Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya ile ikinci görüşme

Gazapateşi Çevrimdışı

Gazapateşi

Normal Üye
21 May 2019
8
55
Öncelikle herkese merhaba cansu hanım ile yaptığım görüşmem hakkında biraz bilgi vereyim dedim kendisi ile bu ikinci görüşmem oldu biraz yazma özürlüsü olduğumdan referans yazmakta gecikiyorum neyse cansu hanım gerçekten hoş kibar bir bayan kendisi ile iletişime geçmek çok kolay mesajlara hemen cevap veriyor evinin konumu giriş çıkışı sıkıntısız ve gerçekten güzel sıcak bir evi var zaten içeri girer girmez o samımı havayı alıyorsunuz ikramları ve hoş sohbeti ile sizi eviniz de imiş gibi hissettiriyor. İlişki kısmına gelir isek benim beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim yaptığı oral ile gerçekten sizi sizden alıyor ve en sevdiğim kısmı ise hiç acele etmemesi sizin her şey den zevk almanızı istiyor gerektiğinde yavaşlaması gerektiğinde hızlanması ile sizin ilişkinin her anından zevk almanızı sağlıyor . İlk görüşmemizde masaj yaptığını da söylemişti ben ancak ikinci görüşmede masaj yaptırabildim gerçekten yaptığı masaj ile günün yorgunluğu üzerinizden alıyor işin aslı benim sevdiğim bir üçleme önce birliktelik sonra masaj sonra tekrar birliktelik denemenizi tavsiye ederim ve cansu hanıma beni ağırladığı için tekrardan teşekkür ediyorum.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,764
1,433
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba cansu hanım ile yaptığım görüşmem hakkında biraz bilgi vereyim dedim kendisi ile bu ikinci görüşmem oldu biraz yazma özürlüsü olduğumdan referans yazmakta gecikiyorum neyse cansu hanım gerçekten hoş kibar bir bayan kendisi ile iletişime geçmek çok kolay mesajlara hemen cevap veriyor evinin konumu giriş çıkışı sıkıntısız ve gerçekten güzel sıcak bir evi var zaten içeri girer girmez o samımı havayı alıyorsunuz ikramları ve hoş sohbeti ile sizi eviniz de imiş gibi hissettiriyor. İlişki kısmına gelir isek benim beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim yaptığı oral ile gerçekten sizi sizden alıyor ve en sevdiğim kısmı ise hiç acele etmemesi sizin her şey den zevk almanızı istiyor gerektiğinde yavaşlaması gerektiğinde hızlanması ile sizin ilişkinin her anından zevk almanızı sağlıyor . İlk görüşmemizde masaj yaptığını da söylemişti ben ancak ikinci görüşmede masaj yaptırabildim gerçekten yaptığı masaj ile günün yorgunluğu üzerinizden alıyor işin aslı benim sevdiğim bir üçleme önce birliktelik sonra masaj sonra tekrar birliktelik denemenizi tavsiye ederim ve cansu hanıma beni ağırladığı için tekrardan teşekkür ediyorum.
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun hem size hem @Cansu kaya hanım için 🙂

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Güzel paylaşımın ve düşüncelerin için teşekkür ederim. Iyiki tanımışım seni. Bu platformda gerçekten inanılmaz dostlarım oluyor ve sende bunlardan birisin. Geçirdiğimiz guzel zaman için bende sana teşekkür ederim😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar