Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım'la hoş bir gece

Blacksmith Çevrimdışı

Blacksmith

Normal Üye
1 Tem 2019
4
6
36
Cinsiyetiniz nedir?
Forumu uzun süredir takip etmeme rağmen ilk buluşmamı dün gece Cansu hanım'la gerçekleştirdim. İlk aramada kendisine ulaştım ve bir saat sonra Şerifali'deki hoş evinde misafir oldum. Evinde kendinizi rahat hissedeceğiniz bir ortamı var. Evine adım attığınız andan ayrıldığınız ana kadar size ikramlarıyla sohbetiyle sıcak misafirperverliğini hissettiriyor. Yatakta iş gereği değil keyif almak için sevişiyor, kendisiyle çok keyifli bir gece geçirdim. Yaşattığı keyifli gece için tekrar teşekkür ederim, yakın zamanda kendisini tekrar ziyaret etmek can atıyorum:$

dragons41 Çevrimdışı

dragons41

Normal Üye
2 Haz 2015
47
17
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler açıkçası bende ziyaret etmek istiyorum kendilerini ozellikle cim cifini merak ediyorum.. @cansu musaıt zamanda denk gelırız umarım

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
şu sıcak havalarda ateşim tavan olmuş zaten sevişip durmayın (ci) biz çalışmaktan sevişemiyoruz kıskandım sebastiyaaann:smoking-030:

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Forumu uzun süredir takip etmeme rağmen ilk buluşmamı dün gece Cansu hanım'la gerçekleştirdim. İlk aramada kendisine ulaştım ve bir saat sonra Şerifali'deki hoş evinde misafir oldum. Evinde kendinizi rahat hissedeceğiniz bir ortamı var. Evine adım attığınız andan ayrıldığınız ana kadar size ikramlarıyla sohbetiyle sıcak misafirperverliğini hissettiriyor. Yatakta iş gereği değil keyif almak için sevişiyor, kendisiyle çok keyifli bir gece geçirdim. Yaşattığı keyifli gece için tekrar teşekkür ederim, yakın zamanda kendisini tekrar ziyaret etmek can atıyorum:$

Tskler. Duygularimiz karsilikli emin ol. Bende tesekkur ederim guzel anlar icin. ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar