- 11 Tem 2022
- 340
- 474
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Sayın Forum Üyeleri,
Öncelikle forumda yeni bir üyeyim. Bu arada şans eseri forumla ve forumun vasıtasıyla Cansu Hanıma ait başlıkla karşılaştım.Kendisine ait tanıtımın bilgi içeriğini okuduktan sonra kendisiyle biran evvel görüşme isteği içimde uyandı. İlk etapta yeni üye olmanın verdiği referans sahibi olmama kaygısı olsa da kendisi beni geri çevirmedi.
Bu sayede de iş temposunun getirdiği stressi kendisi ile gecelik görüşme yaparak kolay şekilde atlatabileceğimi düşündüm ve yanılmadığıma bugün eve dönerken %100 kanaat getirdim.
Randevu talep etme ve geri dönüş ( kendinizi lisani münasip bir dille ile tanıtıp gerçekleştirme isteğiniz program ve tarihi hakkında bilgi vermeniz durumunda), ilk karşılma güler yüz göz teması, salondaki ikramlar kendisiyle sohbet, kendisinin misafirine olan ilgi alakası her şeyiyle her yönüyle harikaydı. Tüm bu şartlar oluştuktan size sadece geçireceğiniz ateşli saatlerin keyfini varıp tadına bakmak kalıyor. Kendisiyle geçirdiği özel anlara ait hazzın tarifi oldukça zor. Zaten kendisi hakkında oldukça detaylı referanslar forumda mevcut daha fazlasını merak edenlere tavsiyem en kısa sürede kendisiyle program oluşturmaları olacaktır. Sevgili @Cansu kaya seni tanımak seninle vakit geçirmek eşsizdi her şey için çok teşekkürler sağlıcakla kal.