Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok olumsuz bir görüşme

26 Kas 2020
107
272
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forum ahalisi
Sinem hanım ile bugün 4 saatlik bir görüşmenin hemen ardından sıcağı sıcağına yazıyorum. 2 hanimefendiyle beni oldukça geren WhatsApp görüşmeleri sonucu zaten listemde olan fakat kendimle ilgili sorunlar nedeniyle daha sonra görüşmeyi planladığım sinem hanıma yazdım. Hızlı geri dönüşü WhatsApp üzerinden sıcak ama laubali olmayan tavrı nedeniyle tamam dedim aranan kan budur. Fakat ben genelde incall görüşmeyi tercih eden bir insanım fakat kendisi evinin müsait olmadığını istersem otelde gorusebilecegimizi belirtti. İlk başta teklifi redetsemde içimden gelen hoykurmeyi dinleyerek 10 dk sonra kendisyle otel görüşmesini kabul ettim. İyi ki de etmişim. Başlığa aldanmayın tamamen click bait. Belirlediğimiz otel forum ahalisinin bildiği bir otel zaten. Cityli olan. Otel fena deği fiyatlarida öyle.
Gelelim Sinem e. Dün geceden beri bütün referansları okudum. Gerçekten yazılanları hakeden bir kadın. Benim gibi bir soğuk yahninin yanında bile enerjisini yüksek tutabildi. Bazen dalıp gidiyor gerçi sohbette. Siz bir şeyden bahsederken farklı bir konuya atlayabiliyor. Ya Türkçe sorunu ya da kafasını meşgul eden başka bir şey vardı bilemem. Ama kendi adıma çok keyifli bir 4 saat yaşadım. Yatak olayında yaşattığı sürpriz ise aşırı heyecanlanmama neden oldu. Umarım kendisi de keyif alabilmistir. Tekrar gorusecekmiyim? Kesinlikle evet. Ve gorusmemizin içinde seks olmasa bile sadece dışarıda oturup sohbet amaçlı olsa bile kesinlikle uzun yıllar boyu görüşmek isteyeceğim bir kadınla tanıştım bugün. Kendisine çok teşekkür ederim her şey için. @SineMelez

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
120
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avlandık. Siz görüşmeden memnun olun da ben avlanırım :D

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,231
1,933
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam forum ahalisi
Sinem hanım ile bugün 4 saatlik bir görüşmenin hemen ardından sıcağı sıcağına yazıyorum. 2 hanimefendiyle beni oldukça geren WhatsApp görüşmeleri sonucu zaten listemde olan fakat kendimle ilgili sorunlar nedeniyle daha sonra görüşmeyi planladığım sinem hanıma yazdım. Hızlı geri dönüşü WhatsApp üzerinden sıcak ama laubali olmayan tavrı nedeniyle tamam dedim aranan kan budur. Fakat ben genelde incall görüşmeyi tercih eden bir insanım fakat kendisi evinin müsait olmadığını istersem otelde gorusebilecegimizi belirtti. İlk başta teklifi redetsemde içimden gelen hoykurmeyi dinleyerek 10 dk sonra kendisyle otel görüşmesini kabul ettim. İyi ki de etmişim. Başlığa aldanmayın tamamen click bait. Belirlediğimiz otel forum ahalisinin bildiği bir otel zaten. Cityli olan. Otel fena deği fiyatlarida öyle.
Gelelim Sinem e. Dün geceden beri bütün referansları okudum. Gerçekten yazılanları hakeden bir kadın. Benim gibi bir soğuk yahninin yanında bile enerjisini yüksek tutabildi. Bazen dalıp gidiyor gerçi sohbette. Siz bir şeyden bahsederken farklı bir konuya atlayabiliyor. Ya Türkçe sorunu ya da kafasını meşgul eden başka bir şey vardı bilemem. Ama kendi adıma çok keyifli bir 4 saat yaşadım. Yatak olayında yaşattığı sürpriz ise aşırı heyecanlanmama neden oldu. Umarım kendisi de keyif alabilmistir. Tekrar gorusecekmiyim? Kesinlikle evet. Ve gorusmemizin içinde seks olmasa bile sadece dışarıda oturup sohbet amaçlı olsa bile kesinlikle uzun yıllar boyu görüşmek isteyeceğim bir kadınla tanıştım bugün. Kendisine çok teşekkür ederim her şey için. @SineMelez
Başlığa aldanmayın satırindan sonra ben.IMG_20210122_204023.jpg

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ne umduk,ne bulduk 😀
Paylaşım için teşekkürler..

Üye silindi 55882

Selam forum ahalisi
Aaa bana olumsuz referansmi hayir 😅😅
Canim benim iyiki tanıştık seni tanimak guzeldi 🤗 Sevişmek ayri guzeldi çok keyfli 4 saat geçirdim evet çok konuşup başini şişirdim galiba içki içince çenem duşyor😅
Guzel yazi için teşekkür ederim birdahakide misafirim ol kuzu çok optum🥰😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olayın heyecanından Sinemin bende hatırlattığı şarkıyı eklemeyi unuttum.
Hatun size diyor ki
Here i am rock you like a hurricane
Ters manyel yapmışsın ama Scorpions güzel benzetme olmuş sevdim. Paylaşım için teşekkürler. İkinizinde keyfinize sağlık.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yalnız bu konuya da yazana banlanmış sanki bir uğursuzluk var

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar