Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme BuSeSu ile 9 saat

1 Mar 2020
48
54
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tartısmali bi ortam da ikimkiz icinde riskli bi görüsme olmasini bekliyordum ama oyle olmadi vucud olarak olarak cok tatli. 3 seans iliski 1 seans oral ile mutluluk yasadim orali mukemmel cana yakin 9 saat nasil gececk diye dusunmeyin sarkilar turkuler iliskiler geçiyor.
Ses tonu ve dövme rahatsiz etmedi
Cok konusuldugu icin söylüyorum yüz güzelligi olarak vucudu kadar guzel degil ama cirkin sinifinada girmez yine beni rahatsiz etmeyen detaylardan biri
Her seansimizi ayri kostum ve duş alarak yaptik. Ona ankara pavyon alemini tanittim :)
Jakuzi keyfimizde olacakti ama popom kadar olunca yapamadik :) 110 kg 180 olunca olmadi :))
Sonuc olarak mutlu ayrildigim bi geceydi
@buSeseSu tesekkurler

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,686
15,830
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tartısmali bi ortam da ikimkiz icinde riskli bi görüsme olmasini bekliyordum ama oyle olmadi vucud olarak olarak cok tatli. 3 seans iliski 1 seans oral ile mutluluk yasadim orali mukemmel cana yakin 9 saat nasil gececk diye dusunmeyin sarkilar turkuler iliskiler geçiyor.
Cok konusuldugu icin söylüyorum yüz güzelligi olarak vucudu kadar guzel degil ama cirkin sinifinada girmez yine beni rahatsiz etmeyen detaylardan biri
Her seansimizi ayri kostum ve duş alarak yaptik. Ona ankara pavyon alemini tanittim :)
Jakuzi keyfimizde olacakti ama popom kadar olunca yapamadik :) 110 kg 180 olunca olmadi :))
@buSeseSu tesekkurler
Çok teşekkür ederim benim içinde keyifli bir akşamdı seni tanıdığıma memnun oldum sağsalim varmışsın sevindim kocaman öpüyorum😘😘😘

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
913
718
Cinsiyetiniz nedir?
@buSeseSu tesekkurler
Paylaşım için teşekkürler. Keyifli geçmiş...;) Jakuziyi küçük yapmış olmaları talihsizlik olmuş...😃😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar