- 17 Eyl 2021
- 195
- 630
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçmişten hukukumuz olan canım @Cansu kaya ya bugün akşam saatlerinde misafir oldum, yeni evini ilk defa ziyaret ediyorum, geniş, ferah mis gibi bir ev mutlu mesut yaşamak nasip olsun...
Bana göre frekansımızın çok tuttuğu bir insan, olgun, güzel, fedakar, uzun zaman görüşemenin acısını çıkartmak için 4 saat istedim evden çıkarken 5 buçuk saat olmuştu, nerdeyse pijama isteyip yatıya kalacakmışım
sağolsun cancağzım hiç konusunu yapmadığı gibi farkında değilim dedi, votka enerjiye karar vermiştik, tatlı sohbet, arada dertleşme derken kırmızı ışıklı odaya geçtik, geçmiş tecrübelerimizden sonra ilk masajı ben yaptım, masaj masasında başlayan oynaşmalar anında masaj masasının güvenli olmayacağına karar verip aynı anda yatağın üstüne bildiğin uçtuk
yoğun bir sevişme, ardından orta sert bir bir birleşme ve mutlu son, salonda votkaya devam edip, sohbeti zenginleştirdik, buluşma amacımızı hatırlayınca tekrar kırmızı odaya geçtik, bu sefer masaj sırası bana gelmişti, her ne kadar Cansu amatörce masaj yapıyorum dese de inanmayın her yerimi çözdü, elim boş durmasa da aslında kontrol hep Cansudaydı, ters çevirip çok yoğun bir orala başladı, artık Yatağa geçme zamanı gelmişti, ikinci seans sahiden uzundu bol pozisyonlu, tüm imkanların kullanıldığı ve en sonunda Cansu’nun dudaklarında son bulan seans sonrasında o kadar rahatlamıştımki resmen Cansunun koynunda kısa bir sürede olsa ( sanırım 5 dakika kadar ) bebekler gibi uyudum, gözümü açtığımda sanki 3 saat uyumuş gibiydim, tekrar salona geçtik cancağzım elleriyle yaptığı tiramusuyu ikram etti sahiden çok leziz inşallah başka ziyaretçilerede nasip olur, tatlı sonrası masaj yağını temizlemek için beraber duşa girdik, kısa süre sonra duşta işler çığrından çıktı küçük öpücükler orala dönüştü ama ortam kaygan, kabin camdan , en iyisi bir sakatlık çıkmadan yatağa geçelim dedik çokda iyi yapmışız, yine uzun bir sevişme, 69, cowgirl, misyoner derken final oldu, yataktan çıkmadık, uzun bir süre sohbet ettik ama farkında olmadan süreyi baya bir aşmıştım, beraber iyi vakit geçirdiğin insanın yanından ayrılmak sahiden çok zor, aramızda sayı, skor, tabela gibi bir durum olmadığı için adetten çok kaliteye önem veriliyor, o yüzden ayrılık zor geliyor, imkan olsa koynunda bebekler gibi uyurum, her şey için teşekkürler cansuyum, seviliyorsun 

Bana göre frekansımızın çok tuttuğu bir insan, olgun, güzel, fedakar, uzun zaman görüşemenin acısını çıkartmak için 4 saat istedim evden çıkarken 5 buçuk saat olmuştu, nerdeyse pijama isteyip yatıya kalacakmışım