Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu'lanmak

29 Ara 2023
62
70
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açıkcası uzun uzun uzun yazılabilir, ama kendisi hakkında zaten sayfalarca güzel şeyler yazılmış.
Hiç biri de haksız değil! burada kendine yapılan övgüleri fazlasıyla hakeden bir "Hanımefendi!"
iletişimdeki nezaketi, karşılamadaki zerafeti, sizinle ilgilenirken büründüğü hali..
mecburiyetten erken ayrılmak zorunda kaldım yanından ama, o kadar yorgun ve kafam stressle dolu bir günde yanından arınmış halde ayrılarak tadı damağımda kalan bir 3 saati yaşadım. teşekkürler @Cansu kaya

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Açıkcası uzun uzun uzun yazılabilir, ama kendisi hakkında zaten sayfalarca güzel şeyler yazılmış.
Hiç biri de haksız değil! burada kendine yapılan övgüleri fazlasıyla hakeden bir "Hanımefendi!"
iletişimdeki nezaketi, karşılamadaki zerafeti, sizinle ilgilenirken büründüğü hali..
mecburiyetten erken ayrılmak zorunda kaldım yanından ama, o kadar yorgun ve kafam stressle dolu bir günde yanından arınmış halde ayrılarak tadı damağımda kalan bir 3 saati yaşadım. teşekkürler @Cansu kaya
Seni tanımak güzeldi, dilerim tekrarlariz😚 güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim. İyiki tanıdım seni 😘😘

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
137
135
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi kelimesi bunun gerçek anlamını bilenler için bence yeterli bir yazı ayrıca referans için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar