- 13 Ara 2019
- 2,090
- 2,866
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yine günlerden yakın bir gün,wp’den cilveleşiyoruz @SineMelez ile
Malum yeni memitolar yaptırdı kuzum
Konu tam da o..
Yeni memitoların arada bir masaja ihtiyacı var tabi. “Gel bi masaj yap”dedi @SineMelez .Olur tabi de, sadece masajla biter mi buluşma dedim. “Gerisini kurcalama artık,nereye kadar giderse”demesiyle yola koyuldum..
@SineMelez ile ilgili daha önceden teferruatlı referanslarım var olduğu için,(dileyenler tekrar bakabilir)sadece yeni bir özelliğinden bahsetmek istiyorum panterimin bu gün..
Biz tabi buluşunca,masajı falan unutup bi güzel yumulduk birbirimize

..Harika sevişmeden sonra,molada,Panter”Hani bana masaj yapacaktın”demese unutmuştum bile konuyu
Hadi o zaman başlayalım diyerek geçtik yatak odasına..
Ben az-buçuk masajdan anlarım..Yapmışlığım da var..Önce sözleştiğimiz gibi memitolara bi masaj çektim.Devamında yüzüstü yaırıp,sırt masajına geçtim.Usulünce fazla incitmeden yapıyorum masajımı..Ama panter daha sert diye inliyor altımda.Yahu masaj bu!O kadar sert olmazki,dememe kalmadı,”Ben sana göstereyim masaj nasıl yapılırmış”dedi ve sırtıma çıktı.
Masaj yağını şöyle bir gezdirdi sırtımda.Ardından başladı ki..
Oohhhh..yani..O ne güzel,ne detaylı bir masaj öyle..Harika
Gittikçe sertleşti.Eyvah!! Kıracak bi yerlerimi derken,tekrar rekax moda geçti kuzum.Bu kez tensel temas arttı.O memitolar geziyor vücudumun her yeinde.

Gitti-gidiyor com’dayım yani

Daha fazlasına müsaade edemedim tabi..Hemen gerekli manevrayı yaptım.Bu kez ben üstteyim..
Harika sevişmemizin ardından,ikimiz de(ben daha çok)sırtüstü düştük yatağa..
İnanılmaz bir güzellik yaşadım o gün Melezimde..
Yeni buluşmalarda bakalım hangi yeni özelliğini keşfedeceğim @SineMelez ’imin?

Yeni memitoların arada bir masaja ihtiyacı var tabi. “Gel bi masaj yap”dedi @SineMelez .Olur tabi de, sadece masajla biter mi buluşma dedim. “Gerisini kurcalama artık,nereye kadar giderse”demesiyle yola koyuldum..
@SineMelez ile ilgili daha önceden teferruatlı referanslarım var olduğu için,(dileyenler tekrar bakabilir)sadece yeni bir özelliğinden bahsetmek istiyorum panterimin bu gün..
Biz tabi buluşunca,masajı falan unutup bi güzel yumulduk birbirimize

Hadi o zaman başlayalım diyerek geçtik yatak odasına..
Ben az-buçuk masajdan anlarım..Yapmışlığım da var..Önce sözleştiğimiz gibi memitolara bi masaj çektim.Devamında yüzüstü yaırıp,sırt masajına geçtim.Usulünce fazla incitmeden yapıyorum masajımı..Ama panter daha sert diye inliyor altımda.Yahu masaj bu!O kadar sert olmazki,dememe kalmadı,”Ben sana göstereyim masaj nasıl yapılırmış”dedi ve sırtıma çıktı.

Masaj yağını şöyle bir gezdirdi sırtımda.Ardından başladı ki..

Gitti-gidiyor com’dayım yani

Daha fazlasına müsaade edemedim tabi..Hemen gerekli manevrayı yaptım.Bu kez ben üstteyim..
Harika sevişmemizin ardından,ikimiz de(ben daha çok)sırtüstü düştük yatağa..
İnanılmaz bir güzellik yaşadım o gün Melezimde..
Yeni buluşmalarda bakalım hangi yeni özelliğini keşfedeceğim @SineMelez ’imin?