- 20 Tem 2017
- 74
- 106
Merhaba zamparalar. Bundan yaklaşık 10 gün önce cumartesi günü Carmen ile 3 saatlik bir görüşme eşliğinde tanışma fırsatı buldum. Evinin konumu giriş çıkış herşey sorunsuz ve kolay.
İlk önce sohbetine değinmek istiyorum. Aşırı güler yüzlü ve sempatik bir kız Carmen. Yanında zaman çok keyifli geçiyor ve her konudan konuştuğumuz çok kaliteli güzel tatlı bir görüşmeydi benim için. Güler yüzü ve yüksek enerjisi ile yanında sıkılma şansınız sıfır. Kendisine de bunu belirttim zaten sohbeti inanılmaz keyifli
.
Gelelim asıl mevzuya
. Arkadaşlar benim için kadında en önemli seksilik kriteri kalçadır ve şekilli geniş kalçalardan çok hoşlanırım. Tabiri doğru olacak ise tam bir "Big Booty" tecrübesi yaşıyorsunuz. Şekilli büyük kalçalar açısından göz banyosu yapıyorsunuz
. Ve Carmen yatakta çok istekli arkadaşlar. Libidosu yüksek sevişme arzusu fazla olan bir kız. Benim için her açıdan tatmin edici dolu dolu 3 saatti.
Kendisine bana yaşattığı güzel vakit için buradan tekrar teşekkür ediyorum ve öpüyorum
.
İlk önce sohbetine değinmek istiyorum. Aşırı güler yüzlü ve sempatik bir kız Carmen. Yanında zaman çok keyifli geçiyor ve her konudan konuştuğumuz çok kaliteli güzel tatlı bir görüşmeydi benim için. Güler yüzü ve yüksek enerjisi ile yanında sıkılma şansınız sıfır. Kendisine de bunu belirttim zaten sohbeti inanılmaz keyifli
Gelelim asıl mevzuya
Kendisine bana yaşattığı güzel vakit için buradan tekrar teşekkür ediyorum ve öpüyorum