Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugün her gün olduğu gibi Kayla günü
Ses to ses Toto yakışmış Kayla Hanım
kartpostal gibi muthis
Yavaş yavaş işliyorum kendimi size ki rüyalara girip gerceğiyle buluşmak için can atmanızı istiyorumAşırı derecede baştan çıkarmak böyle oluyor demekki
Dil altı hapı şartKalpvar diyorum sana![]()
Hayır kelebek değil bir tarafta Kiss yazıyor diğer tarafta me ve üstündee dudak seklivar yani öp beni yazıyorTotoya kelebekler konmuş Kayla hanımharbi sıkmalık,mıncıklamalık bir totoymus.
Teşkürrr oktayca beySes to ses Toto yakışmış Kayla Hanım![]()
Ayyyy tesekkurlerKayla hanım yaşınız 18 mi, taş gibisiniz mübarek![]()
Hoşbuldum ama onlar kelebek değilkiKelebekler vadisine hoşgeldim
Hayır kelebek değil bir tarafta Kiss yazıyor diğer tarafta me ve üstündee dudak seklivar yani öp beni yazıyor![]()
O masa sadece resim çekiminde kullanılıyor yoksa kırılırAh o masanın dili olsada konuşsa
Sadece Totomu???![]()
Totomu kimseye vermem sigortalatcam zatenToto belli büyük ikramiyede sevgili Kayla![]()
Değerini karşılayabilecek bir sigorta firması yok benceTotomu kimseye vermem sigortalatcam zaten![]()
Herşey sizler içinÖnemli bi gün bnce de )![]()
Amaaa birşey diyeyimmi araştırmadım diyememDeğerini karşılayabilecek bir sigorta firması yok bence![]()
Sizi gördükten sonra sağlam durabilen varmı???O masa sadece resim çekiminde kullanılıyor yoksa kırılırsağlam değil
Totoşlar gayet güzel ve seksi...
Ayyyy çok teşekkür ediyorumİnsan dokunmaya kıyamaz buna bu kadar özenli güzel olmak zorundamı![]()
SenceSizi gördükten sonra sağlam durabilen varmı???
Öylemiymiş ben neden duymadım ama hoşuma gittiBu şey değil mi? “SüperToto”![]()
Seviyorum totoşumuuTotoşlar gayet güzel ve seksi...![]()
![]()
![]()
Görmeden İstanbul'da etkiniz böyle ise İzmir'de olsam
Biz sizi totoşunuzla seviyoruz.. .Sizi Aralık ta Ankara ya bir davet etsek.... Bayağı bir talep var sanırım Kayla hanım !!!!Seviyorum totoşumuu❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!