Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi buyuk olsa sığar mı kafam da deli sorularŞimcik nasıl bir avuçtan bahsediyoruz![]()
Sana katılıyorum![]()
Avuç içi kadar mutluluk yeter mi? Bence yetmez.Benim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Bence deAvuç avuç mutluluk desek daha doğru olacak![]()
![]()
Eylül hanım bence bu bir avuçlan olacak iş değil görüntüye bakılırsaBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Benim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
HaahahahHep birlikte canlı canlı katılmak üzere diyelim![]()
EnfessBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Haahahah cok iyiİlk okuldaki okul fişleri aklıma geldi
Tut Ali tut memisleri tut![]()
Paylasmak önemliMutluluk paylaştıkça güzelleşir ama![]()
YetmemeliAvuç içi kadar mutluluk yeter mi? Bence yetmez.![]()
Yetmez, o yüzden uzun uzun yaşanmalı.Yetmemeli
Yardım için gelebilirim, memnuniyetleBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Hahahha nöronuna saglıkBu tip mutlulukları her biri ile avuç avuç ilgilenmek lazım. Hayat bu ise dört elle sarılmalıyız ben senin sen benim yükümü hafifletnce hayat yaşanır olur. Durayım en iyisi ben nöronlarımda sıyırmak üzere
Dogal tabi kiTamamen doğal organik güzellik![]()
KesinlikleYetmez, o yüzden uzun uzun yaşanmalı.![]()
Hahahha doğru söze ne denirMutluluğa mutluluk demem avuçlayan avuç benim avuç olmadıkça)
Tesekkur ederimBir avucunuz böyle güzel ise, kim bilir tamamınız nerelere uçurur bizi
Foto için teşekkürler![]()
Rica ederim Eylül HanımTesekkur ederim![]()
HahahahÇok tanışmak istediğim bir türlü yazmaya çekindiğim kadin
Hahahahah Ben ben mi yok şakaÇok sert biri olduğunuzu söyledi şirkette gorusenler lütfen yanlış anlamayın birazcık korkum var size karşı
CezbediciBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
usta,sanatçı Fatih Erkoç nedemiş ?Avuç içi kadar mutluluk yeterBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Thanksmss Eylul,your breasts are very beautifull,natural and fit.hope to touch them very soon in Istanbul.you are a beauty
Tesekkur ederim ellerim kücükAçıkçası ben ellerinizin güzelliğine takıldım, çok hoş...
İnşallah bir gün denk gelip, öpebilmek dileğiyle..
Evet bencedeusta,sanatçı Fatih Erkoç nedemiş ?Avuç içi kadar mutluluk yeter![]()
Benim avucuma sığmadı ama![]()
Ölmeyin yaşayın yaşayalımBu görüntü "Ölmek" için 1 numara...![]()
Yasıyor musunuzBu görüntü "Ölmek" için 1 numara...![]()
Bence deMutluluğun resmi
Ayilmadan devamBaşım dönüyor...
........ Seni fazla kaçırmışım,
............ Göğüslerinden çok içmişim![]()
Ayilmadan devam![]()
Herkese değil ama❤
❤
❤
Sahip olduğun en güzel özelliklerden birisi de sözcük dağarcığında "HAYIR" olmaması..
❤
❤
❤
Onlar ancak hayallere sığıyor starımBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Bnde mutlu olmak istiyorumBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Hayaller gerçek olsunOnlar ancak hayallere sığıyor starım![]()
![]()
![]()
Sen hiç bitmeyecek hayalsinHayaller gerçek olsun![]()
Denemek lazımÇok güzel memişler... İki elimle ikisini beraber tutmak ne güzel olurdu....Ve sonra öpücük yağmuru....![]()
Benimkine sığarmı acaba…Benim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Organik olmaya devamErkek dediğin organik beslenmeli. Adres de tabii ki en doğal olanı yani star eylül![]()
Çok teşekkür ederimHarika Bir selfie yapmissiniz Eylül Hanım![]()
Harika Bir selfie yapmissiniz Eylül HanımBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Selfie candırHarika Bir selfie yapmissiniz Eylül Hanım![]()
Ellerinizden tutuşunuz belli zaten Eylül HanımSelfie candır![]()
KavradımEllerinizden tutuşunuz belli zaten Eylül Hanım![]()
Belli oluyor kavramanizdan özgürlük geldi seviniyorlar Eylül HanımKavradım![]()
Di
Tabi ya![]()
Ölçme tartma yapmadan bilemeyizki sığarmı sığmazmı taşarmı taşmazmı demi ama @STAREYLÜL hanımcımBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
L
Oooo savaş ilanı sayarım bunuHodri meydan gelin ölçün
L
Bizimkine de sığmaz ki maşallahBenim avucuma sığmadı amaEkli dosyayı görüntüle 54040
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!