- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Benim için birçok yönden keyifsiz geçen bir Eylül ayını geride bıraktıktan sonra, tekrar görüşmelere dönmek için forumda ısınma turlarında, @Cansu kaya nın referanslarına baktıkça, artık kapatalım şu çok açtığımız arayı dedim ve kısa bir yazışma ile kendisinden haftasonu için randevu aldım. Görüşme saati geldiğinde, her zamanki gibi ben ve Migros torbam kapıda tam takım hazırdık
Kapı açıldığında, güler yüzü ile hemen sarılmayı bekleyen bir hanımefendi ile karşılaştım
Tabii ki, önce maskemizi çıkarıp el-yüz temizliğini hallettik de, sıra kucaklaşmaya gelebildi. Arkasından da her zamanki gibi kendi elleriyle hazırladığı güzel ikramlarının olduğu salona geçtik. Bir yandan bira-patates yaparken, bir yandan da son görüşmemizden bu yana geçen şeyleri konuştuk. Tabii, gözler arada askılı elbisenin içinden fırlamayı bekleyen göğüslere gitmeye başladı zaman geçtikçe
Daha fazla dayanamayacağımı anlayınca, kısa bir ılık duşun ardından hızlı bir şekilde yatak odasına geçtik ve ayna karşısında diz çöküp uzun ve deep bir orala başladı kendisi, bana da saçlarını okşayıp aynadan o güzel manzarayı izlemek kaldı tabii
Uzunca bir ön sevişmeden sonra yatakta güzel bir cow girl e başladık bu sefer de, nefes nefese kalana kadar devam ettikten sonra, "üste geçme sırası sende" deyince, biraz değişiklik olması biraz da kendisinin yönlendirmesi ile, literatürüme yeni bir pozisyon daha eklendi: Katlanır bavulda (orjinal adı seashell) anal
Gerçekten güzel oluyormuş, ayna anda partnerin yüzünü izleyebilmek ve arada öpüşebilmek de artıları. Uzun bir analdan sonra ikimiz de rahatlamış olarak yatağa uzandık ve nefeslerimizin düzelmesini bekledik.
Kısa bir duşun ardından, bu sefer de @Cansu kaya nın kendi elleriyle yaptığı nefis tiramisuyu götürüp, muhabbet eşliğinde ikinci raunda hazırlık yaptık. Kaybettiğimiz enerjinin geri geldiğine kanaat getirince, bir kez daha yatak odasına geçip uzun orallı ve ön sevişmeli bir seansa daha başladık. Bu sefer de değişik bir pozisyon denemek adına, kendisinin yatay yan durduğu bir pozisyonda kan ter içinde kalıp bir kez daha finale ulaşmayı başardık
"Ee, olmadı ki, daha göğüs arasından cif de yapacaktık" demesi ise, beni benden aldı 
Gönül tabii daha uzun vakit geçirmek isterdi de, eldeki kısıtlı sürenin sonuna gelince yapacak birşey kalmıyor; son bir öpücükle kendimi İstanbul'un kasvetli ve yağmurlu sokaklarına saldım, bir sonraki "ara kapatma"ya kadar...
Kısa bir duşun ardından, bu sefer de @Cansu kaya nın kendi elleriyle yaptığı nefis tiramisuyu götürüp, muhabbet eşliğinde ikinci raunda hazırlık yaptık. Kaybettiğimiz enerjinin geri geldiğine kanaat getirince, bir kez daha yatak odasına geçip uzun orallı ve ön sevişmeli bir seansa daha başladık. Bu sefer de değişik bir pozisyon denemek adına, kendisinin yatay yan durduğu bir pozisyonda kan ter içinde kalıp bir kez daha finale ulaşmayı başardık
Gönül tabii daha uzun vakit geçirmek isterdi de, eldeki kısıtlı sürenin sonuna gelince yapacak birşey kalmıyor; son bir öpücükle kendimi İstanbul'un kasvetli ve yağmurlu sokaklarına saldım, bir sonraki "ara kapatma"ya kadar...