Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Can suyum canım Cansum 💕

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
630
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmişten hukukumuz olan canım @Cansu kaya ya bugün akşam saatlerinde misafir oldum, yeni evini ilk defa ziyaret ediyorum, geniş, ferah mis gibi bir ev mutlu mesut yaşamak nasip olsun...
Bana göre frekansımızın çok tuttuğu bir insan, olgun, güzel, fedakar, uzun zaman görüşemenin acısını çıkartmak için 4 saat istedim evden çıkarken 5 buçuk saat olmuştu, nerdeyse pijama isteyip yatıya kalacakmışım 😋 sağolsun cancağzım hiç konusunu yapmadığı gibi farkında değilim dedi, votka enerjiye karar vermiştik, tatlı sohbet, arada dertleşme derken kırmızı ışıklı odaya geçtik, geçmiş tecrübelerimizden sonra ilk masajı ben yaptım, masaj masasında başlayan oynaşmalar anında masaj masasının güvenli olmayacağına karar verip aynı anda yatağın üstüne bildiğin uçtuk ✈️ yoğun bir sevişme, ardından orta sert bir bir birleşme ve mutlu son, salonda votkaya devam edip, sohbeti zenginleştirdik, buluşma amacımızı hatırlayınca tekrar kırmızı odaya geçtik, bu sefer masaj sırası bana gelmişti, her ne kadar Cansu amatörce masaj yapıyorum dese de inanmayın her yerimi çözdü, elim boş durmasa da aslında kontrol hep Cansudaydı, ters çevirip çok yoğun bir orala başladı, artık Yatağa geçme zamanı gelmişti, ikinci seans sahiden uzundu bol pozisyonlu, tüm imkanların kullanıldığı ve en sonunda Cansu’nun dudaklarında son bulan seans sonrasında o kadar rahatlamıştımki resmen Cansunun koynunda kısa bir sürede olsa ( sanırım 5 dakika kadar ) bebekler gibi uyudum, gözümü açtığımda sanki 3 saat uyumuş gibiydim, tekrar salona geçtik cancağzım elleriyle yaptığı tiramusuyu ikram etti sahiden çok leziz inşallah başka ziyaretçilerede nasip olur, tatlı sonrası masaj yağını temizlemek için beraber duşa girdik, kısa süre sonra duşta işler çığrından çıktı küçük öpücükler orala dönüştü ama ortam kaygan, kabin camdan , en iyisi bir sakatlık çıkmadan yatağa geçelim dedik çokda iyi yapmışız, yine uzun bir sevişme, 69, cowgirl, misyoner derken final oldu, yataktan çıkmadık, uzun bir süre sohbet ettik ama farkında olmadan süreyi baya bir aşmıştım, beraber iyi vakit geçirdiğin insanın yanından ayrılmak sahiden çok zor, aramızda sayı, skor, tabela gibi bir durum olmadığı için adetten çok kaliteye önem veriliyor, o yüzden ayrılık zor geliyor, imkan olsa koynunda bebekler gibi uyurum, her şey için teşekkürler cansuyum, seviliyorsun 🥰🥰🥰

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Geçmişten hukukumuz olan canım @Cansu kaya ya bugün akşam saatlerinde misafir oldum, yeni evini ilk defa ziyaret ediyorum, geniş, ferah mis gibi bir ev mutlu mesut yaşamak nasip olsun...
Bana göre frekansımızın çok tuttuğu bir insan, olgun, güzel, fedakar, uzun zaman görüşemenin acısını çıkartmak için 4 saat istedim evden çıkarken 5 buçuk saat olmuştu, nerdeyse pijama isteyip yatıya kalacakmışım 😋 sağolsun cancağzım hiç konusunu yapmadığı gibi farkında değilim dedi, votka enerjiye karar vermiştik, tatlı sohbet, arada dertleşme derken kırmızı ışıklı odaya geçtik, geçmiş tecrübelerimizden sonra ilk masajı ben yaptım, masaj masasında başlayan oynaşmalar anında masaj masasının güvenli olmayacağına karar verip aynı anda yatağın üstüne bildiğin uçtuk ✈ yoğun bir sevişme, ardından orta sert bir bir birleşme ve mutlu son, salonda votkaya devam edip, sohbeti zenginleştirdik, buluşma amacımızı hatırlayınca tekrar kırmızı odaya geçtik, bu sefer masaj sırası bana gelmişti, her ne kadar Cansu amatörce masaj yapıyorum dese de inanmayın her yerimi çözdü, elim boş durmasa da aslında kontrol hep Cansudaydı, ters çevirip çok yoğun bir orala başladı, artık Yatağa geçme zamanı gelmişti, ikinci seans sahiden uzundu bol pozisyonlu, tüm imkanların kullanıldığı ve en sonunda Cansu’nun dudaklarında son bulan seans sonrasında o kadar rahatlamıştımki resmen Cansunun koynunda kısa bir sürede olsa ( sanırım 5 dakika kadar ) bebekler gibi uyudum, gözümü açtığımda sanki 3 saat uyumuş gibiydim, tekrar salona geçtik cancağzım elleriyle yaptığı tiramusuyu ikram etti sahiden çok leziz inşallah başka ziyaretçilerede nasip olur, tatlı sonrası masaj yağını temizlemek için beraber duşa girdik, kısa süre sonra duşta işler çığrından çıktı küçük öpücükler orala dönüştü ama ortam kaygan, kabin camdan , en iyisi bir sakatlık çıkmadan yatağa geçelim dedik çokda iyi yapmışız, yine uzun bir sevişme, 69, cowgirl, misyoner derken final oldu, yataktan çıkmadık, uzun bir süre sohbet ettik ama farkında olmadan süreyi baya bir aşmıştım, beraber iyi vakit geçirdiğin insanın yanından ayrılmak sahiden çok zor, aramızda sayı, skor, tabela gibi bir durum olmadığı için adetten çok kaliteye önem veriliyor, o yüzden ayrılık zor geliyor, imkan olsa koynunda bebekler gibi uyurum, her şey için teşekkürler cansuyum, seviliyorsun 🥰🥰🥰
Taksiden mesaj geldi eve vardı diye, sen taksidemi yazdin bunu😜 senin le vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Benim için gerçekten bir dost oldun. Ahhh okadar ihtiyacım vardiki masajına ellerin dert gormesin🥰 ama birdahakine önce ben yaparım sonra sen bana yaparsın ona göre 🤣🤣 guzel paylaşımın ve bana yaşattığın guzel zaman için ben sana teşekkür ederim😘😘

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
630
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Taksiden mesaj geldi eve vardı diye, sen taksidemi yazdin bunu😜 senin le vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Benim için gerçekten bir dost oldun. Ahhh okadar ihtiyacım vardiki masajına ellerin dert gormesin🥰 ama birdahakine önce ben yaparım sonra sen bana yaparsın ona göre 🤣🤣 guzel paylaşımın ve bana yaşattığın guzel zaman için ben sana teşekkür ederim😘😘
Son derece lüx bir Japon otomobili geldi, öyle rahattıkı yolda ne yazacağımı bile tasarladım 🤪😋 geçen güzel zaman karşılıklıydı, yanında olmak çok keyifli, bir gün koynunda uyumak dileği ile 🙏

Sekans

Normal Üye
24 Eyl 2020
30
39
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel bir paylaşım, sevişmenize sağlık

Ashil

Normal Üye
1 Tem 2020
37
31
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

mystickk

Normal Üye
15 Tem 2021
28
70
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylasim için teşekkürler cansu bitanedir ya 🙂🙂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Pofurito

Normal Üye
23 Ocak 2021
44
54
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler

Bigmann Çevrimdışı

Bigmann

Normal Üye
4 Kas 2017
36
55
Cinsiyetiniz nedir?
Vay beee, teşekkürler paylaşım için

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,629
2,856
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

Xfal Çevrimdışı

Xfal

Normal Üye
29 May 2021
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınız için teşekkürler sevişmenize sağlık

sellatursica86

Normal Üye
9 Kas 2020
39
26
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana göre frekansımızın çok tuttuğu bir insan, olgun, güzel, fedakar, uzun zaman görüşemenin acısını çıkartmak için 4 saat istedim evden çıkarken 5 buçuk saat olmuştu, nerdeyse pijama isteyip yatıya kalacakmışım 😋 sağolsun cancağzım hiç konusunu yapmadığı gibi farkında değilim dedi, votka enerjiye karar vermiştik, tatlı sohbet, arada dertleşme derken kırmızı ışıklı odaya geçtik, geçmiş tecrübelerimizden sonra ilk masajı ben yaptım, masaj masasında başlayan oynaşmalar anında masaj masasının güvenli olmayacağına karar verip aynı anda yatağın üstüne bildiğin uçtuk ✈ yoğun bir sevişme, ardından orta sert bir bir birleşme ve mutlu son, salonda votkaya devam edip, sohbeti zenginleştirdik, buluşma amacımızı hatırlayınca tekrar kırmızı odaya geçtik, bu sefer masaj sırası bana gelmişti, her ne kadar Cansu amatörce masaj yapıyorum dese de inanmayın her yerimi çözdü, elim boş durmasa da aslında kontrol hep Cansudaydı, ters çevirip çok yoğun bir orala başladı, artık Yatağa geçme zamanı gelmişti, ikinci seans sahiden uzundu bol pozisyonlu, tüm imkanların kullanıldığı ve en sonunda Cansu’nun dudaklarında son bulan seans sonrasında o kadar rahatlamıştımki resmen Cansunun koynunda kısa bir sürede olsa ( sanırım 5 dakika kadar ) bebekler gibi uyudum, gözümü açtığımda sanki 3 saat uyumuş gibiydim, tekrar salona geçtik cancağzım elleriyle yaptığı tiramusuyu ikram etti sahiden çok leziz inşallah başka ziyaretçilerede nasip olur, tatlı sonrası masaj yağını temizlemek için beraber duşa girdik, kısa süre sonra duşta işler çığrından çıktı küçük öpücükler orala dönüştü ama ortam kaygan, kabin camdan , en iyisi bir sakatlık çıkmadan yatağa geçelim dedik çokda iyi yapmışız, yine uzun bir sevişme, 69, cowgirl, misyoner derken final oldu, yataktan çıkmadık, uzun bir süre sohbet ettik ama farkında olmadan süreyi baya bir aşmıştım, beraber iyi vakit geçirdiğin insanın yanından ayrılmak sahiden çok zor, aramızda sayı, skor, tabela gibi bir durum olmadığı için adetten çok kaliteye önem veriliyor, o yüzden ayrılık zor geliyor, imkan olsa koynunda bebekler gibi uyurum, her şey için teşekkürler cansuyum, seviliyorsun 🥰🥰🥰
iki tarafında eğlendiği belli oluyor. İki tarafa datebrikler 👏

ucucu

Normal Üye
17 Haz 2020
42
42
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okurken canımız istedi hocam 😊 Harika paylaşım için teşekkürler

Zafer Mahsun Çevrimdışı

Zafer Mahsun

Normal Üye
14 Şub 2020
38
37
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbuldan uzaktayken bunlar hiç iyi gelmiyor..

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevismenize saglik .. kiskanmamak elde degil dogrusu

Danielo

Normal Üye
30 Ağu 2020
25
13
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referansınız için teşekkür ederim

tcenk

Normal Üye
30 Tem 2021
4
14
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Darisi bize.. bir turlu gorusemedik cansu hanimla

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icn teşekkurler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar