Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile keyifli 4 saat

Yang Wen li Çevrimdışı

Yang Wen li

Normal Üye
30 May 2020
23
125
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu ile görüşmeyeli uzun zaman olunca hafta içi yazıp geçen pazar için randevuyu aldım.El yüz temizliği sonrası hazırladığı ikramlar eşliğinde sohbete koyulduk.Konu konuyu açarken Cansu'nun işaretiyle duş faslı sonrası ifade odasının yolu tutuldu.Kırmızı ışıklı odada ifadem alındı.Cansu için yatakta şöyle iyi böyle iyi demeye gerek yok. Sizin için sizden çok çalışıyor :) isteklerinizi,sevdiğiniz şeyleri dikkate alıyor.O konuda memnun ayrılmayacak kişi yoktur.Sohbet,duş,ifade odası derken zaman hızla akıp geçti.Benim için Cansu forumda bulunan güvenli limanlardan bir tanesi kötü sürpriz yok .Beni tekrar ağırladığı ve yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

muhammetfth Çevrimdışı
15 May 2017
64
118
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İfade odası :cool: Sevişmenize sağlık, darısı başımıza ;)

Ahmet Kartal Çevrimdışı
19 Nis 2021
22
12
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansu ile görüşmeyeli uzun zaman olunca hafta içi yazıp geçen pazar için randevuyu aldım.El yüz temizliği sonrası hazırladığı ikramlar eşliğinde sohbete koyulduk.Konu konuyu açarken Cansu'nun işaretiyle duş faslı sonrası ifade odasının yolu tutuldu.Kırmızı ışıklı odada ifadem alındı.Cansu için yatakta şöyle iyi böyle iyi demeye gerek yok. Sizin için sizden çok çalışıyor :) isteklerinizi,sevdiğiniz şeyleri dikkate alıyor.O konuda memnun ayrılmayacak kişi yoktur.Sohbet,duş,ifade odası derken zaman hızla akıp geçti.Benim için Cansu forumda bulunan güvenli limanlardan bir tanesi kötü sürpriz yok .Beni tekrar ağırladığı ve yaşattıkları için teşekkür ediyorum.
Güzel ozetleme

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Güzel paylaşımın ve düşüncelerin için teşekkür ederim. Seni tekrar görmek güzeldi gülen adam 😘😘

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,764
1,433
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık olsun 🙂

uurwow

Normal Üye
1 Eki 2019
23
16
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
akıcı güzel anlatım olmuş, görüşmeyi planladığım partnerlerden birisi kendisi :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Karim

Normal Üye
4 Ağu 2021
37
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar