- 6 Ocak 2021
- 96
- 93
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sonunda Cansu ile ilk görüşmemizi bu sabah yapma şansına eriştim. Evi lokasyon olarak son derece rahat ulaşılabilir bir yerde, park sorunu derdi yok. Ayrıca çok temiz ve bakımlı bir evi var, kendinizi son derece rahat hissediyorsunuz. Kendisinden istemiş olduğum Siyah elbise altında siyah çorap ile beni karşıladı. Kendini görünce mest oldum ve sabrettiğime değdiğini anladım.
Fotoğraflarından daha güzel ve daha seksi diyebilirim.
Sağolsun hazırlık yapmış, ikramları eşliğinde tanıştık çok güzel bir muhabbeti var ve oldukça doğal.
Duşumu aldıktan sonra ilk raund muhteşem bir öpüşme işe başladı.
Ardından müthiş oralı ile devam etti. Sonrasında ise bol pozisyon ile ilk raundu tamamladık. Çok detay vermeyeyim ama yatak tarafında çok profosyonel ve sizi tam anlamıyla mest ediyor. Şu ana kadar tanışma fırsatınız olmadıysa bence çok düşünmeyin, pişman olmayacaksınız. İki saat hızlı bir şekilde geçti .Cansu dan bir sonraki görüşmemizde masaj sözümü alarak yanından ayrıldım. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. Herşey için teşekkür ederim Cansu.
Fotoğraflarından daha güzel ve daha seksi diyebilirim.
Sağolsun hazırlık yapmış, ikramları eşliğinde tanıştık çok güzel bir muhabbeti var ve oldukça doğal.
Duşumu aldıktan sonra ilk raund muhteşem bir öpüşme işe başladı.
Ardından müthiş oralı ile devam etti. Sonrasında ise bol pozisyon ile ilk raundu tamamladık. Çok detay vermeyeyim ama yatak tarafında çok profosyonel ve sizi tam anlamıyla mest ediyor. Şu ana kadar tanışma fırsatınız olmadıysa bence çok düşünmeyin, pişman olmayacaksınız. İki saat hızlı bir şekilde geçti .Cansu dan bir sonraki görüşmemizde masaj sözümü alarak yanından ayrıldım. Tekrar görüşmeyi iple çekiyorum. Herşey için teşekkür ederim Cansu.