Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benimle tanışamadığın, görüşüp de sevişemediğin her gün, her saat, her dakika, her salise için af mı diliyorsun der, o güzel yüzünü kaldırır, hoş bir buse kondurur, "İşte yanındayım, her zamanın yıldızı
Hahaha kim af diler acabaBenimle tanışamadığın, görüşüp de sevişemediğin her gün, her saat, her dakika, her salise için af mı diliyorsun der, o güzel yüzünü kaldırır, hoş bir buse kondurur, "İşte yanındayım, her zamanın yıldızı
Sanş olsun artıkdiye eklerdim...
Böyle de iddialıyımdır![]()
(Klavyenin azizliğine uğramasam tek parça halinde gidecekti, bak şu şanssızlığa)
Hahaha kim af diler acaba![]()
Hahaha güzelbalıklama dalıyorum hemen denir![]()
SüperStar dövmen harika derim ve belinden kavradigim gibi seni baş tacı ederim![]()
Bitirsinbel kıvrımları beni bitirdi derim![]()
Düzeltelimters tarafa çökmüşsün derim![]()
Soyle söyleSoylemem cok ayip seyler derim simdi starim eylulum.bulusursak kulagina solerim
![]()
Bu duruşu her Kadın yapamaz derim
Hahahah peki2 dakika bekle geliyorum![]()
Dileklerin tutması dileğiyleGörmeden görüşmeden bilemeyiz, bir "yıldız" kayarsa günüme af değil de dilek dilerim artık![]()
Hahahahaİnce bellim kalın kalçalım dur da bıiaz okşiyayim öpeyim sonrasını da sen düşün
Cpt Kirk .
Starim ben karıştırmaCpt Kirk .
Yanına gelsin mi? Derin.
![]()
Yok klavye azizliği.Starim ben karıştırma![]()
Eylül hanım benımkide bir umut Hahahaha deyişin bile güzel umarım dileğim kabul olur
Yok klavye azizliği.
Derim. Yazdım .
Tabiki biliyorum.
Canım Eylül'ün.
![]()
Bu manzara karşısında dilim tutulur konuşamazdım. Hemen arkana geçip çalışmaya başlardım![]()
DiyorsunBöyle diz çöksen ne mi derim? Önümdeki diz çöküşlerini hatırlarım ve tüylerim ürperir.
Bu manzara karşısında dilim tutulur konuşamazdım. Hemen arkana geçip çalışmaya başlardım![]()
Hahahahah nerde o günler?çökmezsin ki..
Starim ben karıştırma![]()
Cpt Kirk .
Yanına gelsin mi? Derin.
![]()
Hahahahaçayımı çekirdeğimi alır arkana geçer izlerim
KesinlikleYine mönüde Tatlı İHTİRASLAR
Benim tenimde kaybol hep❤
❤
Aranan ten değil,
SENSİN!
❤
❤
Hahahah ne ayıpben böyle derim herhalde![]()
Konum olarak cehennemin dibinde yazmışsınızNamaz kılınıyor sanırım. Allah kabul etsin derim. Önünden de geçmem. Dikkat dağıtılamaz.
Çok yırtıcı ateslı bır kedı derım
İnsanın içini titretiyorsun
Ben daha çok beyin seviyorumAcaba odada zenci mi var derim![]()
Cezbedici baştan çıkarıcı
Bu duruşu her Kadın yapamaz derim
Cayirrr cayirrr yancazzzz
Sakın kıpırdama bişey deniyecem derim
Harikasın derim Eylül Hanım
nereye bakıyor bu kadın derim
arkana geçebilir miyim desem sen dersin derim
Nutkum tutulur konuşamam ki
fazla dayanacağımı düşünmüyorum![]()
yakından görmem lazım
Görün o halde.yakından görmem lazım
elinden tutup ayağa kaldırır bu güzelliğin önünde ben diz çökerdim.![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!