Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile ilk muhteşem görüşmem

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
96
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sonunda Cansu ile ilk görüşmemizi bu sabah yapma şansına eriştim. Evi lokasyon olarak son derece rahat ulaşılabilir bir yerde, park sorunu derdi yok. Ayrıca çok temiz ve bakımlı bir evi var, kendinizi son derece rahat hissediyorsunuz. Kendisinden istemiş olduğum Siyah elbise altında siyah çorap ile beni karşıladı. Kendini görünce mest oldum ve sabrettiğime değdiğini anladım.
Fotoğraflarından daha güzel ve daha seksi diyebilirim.
Sağolsun hazırlık yapmış, ikramları eşliğinde tanıştık çok güzel bir muhabbeti var ve oldukça doğal.
Duşumu aldıktan sonra ilk raund muhteşem bir öpüşme işe başladı.
Ardından müthiş oralı ile devam etti. Sonrasında ise bol pozisyon ile ilk raundu tamamladık. Çok detay vermeyeyim ama yatak tarafında çok profosyonel ve sizi tam anlamıyla mest ediyor. Şu ana kadar tanışma fırsatınız olmadıysa bence çok düşünmeyin, pişman olmayacaksınız. İki saat hızlı bir şekilde geçti .Cansu dan bir sonraki görüşmemizde masaj sözümü alarak yanından ayrıldım. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. Herşey için teşekkür ederim Cansu.

35bk

Normal Üye
5 Tem 2016
42
31
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,834
Sonunda Cansu ile ilk görüşmemizi bu sabah yapma şansına eriştim. Evi lokasyon olarak son derece rahat ulaşılabilir bir yerde, park sorunu derdi yok. Ayrıca çok temiz ve bakımlı bir evi var, kendinizi son derece rahat hissediyorsunuz. Kendisinden istemiş olduğum Siyah elbise altında siyah çorap ile beni karşıladı. Kendini görünce mest oldum ve sabrettiğime değdiğini anladım.
Fotoğraflarından daha güzel ve daha seksi diyebilirim.
Sağolsun hazırlık yapmış, ikramları eşliğinde tanıştık çok güzel bir muhabbeti var ve oldukça doğal.
Duşumu aldıktan sonra ilk raund muhteşem bir öpüşme işe başladı.
Ardından müthiş oralı ile devam etti. Sonrasında ise bol pozisyon ile ilk raundu tamamladık. Çok detay vermeyeyim ama yatak tarafında çok profosyonel ve sizi tam anlamıyla mest ediyor. Şu ana kadar tanışma fırsatınız olmadıysa bence çok düşünmeyin, pişman olmayacaksınız. İki saat hızlı bir şekilde geçti .Cansu dan bir sonraki görüşmemizde masaj sözümü alarak yanından ayrıldım. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. Herşey için teşekkür ederim Cansu.
Güzel paylaşımın için tsk ederim😘 masaj tabiki sözüm ama biraz daha vakitli gelmen lazım sanırım 😉 seni tanımak güzeldi😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar