Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya Görüşme

dragons41 Çevrimdışı

dragons41

Normal Üye
2 Haz 2015
47
17
Cinsiyetiniz nedir?
cansu hanımla dün görüşme gerçekleştirdik fakat yenı yazma fırsatım oldu.. kendısıyle gorusmemız anlık olarak gerceklestı ve kedımı kapısında buldum(evi cok merkezı ve rahat bulunacak park sorunu olmayan ve giriş cıkışta problem yasamayacagınız yerde) :$ hoş karşılama ve ikramları ile once tanıstık. kendım takıntılı oldugum ıcın gorusme oncesı dus almam gerektıgını soyledım ve gercekten benı kendı evımde gıbı hıssettırdıgı ıcın ayrıca tesekkur ederım.. ayrıca evde cansu hanım kadar cana yakın arkadasıda var ve hatta bana ıkımızle bırlıkte kalabılecegımı hatta ıkımız ustunden geceriz gıbı cok iddialı bı teklıfte bulundu
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım ama daha bı genış ve enerjık oldugum zamanda o zaman arzular selale bakalım nasıl olacak(devil)(whew):* kendısını tanımak ıstememdekı amac oral da cok ıddıalı oldugunu soylemıstı ve bu merakım ıcın mısafır oldum ve dedıklerındede haklı cıkardı kendısını... kendısıne tekrardan ılgı ve mısafırpervelıgı ıcın tekrardan tesekkur ederım tekrardan gorusmek umıdıyle ama bu sefer ikiye tek olalım :allright:

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
başlık bi hayli uzun. değiştirsekmi? :smoking-030: sevişmenize saglık gençler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,846
cansu hanımla dün görüşme gerçekleştirdik fakat yenı yazma fırsatım oldu.. kendısıyle gorusmemız anlık olarak gerceklestı ve kedımı kapısında buldum(evi cok merkezı ve rahat bulunacak park sorunu olmayan ve giriş cıkışta problem yasamayacagınız yerde) :$ hoş karşılama ve ikramları ile once tanıstık. kendım takıntılı oldugum ıcın gorusme oncesı dus almam gerektıgını soyledım ve gercekten benı kendı evımde gıbı hıssettırdıgı ıcın ayrıca tesekkur ederım.. ayrıca evde cansu hanım kadar cana yakın arkadasıda var ve hatta bana ıkımızle bırlıkte kalabılecegımı hatta ıkımız ustunden geceriz gıbı cok iddialı bı teklıfte bulundu
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım ama daha bı genış ve enerjık oldugum zamanda o zaman arzular selale bakalım nasıl olacak(devil)(whew):* kendısını tanımak ıstememdekı amac oral da cok ıddıalı oldugunu soylemıstı ve bu merakım ıcın mısafır oldum ve dedıklerındede haklı cıkardı kendısını... kendısıne tekrardan ılgı ve mısafırpervelıgı ıcın tekrardan tesekkur ederım tekrardan gorusmek umıdıyle ama bu sefer ikiye tek olalım :allright:[/QUOTE

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,846
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım ama daha bı genış ve enerjık oldugum zamanda o zaman arzular selale bakalım nasıl olacak(devil)(whew):* kendısını tanımak ıstememdekı amac oral da cok ıddıalı oldugunu soylemıstı ve bu merakım ıcın mısafır oldum ve dedıklerındede haklı cıkardı kendısını... kendısıne tekrardan ılgı ve mısafırpervelıgı ıcın tekrardan tesekkur ederım tekrardan gorusmek umıdıyle ama bu sefer ikiye tek olalım :allright:

Ben tsk ederim. Gorumek icin sabirsizlaniyorum ;)

fanciful86 Çevrimdışı
28 Nis 2012
225
125
Cinsiyetiniz nedir?
ayrıca evde cansu hanım kadar cana yakın arkadasıda var ve hatta bana ıkımızle bırlıkte kalabılecegımı hatta ıkımız ustunden geceriz gıbı cok iddialı bı teklıfte bulundu
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım

yani evde baskasi varken mi gorusme yaptiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar