Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buselendim ;)

RadRes1907

Normal Üye
5 Tem 2021
20
47
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaslar,

gec kalmis bir referans ama gec olsun güc olmasin diyelim :)

Tam bir ay önce (04.09) izin dönüsü anlik Buse hanim ile irtibata gectim. Gercekten baya bi anlikti ama sagolsun kirmadi beni ve aksama dogru 2 saatlik sözlestik.
Iletisim olarak cok hizli geri dönüs aliyorsunuz. Konum arkadaslarinda belirttigi gibi cok merkezi kolay ulasilacak bir yerde.

Buse hanima gelince: Resimdeki gördükleriniz yeteri kadar yansitmiyor, model az bile, bu kiz gercekten bir afet :D
Güzelligi kadar sicakkanli olusu, güler yüzü ve hossohbeti ile 2 saat nasil gecti anlayamadim :(

Özel anlarin detayina girmeyi sevmiyorum ama her yönüyle karsisindaki insani mutlu etmek icin elinden geleni layikiyla yapan bir dünya güzeli agirliyor sizi.

Bu vesile ile Buse hanima bana ayirdigi ve muhtesem gecen 2 saat icin cok tesekkür ederim. Iyiki tanidim, bidaha kesinlikle görüsmek isterim diyebilecegim bir insan tanidim...

Saygilar

RadRes

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
152
265
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Fotoğrafları o kadar çekici ki forumda en çok merak ettiğim pembişlerden. Yakın zamanda fırsat bulup görüşme ayarlamak için resmen pusuda bekliyorum. ;)

newsarp

Normal Üye
17 Ağu 2022
38
16
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Model Buse bir kadın değil tanrıça adeta. Olur da bu kadar mı güzel bu kadar mı seksi olur. Ahhh sanırım aşık oluyorum 😵

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,917
4,491
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaslar,

Tam bir ay önce (04.09) izin dönüsü anlik Buse hanim ile irtibata gectim. Gercekten baya bi anlikti ama sagolsun kirmadi beni ve aksama dogru 2 saatlik sözlestik.
Iletisim olarak cok hizli geri dönüs aliyorsunuz. Konum arkadaslarinda belirttigi gibi cok merkezi kolay ulasilacak bir yerde.

Buse hanima gelince: Resimdeki gördükleriniz yeteri kadar yansitmiyor, model az bile, bu kiz gercekten bir afet :D
Güzelligi kadar sicakkanli olusu, güler yüzü ve hossohbeti ile 2 saat nasil gecti anlayamadim :(

Özel anlarin detayina girmeyi sevmiyorum ama her yönüyle karsisindaki insani mutlu etmek icin elinden geleni layikiyla yapan bir dünya güzeli agirliyor sizi.

Bu vesile ile Buse hanima bana ayirdigi ve muhtesem gecen 2 saat icin cok tesekkür ederim. Iyiki tanidim, bidaha kesinlikle görüsmek isterim diyebilecegim bir insan tanidim...

Saygilar

RadRes
paylaşım için teşekkürler

Aurora

Normal Üye
27 Ağu 2018
35
42
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaslar,

Saygilar

RadRes
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,829
8,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,373
1,546
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
549
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
512
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler.

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Arkadaslar,

Saygilar

RadRes

Canim merhaba
Gec mesaj icin ozurlerimi iletiyorum…
Asil ben sizinle tanismis ve gorusmus olmaktan mutluluk duydum
Duygular karsiliklidir ❤️
Cok opuyorum cok sariliyorum
Tekrar gorusmek dilegi ile 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar