dragons41
Normal Üye
- 2 Haz 2015
- 47
- 17
- Cinsiyetiniz nedir?
cansu hanımla dün görüşme gerçekleştirdik fakat yenı yazma fırsatım oldu.. kendısıyle gorusmemız anlık olarak gerceklestı ve kedımı kapısında buldum(evi cok merkezı ve rahat bulunacak park sorunu olmayan ve giriş cıkışta problem yasamayacagınız yerde) :$ hoş karşılama ve ikramları ile once tanıstık. kendım takıntılı oldugum ıcın gorusme oncesı dus almam gerektıgını soyledım ve gercekten benı kendı evımde gıbı hıssettırdıgı ıcın ayrıca tesekkur ederım.. ayrıca evde cansu hanım kadar cana yakın arkadasıda var ve hatta bana ıkımızle bırlıkte kalabılecegımı hatta ıkımız ustunden geceriz gıbı cok iddialı bı teklıfte bulundu
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım ama daha bı genış ve enerjık oldugum zamanda o zaman arzular selale bakalım nasıl olacak(devil)(whew):* kendısını tanımak ıstememdekı amac oral da cok ıddıalı oldugunu soylemıstı ve bu merakım ıcın mısafır oldum ve dedıklerındede haklı cıkardı kendısını... kendısıne tekrardan ılgı ve mısafırpervelıgı ıcın tekrardan tesekkur ederım tekrardan gorusmek umıdıyle ama bu sefer ikiye tek olalım :allright:
:dans:bu iddialı teklıfı malesef cok yorgun oldugum ıcın kıbarca gerı cevırmek zorunda kaldım ama daha bı genış ve enerjık oldugum zamanda o zaman arzular selale bakalım nasıl olacak(devil)(whew):* kendısını tanımak ıstememdekı amac oral da cok ıddıalı oldugunu soylemıstı ve bu merakım ıcın mısafır oldum ve dedıklerındede haklı cıkardı kendısını... kendısıne tekrardan ılgı ve mısafırpervelıgı ıcın tekrardan tesekkur ederım tekrardan gorusmek umıdıyle ama bu sefer ikiye tek olalım :allright: