Gazapateşi
Normal Üye
- 21 May 2019
- 8
- 55
Öncelikle herkese merhaba cansu hanım ile yaptığım görüşmem hakkında biraz bilgi vereyim dedim kendisi ile bu ikinci görüşmem oldu biraz yazma özürlüsü olduğumdan referans yazmakta gecikiyorum neyse cansu hanım gerçekten hoş kibar bir bayan kendisi ile iletişime geçmek çok kolay mesajlara hemen cevap veriyor evinin konumu giriş çıkışı sıkıntısız ve gerçekten güzel sıcak bir evi var zaten içeri girer girmez o samımı havayı alıyorsunuz ikramları ve hoş sohbeti ile sizi eviniz de imiş gibi hissettiriyor. İlişki kısmına gelir isek benim beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim yaptığı oral ile gerçekten sizi sizden alıyor ve en sevdiğim kısmı ise hiç acele etmemesi sizin her şey den zevk almanızı istiyor gerektiğinde yavaşlaması gerektiğinde hızlanması ile sizin ilişkinin her anından zevk almanızı sağlıyor . İlk görüşmemizde masaj yaptığını da söylemişti ben ancak ikinci görüşmede masaj yaptırabildim gerçekten yaptığı masaj ile günün yorgunluğu üzerinizden alıyor işin aslı benim sevdiğim bir üçleme önce birliktelik sonra masaj sonra tekrar birliktelik denemenizi tavsiye ederim ve cansu hanıma beni ağırladığı için tekrardan teşekkür ediyorum.