Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Yudum Elif ...

John Wick Çevrimdışı
22 May 2017
63
43
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun yazışmalardan sonra programı denk getirip geçen hafta görüştük Özbek Elif'le.Kavuşamayacağız hissine kapılmıştım günler uymayınca ama kavuştuk.
Oldukça hoş,güzel ve zarif bir bayan.Gülümsemesi efsane zaten.Kahvemizi içtik,sohbetimizi ettik.Yabancılık çekmedik velhasılı.Sanki sürekli görüştüğüm bir bayan gibiydi.
Yatak performansı oldukça iyi.Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.Sıfır kapris yani.2 seanslık görüşme sonrası pamuk gibi oldum.
Tavsiye ederim,gene giderim,sürekli giderim,habire giderim yani...
Teşekkür ederim Özbek güzeli,seni yudum yudum içmeye devam edeceğim...

ayhanakcan Çevrimdışı
4 Ocak 2017
26
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elif bitanedir

monsterist Çevrimdışı
2 Kas 2014
70
54
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanim kadar kulaktan kulaga efsane olan baska biri yoktur, sirf bundan dolayi bile kendisini tebrik ederim

4 Eki 2015
68
84
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanim kadar kulaktan kulaga efsane olan baska biri yoktur, sirf bundan dolayi bile kendisini tebrik ederim

Elif hanım demek ki hak ediyor efsane olmayı. Hakkında hep çok güzel yorumlar okuyorum. Güzel bir paylaşım daha, yaşayana ve yaşatana teşekkürler

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1

Yaşatana da yaşayıp aktarana da teşekkürler. Elif i görmemiz de yakındır. Bir gece ansızın gelebilirim
:dans:

John Wick Çevrimdışı
22 May 2017
63
43
Cinsiyetiniz nedir?
İnsanın karşısında yapmacık olmayan,yüzünde doğal gülümsemesi olan birisi olunca haliyle ortam pozitif oluyor.İlişkiden farklı bir lezzet alıyorsunuz.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Uzun yazışmalardan sonra programı denk getirip geçen hafta görüştük Özbek Elif'le.Kavuşamayacağız hissine kapılmıştım günler uymayınca ama kavuştuk.
Oldukça hoş,güzel ve zarif bir bayan.Gülümsemesi efsane zaten.Kahvemizi içtik,sohbetimizi ettik.Yabancılık çekmedik velhasılı.Sanki sürekli görüştüğüm bir bayan gibiydi.
Yatak performansı oldukça iyi.Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.Sıfır kapris yani.2 seanslık görüşme sonrası pamuk gibi oldum.
Tavsiye ederim,gene giderim,sürekli giderim,habire giderim yani...
Teşekkür ederim Özbek güzeli,seni yudum yudum içmeye devam edeceğim...

Güzel yazin icin tesekkur ederim..

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
363
624
62
Cinsiyetiniz nedir?
kısa ve gerçekçi bir paylaşım ... :)

monsterist Çevrimdışı
2 Kas 2014
70
54
Cinsiyetiniz nedir?
Paylasim icin tesekkurler umarim bi gun bende elifin iletisim bilgisini alabilecegim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar