Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme cansu ile geçen 3 saat

MAVİ-YELKEN Çevrimdışı
9 May 2010
68
49
Cinsiyetiniz nedir?
merhaba arkadaşlar
210 yılından beri üyeyim görüşmelere ara vermiştim uzun bir süre
artık sahalara dönme vakti geldi .olumlu yorumları okurken cansu hanımı bayağı merak ediyordum dogrusu
okadar olumlu yorum alan cansu ile randevu almak için yazdım kendisine ve dün 3 saatilk bir görüşme gerçekleştirdik kendisi ile
gerçekten anladım bu kadın niye bu kadar olumlu yorum aldıgı için tam bir GFE gibi davranıyor muhabbeti cok iyi karşılaması ikramları
ve evi tertemiz cok güzel üç saat geçirdim kendisi ile ayrıca gece hanım ile beraber duo sözü de aldım kendisinden
mutlu bir şekilde ayrıldım kendisinden okadar aklımı başımdan aldiki bina dışına cıktıktan sonra aracımı nereye park ettiğimi unuttum valla
kendisine çok teşekkür ediyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum buradan

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,947
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba arkadaşlar
artık sahalara dönme vakti geldi .olumlu yorumları okurken cansu hanımı bayağı merak ediyordum dogrusu
okadar olumlu yorum alan cansu ile randevu almak için yazdım kendisine ve dün 3 saatilk bir görüşme gerçekleştirdik kendisi ile
gerçekten anladım bu kadın niye bu kadar olumlu yorum aldıgı için tam bir GFE gibi davranıyor muhabbeti cok iyi karşılaması ikramları
ve evi tertemiz cok güzel üç saat geçirdim kendisi ile ayrıca gece hanım ile beraber duo sözü de aldım kendisinden
mutlu bir şekilde ayrıldım kendisinden okadar aklımı başımdan aldiki bina dışına cıktıktan sonra aracımı nereye park ettiğimi unuttum valla
kendisine çok teşekkür ediyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum buradan
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

dudagic

Normal Üye
20 Ağu 2022
57
52
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisini ben de çok merak ediyorum ama bir türlü denk gelemedik. Umarım ben de Cansu ile tanışan şanslılar kervanına katılırım 😊

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
merhaba arkadaşlar
Öncelikle geç dönüşüm için özür Dilerim 🤗 malum sehirdisina çıkacaktım, ancak döndüm 🤭 seni tanımak çok güzeldi, çok keyifli bir zaman geçirdim. Zaman ayirip misafirim oldugun, seni tanimama firsat verdigin, guzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar