Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beklenmedik gelişmeler ancak onunla olur

cengower

Normal Üye
27 Tem 2010
43
0
Beklenmedik gelişmeler ancak onunla olur.
Malum yaz ayında havalar çok sıcak diye serinlemek için Aylin'in yanında aldım soluğu "ama ne soluk nefes kalmadı" :)
Kapıdan içeri girmeden eğlence benim için başlamıştı bile onunla yazışırken.
Aylin'ın yanında olmak benim için çok eğlenceliydi.
Kapıyı açıp açmama kararını benim lehime kullanmasının ardından çiçek için fotosentez başlamıştı. :)
Ohhh evet karşımdaydı görünmeyen şimdi görünür durumdaydı evet görüyorum gözümün önünde arz-ı endam ederken daha fazla dayanamayıp sarıldım o şekle girmiş beline sonrada mmmm mis gibi
Aylin'i çektim içime. Hemen bir sohbet havasına büründü ortam. O anlatıyor ben dinliyorum laflaşmaların içinde hep kahkaha hiç ciddi olamıyorum yanında :) Aylin acayip bir eğlence yanında olmak. hep bir hareket içinde bi ara evin içinde antrenman bile yaptığımı hatırladım umarım faydası olmuştur :)
Nasıl yaptı etti bilmiyorum ama bir ara nefes alamadığımı iyi biliyorum. Kendiside bilir zaten belki nabız bile durmuştur o an ama onu idrak edemedim başka da yok. :)
Kendisini görmek benim müthiş oldu müthiş.
Onunla görüşmek zor oldu ama Eee sonuçta Aylin varsa fark var işin ucunda. Biz uzun süre daha görüşemezsek dayanabilirmiyim yoksa tiryakisi mi olurum bilmiyorum ama (çok sık gidersem bağımlılık yapacağı kesin)
Doğallığı görmeden de olmaz elbette napayım? bak yine anlatamadım daha fazla uzatıp saçmalamadan sonlandırıyım Ayylin. :)
Seninle bir araya gel müthişti. Herşey için teşekkür ederim yüreği güzel insan iyiki varsın.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Teşekkürler cengower, seni tanıdığıma sevindim de 3 kez deneyip buluşamadığımız için tekrar özürlerimi kabul et lütfen. Bu arada bira sevenlere selam olsun :) Çokça öperim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ha ekleyeyim, HAYAT SEV(İŞ)İNCE GÜZEL :)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cengower bu kadar sevişilesi anlatılır AylinAylin müritlerin çoğalıyor, tarikatı kur biz senin müridin oluruz canımcımm.....

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O zaman be de masaya koyuyorum :banana: :iloveu: ilk adayın benim canımcımm.....

Not: Aday kağıdımı koydum yanlış anlaşılma olmasın lütfen...

privylife cığım, adaylığınızla ilgili başvurunuz değerlendirme aşamasında olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir :) Öperim :)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@privylife cığım, adaylığınızla ilgili başvurunuz değerlendirme aşamasında olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir :) Öperim :)

AylinAylin canımcım bu başvuru ne zaman sonuçlanır, oturdum burda tesbih çekiyorum (ci) elimde kalacak diyee üzülüyorum bari sana yar olsun..... OYUM :spam:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
AylinAylin canımcım bu başvuru ne zaman sonuçlanır, oturdum burda tesbih çekiyorum (ci) elimde kalacak diyee üzülüyorum bari sana yar olsun..... OYUM :spam:

privylife , seni bekletir miyiz kuzum :) elinde kalmasın :))) Başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır, camia kimliğiniz kısa zamanda tarafınıza ulaştırılacaktır :) öperimmmm :)
Bu arada sen nerelerdesin acaba???

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar