Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çıtır mı çıtır, kıpır kıpır bir hatun

blackwhite87

Normal Üye
13 Tem 2022
1
10
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmeden önce önyargılarım vardı acaba aramızda uyum olacak mı keyifli geçicek mi diye malum bu işler tamamen uyum meselesi iki tarafta da bir çekim olması lazım antipatik gelen bir şeyin olmaması gerek. Bir kadın herkesle aynı enerjiyle ve heyecanla beraber olamaz. Nitekim evine girdiğim andan itibaren sıcak ve samimi bir karşılamayla beni ağırladı. Sunduğu ikramlar falan gayet iyiydi. Çok konuşkan kıpır kıpır da bir insan onu da belirtmek gerek. Önce bir duş ve sonrasında özel odaya geçiş :) şunu belirteyim Ezginin gerçekten vücudu şahane, seksi, sportif, diri bir vücudu var, özellikle kalçaları beni çok etkiledi, zaten heyecanım çok belli olmuş heralde Ezgi de anladı :)) normalde karşı tarafa kolay kolay oral yapmam ama Ezgi nasıl etkilediyse beni büyük bir keyifle oral yaptım :)) güzel bir ön sevişme ile başlayan ve keyifle biten bir 1 saat geçirdim kendisiyle. Samimiyeti ve güzel enerjisi için kendisine teşekkür ederim :)

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
378
423
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık 🌟

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmeden önce önyargılarım vardı acaba aramızda uyum olacak mı keyifli geçicek mi diye malum bu işler tamamen uyum meselesi iki tarafta da bir çekim olması lazım antipatik gelen bir şeyin olmaması gerek. Bir kadın herkesle aynı enerjiyle ve heyecanla beraber olamaz. Nitekim evine girdiğim andan itibaren sıcak ve samimi bir karşılamayla beni ağırladı. Sunduğu ikramlar falan gayet iyiydi. Çok konuşkan kıpır kıpır da bir insan onu da belirtmek gerek. Önce bir duş ve sonrasında özel odaya geçiş :) şunu belirteyim Ezginin gerçekten vücudu şahane, seksi, sportif, diri bir vücudu var, özellikle kalçaları beni çok etkiledi, zaten heyecanım çok belli olmuş heralde Ezgi de anladı :)) normalde karşı tarafa kolay kolay oral yapmam ama Ezgi nasıl etkilediyse beni büyük bir keyifle oral yaptım :)) güzel bir ön sevişme ile başlayan ve keyifle biten bir 1 saat geçirdim kendisiyle. Samimiyeti ve güzel enerjisi için kendisine teşekkür ederim :)
paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
386
740
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar