- 29 Nis 2014
- 9,309
- 10,256
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hayatımın hızlı aktığı bugünlerde, geçen hafta içinde yine bir fırsatını bulunca, coğrafi olarak bana yakın sayılabilecek @Sunam Karaca ya yazdım whatsapptan ve oldukça seri bir şekilde kendisiyle randevulaştık. Avrupa yakasındaki işlerimi bitirip Ataşehir yollarına düştükten sonra, akşam saatlerinde sitesinin önüne vardım elimde her zamanki migros poşetimle. Sağolsun, üşenmeden gelip beni site kapısından aldı, tabii daha birinci dakikadan gözlerim o büyük memmelere fokuslanarak bayağı bir bayram etti 
Neyse, eve geçtikten sonra ben biramı, o şarabını koyduktan sonra zarif ikramları ve kucağımda uyuyan kedisiyle birlikte hararetli bir muhabbete başladık. Fakat o da ne, yaramaz sol memmesi sürekli kırmızı elbisenin içinden dışarı taşıyor, benim gözüm takılınca, toplayıp tekrar yerine koyuyor @Sunam Karaca , ama memme bu işte, söz dinlemiyor, yine çıkıyor elbisenin içinden, frikik üzerine frikik
Ee, buna can mı dayanır, ne ara birayı kafaya diktim, duşa gidip geri geldim, ne ara ünlü bol aynalı yatak odasına geçip bol memmeli sevişmeye başladık, orası muamma
Çift aynadan kendimizi izleyerek sırayla oral yaptıktan sonra, üzerime çıkarak memmeler elimizde biz başladık cowgirl e
Kesmedi geçtik doggy ye, bir o aynaya bir bu aynaya derken, büyük bir coşkuyla finale ulaştık.
Kısa bir duş sonrası, yine bira+şarap ve ikramlar eşliğinde bol dedikodulu bir muhabbete başladık, ama bu sefer de beyaz ağırlıklı transparan bir üst giyince yine gitti bizim kafa memmelere
Neyse, en sonunda böyle olmayacak deyip geçtik sevişme odasına. Ayna önünde arkası bana dönük şekilde kucağıma oturup ünlü dansını yapmasıyla ve aynadan kendini bana izletmesiyle başlayan seansımızda, güzel ve ıslak bir oralı takiben yine cowgirl, bu sefer arada kaşık derken sonunda yine hızlı ve sert bir doggy ile finale ulaştık. Bütün dobralığıyla, "muhabbette kibarsın da, maşallah yatakta çatır çatır yapıyorsun" (kelimeler forum kuralları gereği nazikleştirilmiştir
) diye serzenişi eşliğinde son kez duşa girip, arkasından da hiç canım istemese de son bir veda öpücüğü ile eve dönmek üzere yola çıktım.
Umarım, yakın zamanda tadı damağımda kalan bu güzel tecrübeyi tekrarlayabiliriz kendisiyle...
Neyse, eve geçtikten sonra ben biramı, o şarabını koyduktan sonra zarif ikramları ve kucağımda uyuyan kedisiyle birlikte hararetli bir muhabbete başladık. Fakat o da ne, yaramaz sol memmesi sürekli kırmızı elbisenin içinden dışarı taşıyor, benim gözüm takılınca, toplayıp tekrar yerine koyuyor @Sunam Karaca , ama memme bu işte, söz dinlemiyor, yine çıkıyor elbisenin içinden, frikik üzerine frikik
Kısa bir duş sonrası, yine bira+şarap ve ikramlar eşliğinde bol dedikodulu bir muhabbete başladık, ama bu sefer de beyaz ağırlıklı transparan bir üst giyince yine gitti bizim kafa memmelere
Umarım, yakın zamanda tadı damağımda kalan bu güzel tecrübeyi tekrarlayabiliriz kendisiyle...