- 14 Eyl 2019
- 162
- 200
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu gün Cansu Hanımla iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kapıda gülümseyen yüzüyle beni karşıladı yaklaşık dört aylık bir aradan sonra kendisi ile tekrar görüşmek beni mutlu etti. Daha önce gelmek için plan yapmıştım fakat hayatımdaki üzücü bir olay nedeni ile bir süre ertelemek zorunda kaldım kendisi yine çok güzel bir sofra hazırlamış koyu bir sohbete daldık.
Beni sabırla dinledi sağ olsun kendisi ile sohbet etmek beni çok mutlu ediyor. Özel anlarla ilgili ayrıntı vermeye gerek görmüyorum. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ön sevişmesi oldukça etkileyici kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum. Sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum hep mutlu ol güzel kalpli kadın sevgilerimle
Beni sabırla dinledi sağ olsun kendisi ile sohbet etmek beni çok mutlu ediyor. Özel anlarla ilgili ayrıntı vermeye gerek görmüyorum. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ön sevişmesi oldukça etkileyici kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum. Sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum hep mutlu ol güzel kalpli kadın sevgilerimle