Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanımla ilk tanışma

baba41 Çevrimdışı
8 Kas 2021
53
61
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısada olsa mükemmel bir zaman gecirdim kendisiyle. Evi kolay bir lokasyon.Gayet titiz düzenli ve ayrica aşırı temiz.Cansu Hanım cok sempatik, ve fantastik bir bayan. Fazla gorusme yapmadigi icin randevu almak kolay olmadi.

Yatak performansı anlatilmaz yasanir türden

Çay için çok teşekkürler ☺️

Tekrar görüşmek dileğiyle

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Kısada olsa mükemmel bir zaman gecirdim kendisiyle. Evi kolay bir lokasyon.Gayet titiz düzenli ve ayrica aşırı temiz.Cansu Hanım cok sempatik, ve fantastik bir bayan. Fazla gorusme yapmadigi icin randevu almak kolay olmadi.

Yatak performansı anlatilmaz yasanir türden

Çay için çok teşekkürler ☺️

Tekrar görüşmek dileğiyle
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim, neyse ki bir sıkıntı olmadan kampanyalı bir gorusmemi daha tamamladım🤪 seni tanımak guzeldi

redkit341

Normal Üye
7 Kas 2021
29
13
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Keşke cansu hanıma ulaşabilsek... çok aylar önce 1 kere wp üzerinden yazışmıştık fakat randevu oluşturamamıştık uygun vakit denk getirememiştik. Sonrasında bir kaç kere yazdığımda kendisine ulaşamamıştım.. @Cansu kaya

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Paylaşım için teşekkürler. Keşke cansu hanıma ulaşabilsek... çok aylar önce 1 kere wp üzerinden yazışmıştık fakat randevu oluşturamamıştık uygun vakit denk getirememiştik. Sonrasında bir kaç kere yazdığımda kendisine ulaşamamıştım.. @Cansu kaya
Evet 2 kez yazmışsınız 2 Haziran ve 3 Haziran da. Keşke musaitlik durumlarınizi da belirtseydiniz dönüş saglayabilirdim. Hani bizde insanız ve özel hayatimiz da bazı üzücü olaylar oluyor ve o anlarda pek tele bakamıyorum ya o sebeple geç görünce dönüş yapmıyorum. Size keyifli forumlar...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar