Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya &Gecenin Karanlık gölgesi #Joker🃏 Harika Gece

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,766
1,434
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar saygıdeğer form ailesi yine karşınızdayım. Hayat koşturmacasi yoğun olunca Bazen stres atmak gerekiyor. Yine geçen zaman içinde işte tam böyle bir zamanda fırsat bulup Cansu hanım ile gecelik randevu oluşturdum çünkü canım hem masaj hem de sevişmek istiyordu. Zampara çantamı hazırlayıp çıktım yine İstanbul yollarina yolculuk güzel geçmişti her ne kadar trafik olsada lokasyon vardım hoş beş sohbetten sonra büyük bir sürpriz ile karşılaştım. Cansu hanım doğum günüm geçsede unutmayıp muhteşem bir masa hazırlamıştı. Başladık sohbete gecenin keyifli geçeceği belliydi Cansu hanım ifadenin alma zamanı deyince özel odasına geçtik özel anlarda yine harikaydı, gecenin sonunda masaj ile tamamladık Sabah kalktığımızda sabah sporun yapip kahvemi içtikten sonra gitme vakti geldi ve tekrardan yuvaya döndüm.Önemli olan keyifli güzel vakit geçirmek öyle de oldu bu güzel harika geceden bir kare bırakıyorum herşey için teşekkürler @Cansu kaya sağlıcakla kalın @Oktayca 🃏🤗

Ekli dosyalar

• IMG_20230226_204819.jpg
    IMG_20230226_204819.jpg
    160.8 KB · Görüntüleme: 604
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, pastan da bayağı güzelmiş laf aramızda ;) Yeni yaşında sevdiklerinle birlikte mutluluk, huzur ve hepsinden önemlisi sağlık diliyorum 🙏

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,766
1,434
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, pastan da bayağı güzelmiş laf aramızda ;) Yeni yaşında sevdiklerinle birlikte mutluluk, huzur ve hepsinden önemlisi sağlık diliyorum 🙏
Yorumun için teşekkürler üstadım evet güzel aynı sürpriz geçen başka bir programda yapmıştım keyifli oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim @kadikoylu üstadım #jokerce saygılar 🃏🤗

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar saygıdeğer form ailesi yine karşınızdayım. Hayat koşturmacasi yoğun olunca Bazen stres atmak gerekiyor. Yine geçen zaman içinde işte tam böyle bir zamanda fırsat bulup Cansu hanım ile gecelik randevu oluşturdum çünkü canım hem masaj hem de sevişmek istiyordu. Zampara çantamı hazırlayıp çıktım yine İstanbul yollarina yolculuk güzel geçmişti her ne kadar trafik olsada lokasyon vardım hoş beş sohbetten sonra büyük bir sürpriz ile karşılaştım. Cansu hanım doğum günüm geçsede unutmayıp muhteşem bir masa hazırlamıştı. Başladık sohbete gecenin keyifli geçeceği belliydi Cansu hanım ifadenin alma zamanı deyince özel odasına geçtik özel anlarda yine harikaydı, gecenin sonunda masaj ile tamamladık Sabah kalktığımızda sabah sporun yapip kahvemi içtikten sonra gitme vakti geldi ve tekrardan yuvaya döndüm.Önemli olan keyifli güzel vakit geçirmek öyle de oldu bu güzel harika geceden bir kare bırakıyorum herşey için teşekkürler @Cansu kaya sağlıcakla kalın @Oktayca 🃏🤗
paylaşım için teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Guzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim, tekrar iyi seneler diliyorum ve dilerimki yeni yaşında herşey gönlünce olsun. Zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim 😘😘

3xclbr Çevrimdışı
12 May 2011
59
24
Cinsiyetiniz nedir?
Hoş bir anlatım olmuş Paylaşım için teşekkürler.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,818
1,545
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar