Senior Lucias
Normal Üye
- 2 Ara 2020
- 2
- 16
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine bir İstanbul ziyaretimde, İstanbul a gelme amacımı unutturan muhteşem kadın Sinem... Her görüşmemizde ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk ve görüşmeden sonra tekrar görüşmeyi bekledigim o zamanlar bile mükemmel.. Istanbul ziyaretimin ilk gecesinde davetimi kırmayıp geldiği için öncelikle Sinem e ve Naz a teşekkür ederim.
Gece nin başlangıcında o danslar o cilveler o bakışlar nasıl anlamlandirabilirim bilmiyorum kelimeler, cumleler anlatmaya yetmez...
Her görüşmemizde hayran kalıyorum daha o gece bitmeden bir sonraki bulusmamizi planlamaya basliyorum. E tabi PANTER olan bir kadının bu kadar vazgeçilmez olması çok normal...
Unutulmayacak bir gece daha anılarıma eklenmiş oldu ve daha kaç gece ekleyecek kim bilir ??? Ve ayrica playlist ime dinlemeye doyamadigim "Such a Whore" adli sarkiyida ekledi

Istanbul ziyaretlerim bu aralar sıklaşacak gibi sayende Sinem... Artık eskisinden daha da sıcak olacak oralar 

sevdiğim bir şarkının sözleri ile bu konumun sonuna geliyorum ve durumumuda ozetleyen bir soz olacagini dusunuyorum 

"Gemilere haber salın alev aldı liman"
Gece nin başlangıcında o danslar o cilveler o bakışlar nasıl anlamlandirabilirim bilmiyorum kelimeler, cumleler anlatmaya yetmez...
Her görüşmemizde hayran kalıyorum daha o gece bitmeden bir sonraki bulusmamizi planlamaya basliyorum. E tabi PANTER olan bir kadının bu kadar vazgeçilmez olması çok normal...
Unutulmayacak bir gece daha anılarıma eklenmiş oldu ve daha kaç gece ekleyecek kim bilir ??? Ve ayrica playlist ime dinlemeye doyamadigim "Such a Whore" adli sarkiyida ekledi

"Gemilere haber salın alev aldı liman"