Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Pembişin Ateşinde Yanmak

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
AylinAylin ile dün gece gene muhteşem bir görüşmem oldum.Ufak bir elektrik kesintisi aksaklığı sonrası gelen harika haber sonrası kendimi AylinAylin yanında buldum.Hava soğuk olmasına rağmen kapıdan girince biranda ortalık alev aldı daha kapı kapanmadan birbirimizi bir alev topunun içinde bulduk. Kendisine güzel kalbi ve yaşattıkları için çok teşekkür ederim.Tabi ki özel jestinide hiç unutamam onun içinde ayrıca teşekkür ederim AylinAylin.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve "ateşli" bir paylaşım olmuş :) Her iki tarafa da teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
AylinAylin ile dün gece gene muhteşem bir görüşmem oldum.Ufak bir elektrik kesintisi aksaklığı sonrası gelen harika haber sonrası kendimi AylinAylin yanında buldum.Hava soğuk olmasına rağmen kapıdan girince biranda ortalık alev aldı daha kapı kapanmadan birbirimizi bir alev topunun içinde bulduk. Kendisine güzel kalbi ve yaşattıkları için çok teşekkür ederim.Tabi ki özel jestinide hiç unutamam onun içinde ayrıca teşekkür ederim AylinAylin.
brkcan007, yine, yeni, yeniden :) Bu seri bakalım nelerle devam edecek (???) (giggle)
Seni tekrar görmek zevkti canımcığım :*

Kırmızı gözüme, elektrik kesintisine ve tabii bana tahammül ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim :)
Yansın geceler demiştik hatırlasan ... :)

Çok öperim :*

NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
brkcan007, yine, yeni, yeniden :) Bu seri bakalım nelerle devam edecek (???) (giggle)
Seni tekrar görmek zevkti canımcığım :*

Kırmızı gözüme, elektrik kesintisine ve tabii bana tahammül ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim :)
Yansın geceler demiştik hatırlasan ... :)

Çok öperim :*

NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Seri umarım uzun süre devam eder. Heycanla devamını merak ediyorum. Sana tahammül etmek ne demek sen herşeyi fazlası ile hak eden tatlı bir kuzusun.

Yansın dedim yandı bundan sonra ki yangını iple çekiyorum sanırım oda çok yakında

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Seri umarım uzun süre devam eder. Heycanla devamını merak ediyorum. Sana tahammül etmek ne demek sen herşeyi fazlası ile hak eden tatlı bir kuzusun.

Yansın dedim yandı bundan sonra ki yangını iple çekiyorum sanırım oda çok yakında

Restine tekrar bir restle, ETSİN diyorum. (giggle)
Tatlı kuzular, tatlı beyefendileri severlermiş *:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yananı görür Allah... Seriye devam, yüreğinize sağlık

Bir oyun vardı, "rakip seriye bağladı" diyordu arada :) o geldi aklıma. (Zevzek miyim ne (giggle) )

Yananı elbet görür Allah :) E görür inşallllaaaahhh :)
Güzel yorumuna teşekkürler sevgili sword79 :*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar