Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Canım, Sunam ile 2. Görüşme

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
851
1,054
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunam ile 2. Görüşmeyi ayarladim ilk görüşmeyi 15 gün önce yapmıştım resmen tadı damağımda kalmıştı ve gerçekten 2. Görüşmede neden tadı damağımda kaldığını daha iyi anladim yine harika gülümsemesi ve topuklu ayakkabısı, mini etekli kıyafetiyle karsiladi beni.Klasik temizlikten sonra sohbet muhabbet kahkalar havada uçuştu her şeyiyle bir insan keyif verir mi konu sunam ise kesinlikle evet. Artik yataga geçme zamaniydi yine harika ayna önü showu harika oralıyla uçurdu beni, ben de oral yaparak o güzel şuh sesleri duydum o kadar temiz ki hiç oradan cikmak istemiyor insan :) sonra çeşitli pozisyonlar ve aynada bakisarak doggy pozisyonuyla ilk raundu tamamladik kisa bir duş sohbe ve ikramlarla yine muhteşem bir 2 saat geçirmiş oldum her şey için teşekkür ederim giderken sarilip öpmesi ayrı bir içimi hoş etti :) hatun baştan aşağı harika ben yine yeniden eridim ve tekrardan en kısa zamanda görüşmek üzere ❤😍😘

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
851
1,054
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya ne tatlı adamsin ne güldük, ne güldük, ne seviştik,ne sevistik😎akıllara zarar😁😘yine gel 🤗 kerimcan çok seversiin sen 🤣
Hahahahhaa en kısa sürede yanindayim fıstık.Adam ne muazzam klip yapmış hahahaha arkadaşlar yanlış anlamasin haz etmem kendisinden :) oturup izleyip yorum yaptik sunamla 😘😁

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Keyifli görüşme ve sonrasında yazılan bu güzel referans için tebrikler..
Sevişmenize sağlık..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar