- 16 Nis 2021
- 331
- 535
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Slm forumdaşlar
Bugun forumun @Carmen electrası ile harika keyifli bir akşam yaşadım. kendisine yazdığımda hızlıca görüşme planını yaptık ve bugun evine gittim. girişte güvenlik var kayıt alıyorlar yalnız problem olmadan girdim ben siteye, girdiğimde ben sitenin bloklar halinde olduğunu bilmediğim için girdim bir bloğa çıktım daireye ama gittiğim dairede orası değilmiş allahtan boştu çaldığım kapı

yazdım tekrar güzelliği bloğu söyledi ve tabiki doğru yeri buldum sonunda kapıyı açtığında sıcaktan terler akıyordu artık heryerimden bide carmeni görünce alev aldım yani.
oturduk girişte yaşadığımı anlattım yarıldık zaten gülmekten
sohbet muhabbet derken hadi bi sen banyoya gir komutuyla ben banyoya girdim çıktığımda bir dudaklarımız birleşti ordan karşılıklı orallar misyoner doggy fena halde sırılsaklam kaldık her seansı bitirdiğimizde. çok özel bir görüşme oldu benim için inşallah keyif verebilmişimdir
Seni tanıma şansını bana verdiğin için değerli vaktini ayırdığın için çok çok teşekkürler güzellik iyi ki tanıdım seni tekrar görüşmek üzere seviliyorsun

Bugun forumun @Carmen electrası ile harika keyifli bir akşam yaşadım. kendisine yazdığımda hızlıca görüşme planını yaptık ve bugun evine gittim. girişte güvenlik var kayıt alıyorlar yalnız problem olmadan girdim ben siteye, girdiğimde ben sitenin bloklar halinde olduğunu bilmediğim için girdim bir bloğa çıktım daireye ama gittiğim dairede orası değilmiş allahtan boştu çaldığım kapı

Seni tanıma şansını bana verdiğin için değerli vaktini ayırdığın için çok çok teşekkürler güzellik iyi ki tanıdım seni tekrar görüşmek üzere seviliyorsun