyebilir😁Bu olumsuz bir referanstır,paylaşım için teşekkür ederim..Hanımefendi zaten foruma da katılım sağlamıyor..

guzeladm

Normal Üye
30 Ağu 2022
24
36
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabi ki hanımefendinin açıklamasını da dinlemek lazım fakat olumsuz referanslar daha önemli ve yararlı oluyor. Paylaşım için teşekkürler
Hanımefendi hakkında olumsuz referans açmıştım ben fakat yazışmalar olmadığı icin olsa gerek silindi açtığım referans..
Hanımefendi ile 2 saatlik görüşme planlamıştım 45 dk sonra çekti gitti...
Kıbrıslı olduğunu iddia ediyor o da yalan...
Zaten kendisini Ezgi Kıbrıslı olarak değil, Ebrar baby olarak çağırmıştım...

Hulviii Çevrimdışı
28 May 2021
81
107
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir de hanımefendiyi dinlemek lazım..Vücut temizliği, ağız bakımı, sağlıklı iletişim vs..hepsi güzel bir ilişki için önemli faktörler.. Geçmiş olsun ..

23 Eyl 2019
139
71
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi hakkında olumsuz referans açmıştım ben fakat yazışmalar olmadığı icin olsa gerek silindi açtığım referans..
olumsuz referans silmek için güzel taktik ama yinede pembişi dinlemeden yargı dağıtmamak lazım

kanopus35 Çevrimdışı
23 Ara 2017
75
164
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun.

Olumsuz referanslar genellikle yazılmıyor, maalesef. Türlü sebeplerden dolayı..Benim de yazmadığım olmuştur. Ama yazmak gerekiyor işte..
Olumsuz referans nedeniyle tüm beyler linç yiyor da ondan... Ve burada linç edenlerin %90'ı da maalesef yine beyler. Arkasındaki motivasyonu hiç bilmiyorum... Daha doğrusu biliyorum da anlamıyorum.

Kendi adıma hiçbir deneyimim yok ama kendisi ile ilgili algım (önyargı da olabilir, kusuruma bakmasın) da yukarıdaki beyefendinin yazdığı gibiydi. Biraz böyle üstten, snob ve kaprisli bir kişiye benziyor paylaşımlarında vs.
Geçmiş olsun hocam.

NOTED!

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
hocam bildiğin roman kızı hal ve hareketlerine bak kuşlu siteden anlarsın

Obsessive41

Normal Üye
11 Mar 2021
17
71
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkes olumlu yazmış. Bende yazılan referanslara güvenerek 4 saatlik bir görüşme planladım. Günüm berbat geçti. Öpüşme, oral yok. performans 10 üzerinden 2 telefonla o kadar uğraşıyor ki suratınıza bile bakmıyor. 4 saat anlaşmıştık ancak artık dayanamayıp 1,5 saat sonra gitmesini istedim. Gitmesini ben istediğim için 4 saat ücretini de aldı. Gününüzün berbat geçmesini istemiyorsanız bir kere daha düşünün derim. Sonuçta insanlar mutlu ayrılmak istiyor. Yazılanların yalan olduğunu düşünüyorsanız denersiniz. Hayatta en pahalı metod deneme yanılma
Gördüm şimdi kim olduğunu referans için tesekkuler.
Hocam kim? Ben göremedim

12 Ara 2022
72
75
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü tecrübe olmuş, olumsuz referans savunma timi gelmemiş daha konuya :D

guzeladm

Normal Üye
30 Ağu 2022
24
36
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam bildiğin roman kızı hal ve hareketlerine bak kuşlu siteden anlarsın
Aksanindan daha ziyade Kürt kızı gibime geldi ama bilemiyorum tabi aslını...
Benim asıl anlamadığım; tanışan erkeklerin güzel olarak nitelendirmesi...
Bir filmdeki evlendirme programında dedeye soruyorlar en çok neyini beğendiniz ninenin ?
Dede cevap veriyor; cinsiyetini... En sevdiğim cinsiyet kadın cinsiyetidir... Diyor...

weking Çevrimdışı
27 Eki 2020
269
408
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olayın iç yüzünü karşı taraftan da dinlemek gerekli bence peşin hükümlü olmayalım bence hemen biri yazıp çizdi diye olumsuz yaklaşmayalım

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki asıl sorun var oral ve öpüşme sorunu lakin aklıma gelen tek şey temizlik tabiki karşı tarafında cevap vermesi gerekli bu konuya

kanopus35 Çevrimdışı
23 Ara 2017
75
164
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda bu olaya da bayılıyorum...
Bir beyefendi yaşadığı olumsuz bir deneyimi yazdı. İyi ki de yazdı. Hanımefendiye'de mikrofonu uzatalım diyenler oldu ve cevap hakkı tanındı. Pek çok olumsuz referansta olduğu gibi... Hakkıdır.
Peki hanımefendi ne yaptı? Buradan hiçbir açıklama yok, izah yok... Ama kuşlu sitede "ayyy aşkoolar bana olumsuz referans girilmiş, siz bi el atıverin hadi, profili doğrultalım yine..." Ardından da hemen bazı beyefendiler farklı motivasyonlarla zincirleme olumlu referans girişine başlamış... Gerçekten çok objektif bir tutum oldu bu. Bravo hanımefendi. Hiç anlaşılmadı...

Biz size suç atmıyoruz ki, gelin kendiniz anlatın olayı diyoruz. Siz manipülasyona girişiyorsunuz. Neyse, hanımefendi ile görüşen mavişlere zaten karışamayız da... Benim için belirleyici oldu.
Hürmetler...

Not: Halen hanımefendinin gelip kendisini ifade etmesi gerektiğini savunuyorum.

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz referans nedeniyle tüm beyler linç yiyor da ondan... Ve burada linç edenlerin %90'ı da maalesef yine beyler. Arkasındaki motivasyonu hiç bilmiyorum... Daha doğrusu biliyorum da anlamıyorum.

Kendi adıma hiçbir deneyimim yok ama kendisi ile ilgili algım (önyargı da olabilir, kusuruma bakmasın) da yukarıdaki beyefendinin yazdığı gibiydi. Biraz böyle üstten, snob ve kaprisli bir kişiye benziyor paylaşımlarında vs.
Geçmiş olsun hocam.

NOTED!
Burada bu işi layıkıyla yapan o eyt li denilen şahsiyet.

2 Ocak 2020
168
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.
Bu arada Ezgi hanım'ın burda cevap vermeyip, kuşlu sitede ordu yönetir gibi saldırın talimatı vermesi bencede doğru bir hareket değil.

435tegfddfgfd Çevrimdışı
13 Ocak 2022
17
152
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üzgünüm bu saate kadar sessiz kaldım arkadaş tam tersi bu durum var burda arkadaş zil zurna şarhos ve haplı olduğunu düşünüyorum 1 saat zaten konuşmayla geçti ben durumu düzelteyim derken daha da kötüye gitti

Alkollü olduğunu ilerleyen zamanda daha çok hissettim benim için güvenli bir görüşme olmayacağını anladım ona bir şans verip ve bana sadece dokunarak boşalmasına izin verdim özür dilerim böyle yazdığım için ama artık dedeler gibi bana dokunarak beni okşayarak boşalmasına izin verdim bu kadar terbiyesiz ve ahlaksız olduğunu bilemiyordun bilemedim benden bu kadar beni bilen biliyor çok şükür

435tegfddfgfd Çevrimdışı
13 Ocak 2022
17
152
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üzgünüm bu saate kadar sessiz kaldım arkadaş tam tersi bu durum var burda arkadaş zil zurna şarhos ve haplı olduğunu düşünüyorum 1 saat zaten konuşmayla geçti ben durumu düzelteyim derken daha da kötüye gitti

Alkollü olduğunu ilerleyen zamanda daha çok hissettim benim için güvenli bir görüşme olmayacağını anladım ona bir şans verip ve bana sadece dokunarak boşalmasına izin verdim özür dilerim böyle yazdığım için ama artık dedeler gibi bana dokunarak beni okşayarak boşalmasına izin verdim bu kadar terbiyesiz ve ahlaksız olduğunu bilemiyordun bilemedim benden bu kadar beni bilen biliyor çok şükür
He bide oral sevişmeye gelince temiz olması benim için çok önemli erkeğinten uyum olması öyle kolay değil yani herkesi değişmek zorunda değilim oranında nasıl yaptığımı gayet iyi bilenler var görüştüğüm insanlar dil atıyorum titretiyorum anladın mı şimdi bana orada yorum yazanlar var ya benimle görüşemeyenler
Geçmiş olsun senin adına üzüldüm. Çok sevimsiz bir deneyim olmuş😥😡😡😡
Sen kimsin ki boş boş yazıyorsun kimsin sen ya galiba kıllı kilolu kokusmus 🤣😁

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
69
97
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
He bide oral sevişmeye gelince temiz olması benim için çok önemli erkeğinten uyum olması öyle kolay değil yani herkesi değişmek zorunda değilim oranında nasıl yaptığımı gayet iyi bilenler var görüştüğüm insanlar dil atıyorum titretiyorum anladın mı şimdi bana orada yorum yazanlar var ya benimle görüşemeyenler

Hakaret etmen yakisiksiz olmuş terbiye ye davet edeceğim sizi

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
368
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ben olayı geçtim iki kişi arasında ki konu lakin son sattırınızda ki hakaret ve çirkin benzetmeye ciddi şekilde takıldım buna kimsenin hakkı yok oradaki kişi yazılana göre yorup yapmış siz büyük bir kibir örneği göstererek “sen kimsin ki” diyerek bulunduğunuz sosyal kaliteyi, kibirinizi, eleştiriye açık olmadığınızı gösterdi… üzüldüm açıkçası

Denyo34

Normal Üye
25 Eyl 2021
3
29
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu çok uzatmamak adına kısaca öz ve net olarak BEN ALKOL DAHİ KULLANMIYORUM. Temizliğe önem veriyorum. Bahar hanım ve Gece hanım ile de görüşmüştüm. Hatırlamaları açısından Bahar hanım ayakkabıları otelde unutmuştu bu referans ile de Gece hanıma referans vermiştim. Hayatım boyunca hiç kimseye saygısız davranmadım.

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Dil atarım titretirim. Titretmez ol e mi? Üsluba bak. Ben bu üslubu bir yerden hatırlıyorum ama oraları kapandi artık.

2 Ocak 2020
168
117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ezgi hanım bu tavırlar size hiç yakışmıyor gerçekten. Tombik forumun en eski üyelerinden ve sevilen kişilerden biri. Adamı tanımadan böyle hakaret etmeniz forumun kalitesine hiç yakışmıyor. Cümlenizde hem hakaret, hemde dalga geçiyorsunuz. Adminler gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum.

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
75
72
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üzücü olan,kötü geçen gorusmeniz ve hem karşı tarafın hem sizin anlattıklarına bakinca hatayı sizde buldum.madem alkollü kötü kokuyor yada tiksindiniz tanışma faslından ileri gitmeyerek gorusmeyi sonlandırma hakkınız varken.belkiler ile durumu bu hale getirmissiniz.sonuc ortada.

LuiBei Çevrimdışı
16 May 2021
116
196
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Benim tombik abime yanlış bize yanlıştır umarım latife yapıyorsundur :)

435tegfddfgfd Çevrimdışı
13 Ocak 2022
17
152
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun kötü olmuş gerçekten.
Bu arada Ezgi hanım'ın burda cevap vermeyip, kuşlu sitede ordu yönetir gibi saldırın talimatı vermesi bencede doğru bir hareket değil.
Hayırdır sen kimsin *** got

VForVendetta

Normal Üye
26 Nis 2021
13
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi hanım insanlara böyle hakaret etmemelisiniz. Burasi istanbul

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
90
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Joker hocam seninde bilgine.......

4 Ağu 2022
433
539
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hap almis filan ne demek ya.. inanilmaz iftiralar.
"bir de hanimi dinleyeli"mciler cevabinizi aldiniz mi?

324ewdsfdsf

Konuyu çok uzatmamak adına kısaca öz ve net olarak BEN ALKOL DAHİ KULLANMIYORUM. Temizliğe önem veriyorum. Bahar hanım ve Gece hanım ile de görüşmüştüm. Hatırlamaları açısından Bahar hanım ayakkabıları otelde unutmuştu bu referans ile de Gece hanıma referans vermiştim. Hayatım boyunca hiç kimseye saygısız davranmadım.
evet butün görüşme süresinde kahve içmiştik görüşme süresince saygısızlıgınızı görmedim🥰🤗🤗

20 Nis 2021
47
52
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili admin arkadaslar bence 3 gun ban cok yetersiz. Bu kadar kanit yalan beyan hakaret varken iliski kesilmeliydi. Sahsen ayni davranislarin sadece bir tanesi mavis yapmis olsaydi bu olumsuz referansi goremezdik bile!

12 Ağu 2009
53
28
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun ama burada olumlu referans yazan arkadaşları da suçlamamak lazım hepimiz insanız bazen en yakınlarımızı bile şaşırtabiliyoruz Hanımefendi nin sıkıntılı bir dönemine de senk gelmiş olabilirsiniz sonuçta o kişide kendini toplamak zorunda yoksa hızla ilgi alaka kesilir.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar